Kullanıcı mesaj:Jumpeax/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız!
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır!
Bu sayfa Jumpeax/Arşiv 2 adında bir mesaj arşiv sayfasıdır.
Eğer mesajlarınızı arşivlemek istiyorsanız bu bağlantıyı takip edin!

Melih Gökçek resmi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eklediğiniz Melih Gökçek'in resmini sanırım bu adresten almışsınız. O sayfada "Bütün hakları saklıdır" ibaresi gördüm. Sitede başka bir yerde "Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Uluslararası" lisansına izin verildiğini yazan bir yer de mi var? Varsa o yeri de resmin açıklamasına ekleyebilir misiniz? ataka 21:00, 14 Eylül 2013 (UTC)

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sn.Jumpeax,

Tekrar hoş geldiniz aramıza. Dilerim aynı aksilikler tekrar etmez.

Özellikle dinî konularla alâkadar olduğunuzu, onlara ilgi duyduğunuzu önceden biliyorum. Acizâne, (iyi niyetinize binâen) sizden istirhamım, diğer kullanıcı arkadaşlarla olur olmaz her konuda tartışmaya girmemenizdir. Lütfen, madde içerikleri ile ilgilenmeye, katkı sağlamaya çalışın. Bu arada bugüne kadar bir takım tatsız durumlar yaşansa da, epey bir deneyim de edinmiş oldunuz. Önceden de hatırlarsanız size işleyişle ilgilenmeniz, onu öğrenmeniz konusunda tavsiyede bulunmuştum. Maddelerin tartışma sayfalarına; içerik ağırlıklı değişikliklerle ilgili görüşlerinizi, diğer kullanıcılarla polemik yaşamaya sebebiyet vermeden eklemenizi ayrıca size öneriyorum. Her ne kadar sevmediğim bir bölüm olsa da VP:Şikayet sayfasına, şikayetinizle ilgili olarak (delil olabilecek unsurlarla birlikte) başvurunuz. Bu durumun, birileri ile karşılıklı tartışma ortamlarında polemik yaşamaktan daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. Özetle, tahriklere kapılmayın. Bu tavsiyelerimi size, yeni bir kullanıcı olmanıza rağmen, şahsıma karşı olan güven verici tutumunuza binaen yazıyorum.( Belki, aramızdaki bazı mühendislerin okuduklarında hoşuna gitmeyecek tarzda bir mesaj oldu ama olsun) Şimdilik hoşça kalın, iyi çalışmalar..--Eğitmenmahmut msj 21:07, 14 Eylül 2013 (UTC)

Selam rapsar[kaynağı değiştir]

  • İlluminati maddesine eklediğim bilgi kutusunda verilen bilgiler zaten kaynak gösterdiğim ve bilinen şeylerdir. Kabul edilen dediğim gibi commonstan aldığım dosya İlluminati örgütünün sembolüdür. Bilgi kutusuna eklediğim bilgiler zaten maddenin giriş bölümünden alıntı yaparak eklediğim bilgilerdir.

Maddenin giriş bölümü:İlluminati, (çoğul bir sözcük olup tekili Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmış) tarihteki adıyla Bavyeralı İlluminati, Rönesans döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir cemiyet. Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. [4] Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak addetmektedirler.

Bilgi kutusundaki bilgiler: Aktif olduğu dönem: 1 Mayıs 1776-günümüz, Kurucu:Adam Weishaupt, Amacı:Yeni dünya düzenini kurmak, monarşileri yıkmak, dini inançları yok etmek, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırmak, sosyal düzeni alt üst etmek,,, İdeoloji:Satanizm, Ateizm,,, Faaliyetleri:Subliminal mesaj, Zihin kontrolü

Buradan hareketle farklı şeyler değil ve de kaynak gösterilen bilgilerdir. Olaya tarafsız bir bakış açısıyla bakmanızı salık veririm. Hayırlı geceler diliyorum.|MURAT Jumpeax| 21:33, 14 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba. Bunlar komplo teorileridir, kanıtlanmış bir şey yoktur. en:New World Order (conspiracy theory) maddesi incelenebilir detay için.--RapsarEfendim? 21:37, 14 Eylül 2013 (UTC)

Beyefendi. Lütfen içerik üzerine yorum yapınız. Vikipedi'de gördüğünüz tek kelimelik hataları ve sorunları kullanıcı sayfalarında bile olsa düzeltmenizi salık veririm. Lütfen yıkıcı olmak yerine yapıcı olunuz. Kaldı ki, benim bir şeyi sabote ettiğimi de nereden çıkartıyorsunuz? Lütfen komplo teorileri üretmeyiniz.--i.e.msj 00:35, 15 Eylül 2013 (UTC)

