Kullanıcı mesaj:Ertugruldereli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Ertugruldereli. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

вяí¢αи76ileti 21:33, 7 Ocak 2014 (UTC)

Şaibeli Bilgi Paylaşımı[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Hangi bilgi ve belgelere dayanarak Mega Holdings sayfasındaki yazıları paylaşabiliyorsunuz? Elnizde sadece bir adet haber var basında çıkan diğer haber ve yazıların paylaşımının yapılmasına neden engel oluyorsunuz? Burası madem özgür bir ansiklopedi, o zaman ona uygun hareket etmeniz gerekir. Şaibeli olduğunu iddia ediyorsunuz. Tam da bu sebeple oradaki yazılanları kaldırmalısınız. Şaibeli olan, doğruluğu kanıtlanmamış bilgileri ardı arkasına sıralamışsınız. Eğer firma dolandırıcı ise, mahkemeye suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bu karalama işlemine lütfen son verin.Bu imzasız yazı Ertugruldereli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Şaibe derken şirketin birçok şaibeye sahip olduğundan bahsetmiştim. Yoksa kaynaklarda herhangi bir şaibe mevcut değil. Vikipedi'de hiçbir görüşün veya oluşumun reklamı yapılamaz ve taraflı bir biçimde madde yazılamaz. Maddede olabildiğinde tarafsız olmaya çalıştım. Siz ve anladığım kadarıyla sizin gibi Mega Holdings hayranları/çalışanları maddedeki en küçük bir olumsuz bir yazıyı bile onaylamıyor. Vikipedi tarafsız ve özgür bir ansiklopedidir. Lütfen vandalizme varan davranışlarınızı bir daha sergilememeye ve Vikipedi'ye katkı sunmaya davet ediyorum. Kolaylıklar dilerim.--вяí¢αи76ileti 21:33, 7 Ocak 2014 (UTC)
Maddede siz sadece gazetecinin ithamlarına yer vermişsiniz ve düşüncelerini paylaşmışsınız. Kaldı ki basında çıkan tek haber de bu değil diğerlerine yer vermemişsiniz. Bu paylaşımınızın kabul edilebilmesi için mahkeme kararı gerekir. Herangi bir mahkeme kararı ya da bağlayıcı nitelikte bir belgeniz varsa kaynak gösterin aksi takdirde içeriği temizleyin lütfen. Haber yapılırken hiç bir kaynak gösterilmeden yapılmış. Sizde kaynaksız olan bir haberi kendinize referans olarak almışsınız. Eğer insanlara doğru bilgi verme ve bu platformu geliştirme endişesindeyseniz kullandığınız kaynakları sorgulamanızı tavsiye ederim.Bu imzasız yazı Ertugruldereli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Ortada güvenilir ve kayda değer kaynaklar tarafından yazılan bilgiler varsa bunların maddelere aktarımında hiçbir problem yoktur. 6 yılı aşkındır Vikipedi'de yazıyorum ve Vikipedi'deki işleyişe ve madde yazım kurallarına hakim olduğumu söyleyebilirim. Mahkeme mi? Lütfen güldürmeyin beni. Burada herhangi birine Türk Ceza Kanunu'nun herhangi bir maddesine aykırı bir durum icra edilmemekte. Siz anlaşılan yanlış gelmişsiniz. Burası insanların birbirleri hakkında atıp tuttuğu bir forum ya da platform değil, bir çevrimiçi ansiklopedi. Vikipedi'de yazdığım maddenin devriyelerce kabul edilmemesi için bırakın mahkeme kararını, diğer devriyelerin bile onaylamasına gerek yok, çünkü ben de aynı zamanda bir devriyeyim. Vikipedi yönergelerini daha iyi sindirmek adına şu şablondaki linklere bakabilirsiniz. Bu sitede yönergeler yani kurallar işler. Medyada her haberin illaki AA ya da İHA gibi bir kaynağa dayanması gerekmemektedir. Vikipediyi her zaman geliştirmeye çalışırım. Hürriyet gibi ulusal çapta yayın yapan bir gazetede çıkan haberin referans alınmasında hiçbir sakınca yoktur. Zaten bahsettiğiniz maddede farklı görüşlere yer verildiği için ansiklopediye aykırı bir durum bulunmamaktadır. Ben şirket aleyhinde bir davacı olmadığım için mahkeme tarafından kabul görecek bir kaynak ya da belge sahibi olmak zorunda değilim. 6 yılı aşkın bir süredir insanlara doğru bilgi vermem konusunda en ufak bir şüphem yoktur ve vikipedideki birçok deneyimli kullanıcıda da bu konunun geçerli olduğunu söyleyebilirim. Hayatımızdan saatleri bu siteye harcayıp insanlar için hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin insanlara bilgi sunmaya çalışıyoruz. Bu site kurulduğundan beri tek bir reklam bile almamıştır. Zaten vikipedide reklam yapanların, kurallara uymadan keyfine göre madde açanların, bilgi girenlerin barınmasına izin verilmemektedir. Bu kişiler önce belirli sayıda uyarı mesajlarıyla bilgilendirilip hala kurallara uygun olmayan davranışını sürdürmesi durumunda 1 günden başlayıp süresiz zamana kadar gidebilen engeller alabilmektedir. Genelde 3. ya da 4. uyarının dikkate alınmaması sonucu engel verilebiliyor. Bu da benim size 1. uyarım olsun. Vikipediye katkıda bulunmak istiyorsanız, tarafsız bir bakış açısıyla reklam yapmadan katkıda bulunabilirsiniz. Amacınız içinde bulunduğunuz şirketin tanıtımını yapmaksa yanlış yerdesiniz ama ansiklopedik ve kurallara uygun bilgi vermek istiyorsanız sitede faydalı bir kullanıcı olmanız için gönüllü olabilirim. Kolaylıklar dilerim...--вяí¢αи76ileti 23:53, 7 Ocak 2014 (UTC)
Çok komiksiniz ama benim size gülecek vaktim yok. Hürriyet tekzip yazısını yayınladığında sizinde tutunacak dalınız kalmayacak nede olsa. Unutmadan madem 6 senedir bu platformu geliştirmek için taraf tutmadan uğraşıyorsunuz. İşteİnsan ve Marketing Türkiye kaynaklarını da maddeye eklemeyi unutmayın. Rütbe mevzusuna gelince tüm yetkilerinizi kullanabilirsiniz. Eğer söylediğiniz şekilde bir platformsa burası ceza almak için bir sebep göremiyorum. Şuan ne içeriği değiştiriyorum ne de size hakaret ediyorum. Bu durumda sizin devriye olup olmamanız değersiz bir parametre. Hoşçakalın.