Kullanıcı mesaj:Berktug98

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Berktug98. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak içinbu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlakabu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızdaBabil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesininKuklacılıkolarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanızcesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

drgulcuileti 19:05, 11 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba, Superyetkin'e attığın mesaja kendisi bir süre ara verdiği için cevap alamayacağınız için duruma el atmak istedim. Eğer size Kayda değer olmadığı yönünde bir bilgilendirme yapıldıysa bu konuda artık yapacak bir şey yok. Çünkü kayda değer olmayan bilgiler Vikipedinin şu kuralı gereği silinir.--Aguzer|iletişimEP

Ayrıca Şu sayfayı da incelemeniz yararlı olacaktır.--Aguzer|iletişimEP

Şikayetim var[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin ve .--Aguzer; Aguzer duruma el atmak istedi ve bana mesaj yazdı ben kendisine mesaj yadım ama cevabımı alamadım.Bu konuya el atacak başka görevli yok mu? Saygı ve sevgilerimle Berktug98Bu imzasız yazı Berktug98 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bürokratlarımızdan superyetkin'in vikitatilde oluşu nedeniyle bir süre aramızda olamayacağı, aguzer adlı kullanıcının ise politika ihlallerinden süresiz olarak engellenmesi nedeniyle sorunuzla ben ilgilenme ihtiyacı duydum. Bahsettiğiniz bu madde kayda değerlik standartlarını taşımadığı için silinmiş. Vikipedi içerisinde açılan maddelerin, kayda değer bir konuya ya da içeriğe sahip olmaları çok önemli. Bu standardı taşımayan içerikler, açmış olduğunuz maddede olduğu gibi kısa süre içerisinde silinmektedirler. Anlayışınıza teşekkürler, iyi değişiklikler.. --Garbino ileti 14:58, 30 Kasım 2012 (UTC)
(sizden mesaj gelmeseydi wikibilgeye bu mesajı yollayacaktım.)

Merhabalar; Ben Ferhat Tepesi isimli bir sayfa yazmıştım.Aynı isimli bir köy mevkisi(mahallesi)için sayfa yazdım.Ama Superyetkin isimli kullanıcı gerçeği yansıtmayan bir bilginin vikipedide bulunamayacağı sebebiye silmiş.halbuki oradaki bilgiler doğruydu.Köyde halkın ve bazen resmi olarak kullanılan bölgeisimleride vardı.Lütfen sayfam geri gelsin.Çünkü yazdığım ilk sayfaydı.Sorunuma derman olacak bir çözüm beklerim.

Saygılarımla --Berktuğ Öztürk 15:13, 30 Kasım 2012 (UTC)

Tekrar merhabalar, yukarıda ki mesajımda da bahsettiğim gibi maddelerin kabul edilmesi ve silinmemesi için önemli ölçütlerden biri içeriğinin kayda değerlik standartlarını taşıyor olması gerekir. Bu nedenle yaratmış olduğunuz madde doğruluğu olsa da kayda değer olmadığı için silinmiş olmalı. Ne yazık ki, maddenin geri getirilmesi mümkün değil. Bundan sonra paylaşımlar gerçekleştirirken, kayda değerlik standartlarına özen göstermenizi rica ederim.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:18, 30 Kasım 2012 (UTC)

Ferhat Tepesi[kaynağı değiştir]

Silinen içerik e-posta adresinize gönderilmiştir. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:18, 20 Mart 2013 (UTC)