Yaptıklarınız konusunda[kaynağı değiştir]

Jumpeax. Engellemeden döner dönmez sataşkar bir tavır içine girdiniz. Bir kullanıcının (Zohak) sayfasını SAS'a taşıdınız; bir kullanıcıyı (İremio) şikayetle tehdit ettiniz; bir kullanıcıyı (İnceleme Elemanı) şikayet ettiniz; o şikayet sayfasında bir diğer kullanıcıya (Pinar) yapmadığı işler atfettiniz. Bunların hiçbirinde tavrınızı yapıcı görmüyorum. Lütfen böyle davranmayın, Vikipedi'yi aksatıyorsunuz. ataka 07:05, 15 Eylül 2013 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Engeliniz yeni bitmiş olmasına rağmen, ısrarla aynı tutumunuzu sürdürüyorsunuz. Vikipedi'nin işleyişini aksatmaktasınız. Defalarca bu konularda uyarıldınız, ancak aynı tutumda ısrarcısınız. Vikipedi'de değişiklik yapmanız 6 ay süre ile engellenmiştir. --Eldarion 10:26, 15 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba. Benim veya herhangi birisinin izni gerekmiyor.--RapsarEfendim? 10:40, 11 Mayıs 2014 (UTC)

sayfanın silinme bilgisi[kaynağı değiştir]

Mesaj sayfamın üstünde yer alan bu sayfa 15 eylül 2013 günü silinmeye aday gösterilmiştir... yazısını kaldırdım. Herhangi bir sorun olmaz değil mi? Jumpeax (mesaj) 17:42, 11 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, aslında SAS süreci geçiren maddelerde şablonun bulunması gerekir ama kullanıcı sayfanızı da boşalttığınıza göre, kaldırılmasında sakınca görmüyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:01, 11 Mayıs 2014 (UTC)
Az önce yaptığınız değişiklik, Vikipedi'nin tarafsız bakış açısı politikasını ihlâl ettiği için geri alındı ya da silindi. Vikipedi özgür ansiklopedidir, ancak bir blog, serbest kürsü, ya da reklam alanı değildir. Vikipedi'de herhangi bir kişi, kuruluş, örgüt, ideoloji, dernek ya da kurumun propagandası yer alamaz. Lütfen tarafsız bakış açısı politikasını inceleyiniz. Bu tutumunuzu sürdürmeniz halinde engellenebilirsiniz. --Eldarion 20:50, 11 Mayıs 2014 (UTC)


Benzer konularda daha önce birçok kez uyarılmış olmanıza karşın, tarafsız bakış açısını zedeleyen değişiklikleri sürdürmeniz ve yaptığınız yorumlarda içeriğe değil, kişilere odaklanmanız kabul edilemez. Lütfen Vikipedi'nin temel kurallarını özümsemeye çalışınız. Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:24, 12 Mayıs 2014 (UTC)

  • Merhaba Mahmut bey nasılsınız? sonunda engelim bitti. inşaallah yine geçmiş zamanki gibi tatsız olaylar yaşanmaz. Jumpeax (mesaj) 17:35, 11 Mayıs 2014 (UTC)
Merhaba Murat Bey. Teşekkür ederim iyiyim. Dilerim siz de iyisinizdir. Engelinizin bitmesine sevindim. Umarım geçmişteki tatsızlıklar tekrar yaşanmaz. Bu anlamda duyarlı olacağınızı düşünüyorum. Selam ve sevgilerimle iyi çalışmalar dilerim..Eğitmenmahmut msj 09:09, 14 Mayıs 2014 (UTC)

Kişisel yorumlarınız ve mesnetsiz iddialarınız dışında, herhangi bir güvenilir kaynak var ise maddeye ekleyebilirsiniz. İkinci olarak defalarca engellenmenize ve uyarılmanıza rağmen içerik üzerine değil kullanıcı üzerine yorum yapmaya devam ediyorsunuz --Eldarion 09:06, 16 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar Jumpeax, malumunuz çok kısa süre önce engeliniz sonlandı ve aramıza tekrar döndünüz. Dönüşünüz sonrası mesajlaşmalarınıza baktığımda, özellikle son iki seferdir Eldarion'a attığınız mesajlarda içerik üzerine değil, kullanıcı üzerine yoğunlaşan ve nezaket ihlali söylemler sarfettiğinizi görüyorum. Biliyorsunuz ki, daha önce bu gerekçelerle aldığınız engelleriniz bulunmakta ve bu hareketlerinizi devam ettirmenizin ne size ne de bir başkasına faydası bulunmamaktadır. Sizden bu türden mesajlaşmalardan kaçınmanızı ve yalnızca ansiklopedik değişikliklerle varlığınızı sürdürmenizi rica ediyorum. Umarım bu ricamı artık kırmazsınız. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:52, 16 Mayıs 2014 (UTC)

