Kullanıcı mesaj:Barbarianclone/Arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Barbarianclone![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Takabeg 10:20, 8 Mart 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
M.M.ileti 16:46, 18 Aralık 2009 (UTC)
Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
 Levent İleti Katkılar   19:42, 19 Aralık 2009 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   19:42, 19 Aralık 2009 (UTC)


  • Sildiğim içerik aynen şuydu: Lord Soth, Kara Gül Şovalyesi (Tam İsmi: Dargaard Kalesi Lord'u Loren Soth), Ejderha Mızrağı ve Ravenloft fantastik dünyalarının kurgusal bir karakteridir. O bir Ölüm Şövalyesi'dir ve Şövalyeliği düşmüş bir Gül Şovalyesidir. Bundan ne anlaşılabilir? Neyin kurgusal karakteri? Ayrıca her kurgusal karakteri ansiklopedik kabul edemeyeceğimiz gibi, daha önce de bilgilendirildiğiniz üzere bu kadar kısa başlıklarla bir madde oluşturulmamalıdır. Ansiklopedikliğe başka (her ne kadar izlemiyor olsam da güncel) bir örnek vereyim: Kurtlar Vadisi adlı dizide Polat karakteri, evet ansiklopedik kabul edilebilir ama bilmem hangi çetenin hangi elemanı kabul edilemez. Bu açıklamanın ardından yineliyorum: Lütfen taslak kriterlerini karşılamayacak kadar kısa ve ansiklopedik olmayan madde oluşturmayın. İyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   08:51, 22 Aralık 2009 (UTC)
  • Öncelikle nazik üslubunuz ve hoşgörülü yaklaşımınız için teşekkür ederim. Wiki projeleri birbirinden bağımsız projelerdir. Bir ülkede ansiklopedik bulunan bir değer, farklı bir ülkede öyle bulunmayabilir. Ben eklediklerinizin ansiklopedik olmadıklarını iddia etmedim. Sadece o konuda emin olunması gerekliliğini vurguladım. Eğer kaynaklara dayandırarak kayda değerliğini ortaya koyabiliyorsanız buyrun ekleyin maddeyi. Bu arada gördük ki İngilizce wikideki maddesi yeterince doyurucu. Sizin eklediğiniz içerik ise taslak boyutlarından azdı. İyi niyetle katkıda bulunmak isteyen her kullanıcının yanındayız. Elimizden gelen yardımı yapmaya da hazırız. Lütfen çekinmeyin. İyi çalışmalar, kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   12:33, 22 Aralık 2009 (UTC)
  • Asla rahatsızlık vermiyorsunuz, her zaman yazabilirsiniz. Hatalı kategoriyi çıkardım. Siz şuradan uygun olanı seçip eklerseniz iyi olur. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   16:06, 22 Aralık 2009 (UTC)

Sturm Majere[kaynağı değiştir]

merhaba, Sturm Majere sayfasını Mitolojik taslak olarak belirlemişsiniz. Ancak karakterin mitoloji ile ilgisi yoktur. Ejderha Mızrağı Destanı kitaplarında geçen hayali bir karakterdir.Bu imzasız yazı Barbarianclone (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Aslında konu ile ilgili bilgim yok, eğer mitoloji değilse taslağı uygun bir taslak ile değiştirebilirsiniz. --Hedda Gabler 11:01, 23 Aralık 2009 (UTC)

Lütfen tartışma ve mesaj sayfasında imzanızı atın:

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --

İlginize şimdiden teşekkür ederim. Captain BradleyMesaj Sayfam 07:53, 24 Aralık 2009 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeye son veriniz[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Eldarion 08:05, 24 Aralık 2009 (UTC)


Eklemiş olduğunuz bilgilerin büyük kısmı bu adresten alıntı. Sadece birkaç kelimeyi değiştirerek buraya kopyaladığınız için madde silindi. Kolay gelsin. --Eldarion 08:23, 24 Aralık 2009 (UTC)

  • Merhaba, bu kez bilerek silmedim, yeni sistemin bir parçası olan toplu silme içinde tabiri caizse; "arada kaynamış". Geri getirdim. İyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   08:53, 24 Aralık 2009 (UTC)
  • Sabah haber verememiştim, ilgili şablonu kaldırdım, bilginize.  Levent İleti Katkılar   11:03, 24 Aralık 2009 (UTC)