Kullanıcı mesaj:KuyumcuS

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Yürütmüş olduğum proje yoğunluğunu artması nedeniyle Şubata kadar buralara çok sık gelemeyeceğim. Bu durumdan dolayı vikipedistlerden özür dilerim. Katkılarım dönüşte artarak devam edecektir.

Bana iletmek istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz. Eğer aşağıda geçen konular harici yeni bir konu açacaksanız lütfen "değiştir" yerine "+" sekmesine tıklayarak mesajınızı bırakınız.

3 Mayıs 2024, Cuma
Vikipedi'de 606.852 makale var






Hoş Geldiniz Arkadaşlar[kaynağı değiştir]

Ben neden resim ekleyemiyorum grafiklere[kaynağı değiştir]

ben resim eklemek istiyorum o kdar uğraşıyom ekleyimiyom nası eklendiğini bana sölermisin ne olursunus resmimde buu

işte buu ---> http://www.resimload.com/141219/7te_semih.jpg

Üstünü çizme[kaynağı değiştir]

Yanlış anlamanı istemem. Üstünü çizmemim nedeni iş halledildi anlamındaydı. Hani listede yapılacaklar vardır, bitenlerin üstü çizilir gibi. Makaleyi değiştirdikten sonra geçerliliği kalmadı anlamında. Silmek iyi değil çünkü sonuçta o bir gelişmedir makale ile ilgili. Bu konuda bir tartışmamız bir kuralımız yok. İstersen kaldırabilirsin çizgiyi. Ama yanlış anlamında değil o çizgi. ----Dbl2010 19:36, 12 Ekim 2005 (UTC)

Yok yahu yöneticilik ile ilgisi olan bir durum değil. Kişisel seçimim o. Çizgiyi kaldırırım. ----Dbl2010 19:48, 12 Ekim 2005 (UTC)
Rica ederim. Çok kritik bir olay değildi. Rahatsız edeceğine kaldırmak daha iyi. ----Dbl2010 20:04, 12 Ekim 2005 (UTC)


Makalenin icerisinde deneme vardi, onlari geri cevirmistim ama simdi makaleyi tekrar okudum ve taraf olacak bir cumle goremedim. Tarafli oldugunu dusunuyorsan, istersen bir elden gecir derim. Makalenin cumleleri acik uclu birakilmis. Belki o acidan duzenlenebilir. Aslinda Google hakkinda yazilacak cok sey var: Skype'i satin aldilar, San Franscisco'da ucretisiz havadan internet yayini yapacaklar... Ilgin icin tesekkur ederim. Saygilar, Citrat

Kusura bakmayin, ben senden onceki denemeleri silerken "tarafli" yazin da gitti ama tarafli oldugu konusunda hem fikirseniz tekrar koyalim. Edit etmek daha kolay gibi duruyor ama ben degisecek noktalari dedigim gibi tam belirleyemedim. Tartisabilir' kesinlikle acigim bu konuda. Saygilar, Citrat

Danisirak benim canimi sikamazsin, bu tur olaylar ne yazikki sik oluyor. Genelde hem sistemin karisik olmasindan hem de kullanicilarin tecrubesizliginden kaynaklaniyor. Ancak bu tur olaylarin seni rahatsiz etmesine izin verme lutfen, bunlardan daha derin ve ciddi tartismalarimiz oluyor ama hepimizin amaci bir oldugu icin katilim devam ediyor. Bir cok tartismamizi okumani tavsiye ederim, hazir oldugunda da katilmani. Kisilerin kendi goruslerine gore yaptigi hersey sorgulanabilir ancak topluca kararlar kalicidir. Bu tur olaylar olacaktir ancak yapilan her degisiklik geri dondurelebilir. Bu isin henuz cok basindayiz, uzun soluklu bir proje bu, kendini yipratmamani oneririm. Her zaman yardimci olmaya hazirim. Saygilar. Citratmesaj 18:53, 15 Ekim 2005 (UTC)

alan adları ve kullanıcı alan adı ...[kaynağı değiştir]

Ortalıkta aslında silinen birşey yok. Alan adlarının Vikipedi'de belki de iyi anlatılmamasından kaynaklanan bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek gerekli sanırım.

