Kullanıcı mesaj:Hasanekiz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

merhaba özgür vikipedi ve gönüllü dostlar..

Hoşgeldiniz 78.191.57.114![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak ya da Vikipedi'deki maddeleri okumak için kaydolmanız zorunlu değildir. Vikipedi'ye kaydolmak ücretsizdir. Kaydolma işlemi çok kısa sürer ve bir kullanıcı hesabı edinmek için hiçbir kişisel bilgi istenmez. Kaydolmanın bazı yararları şunlardır:

  • İstediğiniz kullanıcı adını seçebilirsiniz.
  • Vikipedi'ye yapmış olduğunuz katkılarınızı "Katkılarım" bölümünde görebilirsiniz.
  • Kendinize ait bir kullanıcı sayfanız olur.
  • Kendinize ait bir mesaj sayfanız olur. Böylece dilediğiniz zaman kullanıcılara e-posta adresinizi belirtmeden ileti gönderebilirsiniz.
  • Maddeleri izleme listenize alabilir, böylece o madde üzerinde yapılan değişiklikleri takip edebilirsiniz.
  • Kendinize özel tercihlerim sayfanız olur.
  • Maddelerin adını değiştirebilirsiniz.
  • Vikipedi'ye resim yükleyebilirsiniz.
  • Vikipedi'nin görünümünü ve işleyişini kendinize özel olarak değiştirebilirsiniz.
  • Hizmetli ya da Bürokrat olma hakkına sahip olabilirsiniz.
  • Oylamalarda oy kullanma hakkına sahip olabilirsiniz (oy kullanma koşulları için: Oylama).

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun.

Eğer kaydolmaya hazırsanız, buraya tıklayın. Kaydolduktan sonra mutlu olacağınızı düşünüyoruz. İyi Vikilemeler!... -  Levent İleti Katkılar   20:12, 5 Mayıs 2009 (UTC)

Olimpos22 ?[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Kullanıcı:Olimpos22 sizin diğer hesabınız mı? Başka hesaplarınız da var mı ? --M.M. ileti 20:30, 5 Mayıs 2009 (UTC)

bilgisayarımı bir arkadaşımdan 2ç. el olarak yeni satın aldım.ve bu nedenle bu ip üzerinde eski hesaplar olabilir.ayrıca kullanıcı: olimpos22 arkadaşımın hesabıydı ve o artık aktif olarak kullanmamaya karar verdi.bu nedenle onun sayfasını kendiminkine yönelttim.bu sayede gelen mesajları daha kolay öğrenebilecek.ilginiz için sağolun. 23:47, 5 Mayıs 2009 Bu imzasız yazı Hasanekiz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedi'de kullanıcı hesaplarının birinden diğerine yönlendirme yapmak doğru bir davranış değil. Eğer bir kişinin birden fazla hesabı varsa bu durumu (hesaplarının adlarını) kullanıcı sayfasında belirtmesi istenir. Ki sizin durumunuzda da yapılması doğru olan; Olimpos22'den Hasanekiz' yönlendirme yapmak yerine, Olimpos22 sayfasına görünür bir şekilde "kullandığım asıl hesap Hasanekiz'dir, lütfen mesajlarınızı Kullanıcı mesaj:Hasanekiz'e iletin" şeklinde (veya benzeri) bir ifade yazmak olacaktır. (bu arada, bilgisayarınızı güle güle kullanın). Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M. ileti 20:58, 5 Mayıs 2009 (UTC)
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M. ileti 17:34, 6 Mayıs 2009 (UTC)

wikitravel hakkında bir bilginiz var mı?türkçe versiyonu için nasıl dosya yükleyeceğim? 18:25, 8 Mayıs 2009 Bu imzasız yazı Hasanekiz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Maalesef yok, yardımcı olamadığım için üzgünüm. (Lütfen iletilerinizi dört adet ~ işaretini yanyana koyarak imzalayınız. Teşekkürler.) --M.M. ileti 15:34, 8 Mayıs 2009 (UTC)

katkılarım listesinde bazı ögelerin baçında kırmızı bir çerçeve içinde siyah bir Y harfi var.bu ne anlama geliyor? iyi günler. Hasanekiz 14:16, 19 Mayıs 2009 (UTC)

Yeni madde anlamına geliyor. İyi çalışmalar, --M.M. ileti 14:57, 19 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba. Wikitravel, kısmen Vikipediyi model alsa da, Wikimedia'dan bağımsız bir proje. Projeler arasında bir bağ olmadığından Türkçe sürümü ne zaman ve nasıl başlatılır, bir fikrim yok. Wikitravel'ın etkin olduğu dillerden birini biliyorsanız, doğrudan o sitenin kullanıcılarıyla bağlantıya geçmeniz daha iyi olur. Teşekkürler. --Yabancımsj 16:32, 30 Haziran 2009 (UTC)

WİKİTRAVEL[kaynağı değiştir]

merhaba, ben bir wikipedia kullanıcısıyım.size birşey sormak istiyorum.wikitravel in türkçe versiyonu ne zaman ve nasıl açılacak.bunun hakkında bir bilginiz var mı?lütfen açıklayın. şimdiden teşekkürler.. 19:00, 30 Haziran 2009 Bu imzasız yazı Hasanekiz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bu konuyu daha önce de konuştuk sanki ?... --M.M. ileti 16:49, 30 Haziran 2009 (UTC)

Lütfen mesajlarınızı çıkarmayınız.[kaynağı değiştir]

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
C. Jones msj 10:08, 18 Temmuz 2009 (UTC)

Vikipedi'nin Türkçe sürümünün kaynak koduna nasıl ulaşabilirim?Mümkünse bağlantı adresini gönderir misiniz? Şimdiden teşekkürler.. Hasanekiz

Teknik konularda pek bilgim yok maalesef. Bu konularda uzman olan (Noumenon, Homonihilis, Yabancı, DsMurat, Mach) arkadaşlara danışabilirsiniz. Teşekkürler. --M.M.ileti 12:44, 18 Temmuz 2009 (UTC)
Bu sayfadan bilgi edinebilirsiniz... Vikipedi'nin kullandığı açık kaynaklı yazılım kendi wiki sitesidir, gerek yazılım hakkında genel bilgi gerekse indirme bilgileri bu sitede bulunuyor... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 16:24, 19 Temmuz 2009 (UTC)

Sayın Hasanekiz ilginize çok teşekkür ederim. Ben ilk başta Wikitravel'a bir katkım olabilir mi? düşüncesiyle hareket etmiştim. Ben Wikipedia'da belirli İngilizce bilgimle çeviri yapıyorum. Onun için Wikitravel'a bir katkım olacağını zannetmiyorum. İlginize çok teşekkür ederim. İşlerinizde başarılar dilerim.--Hasanbay 05:39, 3 Ağustos 2009 (UTC)