Kullanıcı mesaj:Cekli829/2013-Şubat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İsviçre maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme konulu işbirliği projesine katılımınız için teşekkür ederim. İsviçre maddesini henüz seçkin madde olabilecek hale getiremedik, ancak büyük bir mesafe aldık. Aynı konulu ikinci bir işbirliği ile hedefe ulaşabileceğimizi tahmin ediyorum. Bu haftanın işbirliği projesi olan Nobel Ödülü sahipleri listesi maddesindeki kırmızılıkları giderme ve seçkin liste yapma. Katılımızı bekleriz. Mukaddimeileti 08:43, 4 Şubat 2013 (UTC)

Total War: Rome II maddesi[kaynağı değiştir]

Total War: Rome II maddesine emek vererek yazdığım 1800 kelimeyi aşkın, mevcut olandan daha detaylı ve kaynakları, birçoğu kendi çevirilerimden olan makalem, bir arkadaşım tarafından birkaç gün önce eklenmişti. Ancak yaptığımız bu değişiklik iki kez geri alındı, ikinci kez geri alan sizsiniz. Bunun sebebini söylerseniz eklemeden önce gereken düzeltmeleri yapabilirim. (Ömer, 11.02.2013)Bu imzasız yazı 78.169.51.2 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13:56, 11 Şubat 2013

Galiba bu mesajı yanlış olarak bana atmışsınız. Çünki o maddede hiç bir değişikliği geri almadım. Bunu "Total War: Rome II" sayfasının geçmişinden de göre bilirsiniz. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 14:09, 11 Şubat 2013 (UTC)