Vikipedi'de tanımlı alan adları mevcuttur. Bunların amacı değişik amaçları olan sayfaları birbirinden ayırabilmek. Örnek verecek olursak "Vikipedi:" Vikipedi ile ilgili kurallar, bilgilendirme sayfaları, yani Vikipedinin yapısı ile ilgili sayfalar. "Yardım:" Vikipedi kullanımına yönelik yardım sayfaları. Ve buna benzer birkaçalan adı daha. Her alan adının da bir Alan adı Tartışma şeklinde bir de tartışma bölümü vardır. Asıl konumuz olan "Kullanıcı:" ve "Kullanıcı mesaj:" alan adları da kullanıcının kendisine ayrılmış kişisel sayfası denebilir. Ve alt sayfalara yazılım izin vermektedir. "Kullanıcı adı:İsim/altsayfa". Başlığa hiç bir alan adı girilmez ise ya da tanımlı olmayan bir alan adı girilirse Vikipedi otomatik olarak o başlığı ansiklopedi başlığı olarak görür ve tepesinde makale olarak adlandırır.

Bu açıklamadan sonra gelelim senin açtığın sayfalara ve silinenler ve silinmeyenlere

Silinmemiş sayfalar:

Başka birisinin koyduğu sil şablonu koydum ver tartışma sayfasına yanlış bir durum olmadığını söyledim.

Silinmiş sayfalar:

Aslında yapılan işlem basitçe yanlış alana oluşturulmuş metin doğru alana kopyalanıp yanlış yerdeki izi yok edildi. Olay biraz karışık geliştiğinden farkedilmesi zor olailir. Arkadaşlar durum el atmış ve düzeltmiş sağolsun.

Ama asıl üzüldüğüm konu eylemi gerçekleştirmiş olan kişilere "neden" diye sormak yerine Vikipedi den geçici olarak ayrılmak şeklinde bir sitemin olması. Yukarda anlatıldığı gibi haksızlık yaratacak bir durum gerçekleşmediği gibi bozuk durum düzeltilmiştir. Haksızlık dahi yapılmış olsa bile şevk kırılmadan haksılığı yapan kişi ile konuyu tartışmak, çözüm gelmezse eğer topluluğa durumu yansıtmak en profesyonel hareket olur bence. Ayrıca insanlara olan güvenini böyle çok çabuk yitirmemeni dilerim. Burda çoğumuz daha iyi bir vikipedi için varız. Senden isteğim bu konuyu unutup güzel çalışmalarına devam etmen. Bu tür basit yanlış anlaşılmalardan dolayı Vikipedi'nin kayba uğramasını istemeyiz. Eğer anlaşılmayan bir durum olursa lütfen sor. Hepimiz başta burda acemiydik :) Kolay gelsin. ----Dbl2010 19:24, 15 Ekim 2005 (UTC)

Burda farklı farklı insanlar var. Vikipedi yapısı öyle bir yapıki hiç bir ekleme hiçbirimize ait değil. Bugün uğraştığını yarın başkası değiştirebilir. Bu tür durumları kafaya takma bence. Vikipediye kazandırdığın bir harf birilerine bilgi olarak akacak. Bundan daha başka neye gerek var. ----Dbl2010 04:36, 16 Ekim 2005 (UTC)

Atatürk'e göre Ege[kaynağı değiştir]

Haklısınız, yanlış tarafa atmışım, teşekkür ederim düzeltme için. Telif şüphesi konusunda bir şey diyemeyeceğim, ama umarım bir ihlal söz konusu değildir. --Ateşhaber uçur 18:15, 22 Ekim 2005 (UTC)


imza sablonu[kaynağı değiştir]

"Tercihler" baglantisindan "imza" secenegine yaptiğin {{sablonu}} girer ve altindaki ham imzayi secersen ~~~~ yazdiginda tarihle birlikte imzan gozukur. Citrat 20:29, 22 Ekim 2005 (UTC)

Ben "10bin'e dogru" taslagini begendim, ilk deneme icin oldukca basarili. Bakalim hareketlilik artacak mi? Saygilar, Citrat 20:59, 23 Ekim 2005 (UTC)

boş kategoriler[kaynağı değiştir]

kategorş aktarılması gereken durumlar vardı. onalrı bekledim. Şimid aktarma ile beraber boşları siliyorum. resimler konusu ile daha tam ilgilenmedim. Hangisi silinecek bilmiyorum. Silineceklere sil koyarsan işler kolaylaşır. Sonraki iş ama o. ----Dbl2010 20:46, 22 Ekim 2005 (UTC)

