Kullanıcı mesaj:Emirayk2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Emirayk2, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Sayfaların tepesindeki Değiştir / Kaynağı değiştir sekmesine tıklayarak sayfaları düzenleyebilirsiniz. Vikipedi'deki her türlü işlem geri alınabilir. Hata yapmaktan korkmayın ve cesur olun!
  • Sayfa nasıl yazılır?, Biçem el kitabı ve Vikimetin sayfalarından biçimlendirme ve biçem kurallarını öğrenebilir, deneme tahtasında denemeler yapabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında yazıklarının sonuna "~~~~" yazarak imza ve tarih atmayı unutmayın.
  • Kendinizi tanıtmak için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Telif politikalarımız uyarınca Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin.
Haydi başlayın! Kolay gelsin!

Olimpiyat oyunları ile alakalı[kaynağı değiştir]

Merhabalar Emirayk2, öncelikle katkılarınız için şahsım adına size teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla Olimpiyat Oyunları ile ilgili konularda katkı yapmaktan hoşlanmaktasınız. Yaklaşan 2015 Avrupa oyunları öncesinde bir işbirliğine gider isek faydalı işler yapacağımızı düşünmekteyim. Umarım Vikipedi'ye katkılarınız artarak devam eder. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:31, 2 Mart 2015 (UTC)

2016 Olimpiyat Oyunları[kaynağı değiştir]

Merhabalar Oyunlara 1 yıl kadar kalmışken çok az bilgi ve çok karışık sayfa bulunmakta... Mobilden yapıyorum değişikliklerimi ancak bi Olimpiyat Oyunları sayfasını tam düzenleyecek düzeye ulaşamadım sizden ricam 2016 Olimpiyat Oyunları sayfasını güncel hale getirmek spor dalları da dahil Teşekkürler İyi Bayramlar! Emirayk2 (mesaj) 06:57, 17 Temmuz 2015 (UTC)

Selamlar Emirayk2, öncelikle geç ecvap için kusuruma bakma. Bu aralar biraz yoğundu ondan oldu. 2016 için dediğin gibi maalesef eksiğimiz çok fazla hatta 2012nin durumu bile çok iç açıcı değil. Ben biraz katkı yaptıydım bi aralar ama sonra yine yarım kaldı. Sen başlarsan ben yine yardımcı olmaya çalışırım. Ama onun öncesinde 2015 Dünya Atletizm Şampiyonası başlıyor yakında. Onada eğilmek gerekecek. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 23:17, 19 Temmuz 2015 (UTC)