Tayyip Erdoğan fotoğraf[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Mahmut Bey, bu linkteki fotoğrafı telif ihlali oluşturmadan nasıl vikipediye yükleyebiliriz? teşekkürler. Jumpeax (mesaj) 21:14, 17 Mayıs 2014 (UTC)
Merhaba Murat Bey, bağlantısını verdiğin resmi yüklememiz mümkün değil. Yerine Şuradakilerden (Commons) kullanabilirsin. Kolay gelsin..--Eğitmenmahmut msj 21:51, 17 Mayıs 2014 (UTC)

incelemeelemani[kaynağı değiştir]

  • sayın incelemeelemani, mustafa kemal'in cumhuriyetten önceki ve cumhuriyetten sonraki din ile ilgili sözlerini okudunuz mu? Andrew Mango'nun eserini okudunuz mu? saygılarımla Jumpeax (mesaj) 14:11, 18 Mayıs 2014 (UTC)
Merhaba, öncelikle lütfen Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Bildiğiniz gibi telif hakları bizim için önemli bir konu. Ayrıca, dediğiniz sözleri okumam veya okumamamın hiçbir anlamı Vikipedi için yok. Çünkü, bu sözlerden yola çıkarak; yapacağımız her türlü düşünce, araştırma Vikipedi'ye uygun olmaz. Lütfen Vikipedi:Özgün araştırmalara yer vermemek politikasını gözden geçirin.--i.e.msj 14:13, 18 Mayıs 2014 (UTC)
  • incelemeelemani telif ihlali yok. atatürk'ün niçin zorla müslüman olarak gösterildiğini anlamış değilim. mustafa ismini kendisi reddetmiştir ve kamâl ismini almıştır. çünkü mustafa ismi hz.muhammed'in isimlerinden birisidir. müslüman olmadığı için reddetmiştir. kaynak derseniz 100 tane güvenilir kaynak getiririm. vikipedi maddeleri tekelinizde değil Jumpeax (mesaj) 14:17, 18 Mayıs 2014 (UTC)
Nickimin tamamını kullanırsanız veya hiç kullanmazsanız daha memnun olurum. Eklediğiniz içeriğin tamamı telif haklarıyla dolu. İkincisi, hala özgün araştırma yapıyorsunuz. Lütfen, görüşlerinizi kendinize veya internet üzerindeki başka mecralara saklayınız ve yayınız. Vikipedi bunları yayabileceğiniz bir yer değil.--i.e.msj 14:21, 18 Mayıs 2014 (UTC)
  • değişiklerimde ve mesajlarımda art niyet aramamanızı öneririm sayın incelemeelemani iyi günler dilerim(!) Jumpeax (mesaj) 14:28, 18 Mayıs 2014 (UTC)
Size yapılan defalarca uyarıya rağmen, aynı değişiklikleri sürekli yapmanız ve kendinizi hep üste çıkarmaya çalışan son yorumlarda bulunmanız, art niyetin kendisidir. Lütfen, Vikipedi'ye olumlu katkılar ile devam ediniz. --i.e.msj 14:30, 18 Mayıs 2014 (UTC)
1- Sizin kanadınızdan olumlu, benim kanadımdan olumsuz olabilir. Benim kendimi üste çıkarmak gibi bir niyetim kesinlikle yok. Fakat siz hoşuna gitmeyen değişiklikleri politikaları bahane ederek geri alabiliyorsanız ben bunda art niyet ararım. ama aramam. Kendinizi üste çıkarıyorsunuz iddianızı ispatlamanız gerekir. Jumpeax (mesaj) 14:35, 18 Mayıs 2014 (UTC)
Kanatla manatla ilgisiz bir durum. Lütfen Görüşlerinizi açıklamak için Vikipedi'yi aksatmayın...--i.e.msj 14:42, 18 Mayıs 2014 (UTC)
Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 15:09, 18 Mayıs 2014 (UTC)