Yöneticilik[kaynağı değiştir]

Uğur Başak'ın bahsettiği Vikisözlikte ki yöneticilik. Burası ile alakalı değil. Onun durumu gibi senin de 15 Ekim'den beri yönetici olduğun VikiSöz var ama sanırım daha farkında değilsin. --Dbl2010 21:51, 24 Ekim 2005 (UTC)

Vikideki kitap tanıtım makalelerini sitemize eklemek istiyorum[kaynağı değiştir]

merhaba,

http://www.siirevreni.com adresindeki sitemizde viki içeriği yayınlamak istiyorum.

iletişim için MSN adresim: kemalali@msn.com

sevgilerimle!

Ali Kemal

Resim:Ibnisina.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ibnisina.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 18:03, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Internet Archive Sheridan.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Internet Archive Sheridan.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 18:08, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Venter celera.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Venter celera.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:01, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Insan genom projesi.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Insan genom projesi.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:01, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:İnsan genom projesi2.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:İnsan genom projesi2.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:02, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Sigara akciger.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Sigara akciger.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:03, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mavi isiklar.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mavi isiklar.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:09, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mavi isiklar2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mavi isiklar2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:10, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Bilal inci.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Bilal inci.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:10, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:KuyumcuS.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:KuyumcuS.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:12, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Haliclogo.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Haliclogo.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 19:52, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:George orwell.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:George orwell.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 20:00, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Borabora.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Borabora.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 20:00, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Zombi bakteri.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Zombi bakteri.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 20:00, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:10000.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:10000.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 20:03, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resminizde telif sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Yüklediğiniz resimlerden birinin telif durumunun belirsiz olduğuna karar verilmiş ve bu doğrultuda etiketlenmiş. Söz konusu resmin adını ve adresini dosya yoğunluğundan dolayı veremiyoruz. Şu an için Kategori:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler'de bu resmi bulmanız mümkün. Resim yığını arasında kaybolmanız da olası olduğu için, tavsiyemiz şu adresteki fasiliteye kullanıcı adınızı girerek, resim sekmesinden yüklediğiniz resimleri incelemeniz, gelecekte herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için etiketi eksik veya yanlış olan resimlerinizi yenilenen Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki etiketlerin uygun olanıyla etiketlemenizdir.

Resim size ait olan bir resimse (bu tanım bilgisayarınızda bulunan resimlerden ziyade, sizin ürettiğiniz resimleri kapsamaktadır) uygun olan kişisel etiketlerden biriyle etiketlemeniz gerekmektedir. Gelecekte "O resmi ben bizim balkondan çektiydim" tarzı açıklamalar giden resmi geri getirmeyebilir.

Resminizin durumu netleşmediği takdirde, "Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya Kural-4" nedeniyle 7 gün sonunda silinecektir. Sistemin sağlıklı işleyebilmesi ve kontrol edilebilmesi açısından resim etiketini düzeltseniz de "Belirsiz" etiketini resimden çıkarmamanız rica olunur.

Bu otomatik bir mesajdır. Resimle ilgili görüşlerinizi Kategori tartışma:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler sayfasında belirtmeniz yerinde olacaktır.

Kolay gelsin!

Vito Genovese 16:04, 6 Eylül 2006 (UTC)

Dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

Vikipedi dış bağlantılar deposu değildir.VP:VND sayfasından gerekli bilgileri alabilirsiniz.Eldarionileti 14:58, 5 Aralık 2007 (UTC)

Merhaba ben yurtdisina kalan bir gencim hem turk ve isvec vatandasiyim. Vikipedide nasil is buldun? Ben kendim bilgisayarin basinda cok oturdugum icin böyle internette duzeltmeler yapmak benim icin guzel olur, yani anlayacagin tam bana göre bir meslek. Yardimci olabilirmisin?

Tessekurler Akif

Yazım Türkçeleştirme Programı silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yazım Türkçeleştirme Programı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yazım Türkçeleştirme Programı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--cobija 19:20, 24 Nisan 2016 (UTC)

Türkçe Karakter Temizleme Programı silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Türkçe Karakter Temizleme Programı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Türkçe Karakter Temizleme Programı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--cobija 19:20, 24 Nisan 2016 (UTC)