Kullanıcı mesaj:Kikima

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Kikima, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

CnkALTDSmesaj/message 23:48, 22 Şubat 2010 (UTC)

Müzikoloji maddesinde bağlantı[kaynağı değiştir]

Merhaba, sanırım sizin yazdığınız müzikoloji maddesinde 'Guido Adler' bağlantısı kırmızı görünüyor. Ben Guido Adler maddesini birkaç gün önce İngilizce kaynaktan çevirmeye başladım ama kırmızı değişmiyor. Bu bağlantıları nasıl maviye çevireceğimi de bilmiyorum. Acemiliğimi mazur görerek bana yol gösterirseniz ve Guido Adler'i maviye çevirirseniz sevinirim.Bu imzasız yazı Kikima (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Kikima, Dbl2010'a yazdığınız mesajın geç cevaplanabileceğini düşünerek izninizle müdahil oldum ve bahsettiğiniz sorunu giderdim. Yaptığım sadece "Guido adler" başlığını "Guido Adler"e çevirerek soyadını da büyük harfle başlatmaktır. Bir de maddeye bazı kategoriler ekledim. Vikipedide geçireceğiniz zaman içinde bu tür küçük sorunlar sıkıntı olmaz. Başka sorularınız olursa yardım etmeye hazırız, teşekkürler, iyi çalışmalar...Vikiçizer 19:51, 3 Mart 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kikima,

Oluşturmuş olduğunuz Lazare levy adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 16:26, 30 Ocak 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kikima,

Oluşturmuş olduğunuz Clara Haskil adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 16:26, 30 Ocak 2011 (UTC)

E-posta hakkında[kaynağı değiştir]

Tabii yardım edebilirim. Sizin için gerekli olan sayfalardan birisi Yardım:İçindekiler sayfası. Size şu an gerekli olan Yardım:Sayfa nasıl yazılır? bu sayfadır. Orayı iyi bir şekilde okuyun. Sonra öğrendiklerinizi deneme tahtasında uygulayın. Benim tercihim kendi alt sayfanızda deneme yapmak. Çünkü orayı herkes değiştirdiğinden sizin değişikliğinizede zarar verebilir. Yani Kullanıcı:Kikima sayfasında ya da Kullanıcı:Kikima/Deneme adlı sayfada denemelerinizi yapmanız benim tercihimdir. Ama tercih tabii ki sizin . Kısa ve öz açıklama yapmaya çalıştım. Umarım yararlı olmuşumdur. Anlamadığınız yer olursa aynı soruyu anlayana kadar sorabilirsiniz. Önemli olan yardım etmek. Şimdiden başarılar. İyi vikiler . ¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 10:33, 31 Ocak 2011 (UTC)

  • Selamlar. Öncelikle katkılarınız için teşekkür ederim, elinize sağlık. Vikipedi:Bilge sayfasındaki sorunuza cevap yazdım, bakabilirsiniz. Bu arada maddede yaptığınız değişiklikler için tartışma sayfasına not bırakmanız gerekmez :) Sormak istediğiniz bir şeyler olursa bana veya başka kullanıcılara rahatça sorabilirsiniz. İyi akşamlar...--Rapsar 20:05, 26 Şubat 2011 (UTC)

Adnan Saygun[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Başak'a attığınız şu mesajınıza göz misafiri oldum da. Geri alma işlemini yaptım. Siz de bunu iki sürümü seçip ardından geri al sekmesine tıklayarak yapabilirsiniz. Bu tür işlemleri daha kolay yapmanız için isterseniz monobook sayfanızı da açabiliriz. Dikkatiniz için çok teşekkürler, sayenizde bir vandal saldırı geri alınmış oldu. İyi vikiler--Merube 89msj 14:50, 7 Mart 2011 (UTC)

Marimba ve Alfred Cortot[kaynağı değiştir]

Selamlar. Marimba ve Alfred Cortot maddelerinin yabancı dilden çevrilme şablonunun süresi geçtiği için maddeden çıkardım. Maddeye devam edecekseniz şablonu koyarak edebilirsiniz. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 15:15, 26 Mart 2011 (UTC)

  • Merhabalar. Clara Haskil maddesindeki çeviriniz bitti mi? İyi geceler.)--Reality 00:07, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Selam, burada sorunuza cevap var.--i.e.msj 20:44, 5 Aralık 2013 (UTC)

Hoş geldiniz Kikima![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:24, 19 Aralık 2014 (UTC)