Kullanıcı mesaj:Cekli829/2013-Mart

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İBP 2013 Maratonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Cekli829, İBP Maratonu sayfasını benim düzenlememe izin verir misin? Zira, o sayfayı haftalık olarak değiştiriyorum ve bana en kolay gelen biçimde tutuyorum, senin değişikliklerini anlayamadım. Sayfada bir sorun mu vardı? Mukaddimeileti 13:59, 11 Mart 2013 (UTC)

İlk önce İBP kariyerimde kazanmış olduğum 50. ödülü bu gün bana verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tabii ki, her bir kullanıcı İBP Maratonu sayfasını düzenleyebilir. Tabii ki, Siz de bunu yapa bilirsiniz. 2013'te henüz zamanım olmadığı için o sayfaya göz gezdire bilmemiştim. Sayfadaki sorunları görmek için bu iki sürümü karşılaştırmağınız bence yeterli olabilir: öncekişimdiki. Kolay gelsin. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 19:27, 11 Mart 2013 (UTC)
Tekrar merhaba Cekli829, öncelikle İBP'ye yaptığın katkılar için seni kutlarım. (Bu arada tanışalı yıl oldu herhalde, artık senli benli konuşsak diyorum.) O ödülü ben vermedim, sen emek verdin ve aldın. Bundan sonra da umarım yıllarca birlikte çalışırız ve nice ödüller alırsın. Bahsettiğin karşılaştırmayı sana mesaj yazmadan önce zaten yapmıştım. Demek istediğim şuydu, bu tabloları ben her hafta Pazartesi günleri zaten yeniden düzenliyorum. Her Pazartesinin standart işi yani. Ödül alanlara ödüllerini, katılımcılara teşekkürlerini gönderiyorum ve burda da bilgileri güncelliyorum. Kişilerin isimlerini kendilerinin yazmayı tercih ettikleri şekilde yazıyorum, tabloyu da (puan + katılım haftası) sırası şeklinde tutuyorum. Yani bir mantığı var ve aynı zamanda bana en kolay gelen şekil bu. Daha önceki sorumlu olan Çalıştay tabloda katılım haftasını esas almıyordu ve tablo kolonlarını birleştiriyordu ki, bu da epey iş demekti. Sen kolonları birleştirmek yerine 7-10, 11-15 gibi rakam tekrarları yapmışsın. Ben ise farklı bir formül buldum ve eğer senin için bir sakıncası yoksa, sürekli bu sayfada çalışmakta olduğum için düzenleme işini bana bırakmanı rica etmek için yazıyorum. İyi çalışmalar ve sevgiler. Mukaddimeileti 22:53, 12 Mart 2013 (UTC)
Tabii ki, ben de umarım yıllarca birlikte çalışırız ve nice ödüller alırım ve sen de nice ödüller verirsin. Kişilerin isimlerine geldikde ise 3 kullanıcı (Kibele → kibele; Esc2003 → esc2003; Zamanov sami → TaRiXçİ) kendi isimlerinin yazılmasını farklı tercih edirler. Kibele ve Esc2003'de sorun görmüyorum. Tercih ettikleri şekilde yazabiliriz; ama Zamanov sami'nin tercihi çok farklı. Yani istenilen bir yeni kullanıcı TaRiXçİ ismi ile kendine user yaratabilir. kibele ve esc2003 isimli yeni user yaratılması ise mümkün değildir. Sanırım bu konuda anlaştık. Liste konusuyla ilgili ise 3 sorun fark etdim. 1. Mskyrider'i neden listeden çıkardığını anlamadım. Onu yeniden listeye ekledim. 2. Kolonları birleştirerek, 7-10, 11-14, 15-19 gibi rakam tekrarlarını ortadan kaldırdım. 3. Renk konusu: 1.liği olanlara background:gold; 2.liği olanlara background:silver; yalnız 3.liği olanlara background:#cc9966. Sanırım tüm konularda ortak anlaşma sağlanmıştır. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 09:18, 13 Mart 2013 (UTC)
selam, konuyla ilgili olarak birşey söylemek isterim. yaptığınız değişikliklerin farkını ve nedenini tam olarak anlamasam da usulle ilgili bir sorun var gibi geldi bana. evet kimse sayfaların sahibi değil, evet herkes her sayfada değişiklik yapabilir. ancak bu tip, bir iki kişinin düzenlediği sayfalarda böyle iri düzenlemeler yapmadan önce o kişilerle konuşmak, tartışma sayfasında açıklama yapmak nezaketin ve birlikte çalışma etiğinin gereğidir diye düşünüyorum. bu açıklamaların üzerinde konuşmak, bir sonuca varmak ve dahasonra sayfayı değiştirmek daha doğru olurdu. kolay gelsin. --kibele 09:41, 13 Mart 2013 (UTC)
Kusuruma bakma, aslında hemen hiçbir konuda anlaşma sağlayamadık:) ama sağlamak da gerekmiyor. Mskyrider yanlışlıkla silinmiş herhalde, farkında değilim. O tartışma dışı yani. İsim ve imza konusunda, dediğin gibi bir topluluk kararı varsa haklısın, insanlar nick isimlerinden farklı isimler kullanamazlar ise o kural burda da geçerli olur. Böyle bir kural olup olmadığını da bilmiyorum açıkçası. Gerçi olduğunu sanmıyorum, zira kendi isimlerinden farklı imzalar atan insanlar görüyorum. Bunu tartışma yeri de burası değil zaten. Renkler ve tablo yapısı konusunda da bir anlaşma olmadı, zira burda tercihler söz konusu ve ben mantığımı açıklamıştım. Ama madem ısrar ediyorsun ve o kısmı düzenlemeyi bana bırakmayı tercih etmiyorsun, o zaman ben sana bırakıyorum. Önemsiz birşey için öyle olsun, böyle olsun diye çekişmeye gerek yok. Ödül sıralaması kısmı senindir artık. Hem böylece benim işimi de azaltmış olursun. Teşekkürler. Mukaddimeileti 09:42, 13 Mart 2013 (UTC)
  • Merhaba kardeş. İşler nasıl?Bu imzasız yazı Fatalcrime (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 10:11, 21 Mart 2013‎
İşler güzel. Youtube'de Albay Efendi'ni dinliyorum) ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 19:37, 21 Mart 2013 (UTC)