Kullanıcı mesaj:Doğru

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Doğru, öncelikle hoş geldin müsade edersen sana naçizane bir fikrimi söyleyeyim. Sen de görüyorsun ki oyun oynamayı seven kişilerce hergün Vikipedi'de tonla anlamsız madde açılmakta bunları gördüğünde küfür ya da kişisel saldırı bulunmadığı sürece içeriğini silmeden {{sil|silme nedeni}} biçiminde etiketlendirirsen, silme yetkisi olan vikipedistlerden biri bunları silecektir. Katkılarının devamının gelmesi dileğiyle, sevgiler. --Danbury iletihehehe 14:18, 16 Haziran 2007 (UTC)

Tabii o tip şeyleri silerek en iyisini yapmışsın. Ancak kısa içerik ya da hiç bir şey ifade etmeyen yazıları silmene gerek yok. Ama silmemen gerekir diye bir kural da yok. sadece madde silineceği zaman içerikte ne olduğu görülsün, şablonun neden koyulduğu belli olsun diye dedim. İyi çalışmalar. --Danbury iletihehehe 14:36, 16 Haziran 2007 (UTC)

Komik değişiklikler[kaynağı değiştir]

Şu komik değişiklikler içinde ayrı bire bölüm falan koyulsa biraz önce bir değişiklige koptumda Bayrampaşa İnegöl

Toplum olarak mizah anlayışımız epeyce geniş evet. Dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 15:50, 16 Haziran 2007 (UTC)

Şabanözü PolatlıMizah anlayşı falan değil bak bunu yazan gayet ciddi yazdıklarında ben bunu birinciliğe öneriyorum.Bu imzasız yazı Doğru (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu tür gayrıciddi içerik eklendiğini gördüğünüzde, maddeyi siz de daha önceki düzgün sürüme geri alabilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 16:12, 16 Haziran 2007 (UTC)

Merhabalar.Film isimlerini türkçe yazmanız tercih edilir.Ancak izleyici yorumları gibi bir bölüm VP:D ihlaline açık.Bunun yerine sinema dergilerine yer verebilirsiniz.Tabi telif ihlali olmayacak şekilde olmalı.İsterseniz başlamadan önce Kategori:Film türleri kategorisindeki filmleri biraz inceleyin.Üslup ve biçem açısından nasıl yazıldığını neler yapıldığını hangi şablonların, kategorilerin kullanıldığını öğrenebilirsiniz.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 11:35, 17 Haziran 2007 (UTC)

Dikkat edip uyardığınız için teşekkürler.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 14:08, 17 Haziran 2007 (UTC)

O sayfa bir portal sayfasının alt sayfasıdır, sil şablonunu neden koydunuz? --Adem 14:18, 17 Haziran 2007 (UTC)

Ansiklopedik[kaynağı değiştir]

Portal:Adana Demirspor/Spor duyurularıWikipedia'da duyuru yapmak ansiklopedik mi? Sil şablonu koydum kaldırıldı.--Doğru 14:33, 17 Haziran 2007 (UTC)

Bahsettiğiniz sayfa genel bir Vikipedi duyurusu değil, ilgili Portal'ın bir alt sayfası. Dolayısıyla o portalı ilgilendiren bir sayfa ve ansiklopedik. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 14:37, 17 Haziran 2007 (UTC)
Portalın tartışma sayfasına Bu sayfa ansiklopedi maddesi olmayıp portal alt sayfasıdır, dolayısı ile düşüncelerinize saygı duymakla birlikte, kuralları tam bilmemenizden kaynaklanan bir durum söz konusu olduğunu sanmaktayım. Eğer ilgili sayfaları gözden geçirirseniz şüphelerinizin giderileceğinden eminim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Adem 14:39, 17 Haziran 2007 (UTC) eklediğim bu mesajı ekleyecek iken sanırım Metal Militia şüphelerinizi gideren bir açıklama yapmış.--Adem 14:42, 17 Haziran 2007 (UTC)

Anlam ayrım[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Polis sayfasının ismi değişmeli.uygun bir isim bulmanız gerekiyor.Ondan sonra "Polis" başlığı Polis (anlam ayrım) sayfasına yönlendirilmeli.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:29, 17 Haziran 2007 (UTC)

Kullanıcı uyarılmış.Hareketine devam etmesi halinde durdurulacaktır.--Machiavelli' msj 19:15, 17 Haziran 2007 (UTC)

Buffy the Vampire Slayer bölümleri[kaynağı değiştir]

Eklediğim dizi bölümlerini Türkçe isimleri ile yazmayı daha önce de düşündük ve bu konuda tartışmalarımız da oldu. Fakat daha önce de bölümlerin, CNBC-e'de yayınlandığı gibi İngilizce isimleri ile kalmasına karar verildi tıpkı dizi adlarında olduğu gibi. Çünkü hiçbir bölüm ya da dizi Türkiye'de Türkçeye çevrilerek yayınlanmadı. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar Mσяρнσ$í$ 20:35, 20 Haziran 2007 (UTC)

Kusura bakmayın birden fazla sayfa açıkken yanlışlık oldu.Mazur görün akşam yaklaştıkça yoruluyor gözler.İyi çalışmalar kolay gelsin. Eldarion 16:46, 22 Haziran 2007 (UTC)

Vikipedistler Buluşuyor[kaynağı değiştir]

İzmirde vikipedistler buluşuyor!!!Ayrıntılı bilgi Vikipedi:Buluşma/İzmir 2de--WilliamWallace 13:47, 24 Ağustos 2007 (UTC)