Kullanıcı mesaj:Bymamy81

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Evuntia tarafından 3 yıl önce Ahmet Yılmaz Büyükekmekçi silinmeye aday gösterildi başlığına

Merhaba Arkadaşlar!

Utku Tanrıveremesaj 02:27, 25 Eylül 2015 (UTC)

Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Bymamy81,

Oluşturmuş olduğunuz Ahmet Yılmaz (1967 Konya doğumlu) adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden G9) uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Utku Tanrıveremesaj 02:27, 25 Eylül 2015 (UTC)

Ahmet Yılmaz (1967 doğumlu siyasetçi)[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Mamiakar97. Oluşturduğun Ahmet Yılmaz (1967 doğumlu siyasetçi) maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M1: Taslak kriterlerini sağlamayan madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Mamiakar97 (mesaj) 19.33, 24 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Ahmet Yılmaz Büyükekmekçi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ahmet Yılmaz Büyükekmekçi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ahmet Yılmaz Büyükekmekçi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. ----evuntia derlerselam! 10.56, 9 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla