Kullanıcı mesaj:AyrilanaDek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Pinar 14:19, 13 Eylül 2007 (UTC)




Merhaba. Lütfen Tartışma:Selahaddin Eyyubi sayfasına telif hakkı saklı ve maddeyi geliştirmeye yönelik olmayan içerik eklemeyiniz. Teşekkürler --Pinar 14:19, 13 Eylül 2007 (UTC)

Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Harun Yahya sitesinin altında copyright ibaresi durduğu sürece hiçkimse alıntı yapamaz bilginize.--Eldarionmesaj 11:28, 18 Eylül 2007 (UTC)

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz, fakat zarar vermeye devam ederseniz, yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin; yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmeyecek ve yumuşak davranılmayacaktır.

Makul bir editör olmanızı diliyor ve bir kullanıcı adı almanızı bekliyoruz. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz, fakat vandallık yaptığınız müddetçe Vikipedi'den engellenmeniz yakındır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Gene de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Gelecekte karışıklığa yol açmamak için lütfen şimdi bir kullanıcı hesabı edinin.


Eldariona nasıl ulaşırsınız[kaynağı değiştir]

Mesajlarınızı maddelerin tartışma sayfalarına değil kullanıcıların mesaj sayfalarına yazınız.Eldarion'a mesaj göndermek için imzasının yanındaki ileti yazısına tıklayın ve açılan sayfada yuarıdaki artı işaretine tıklayarak mesajınızı yazın.Sağlamcıileti 11:42, 18 Eylül 2007 (UTC)

Yardımcı olalım[kaynağı değiştir]

Selamlar.Size ben yardım edeyim.Vikipedi'ye telifli içerik yüklememiz yasak.Daha ayrıntılı bilgi için Vikipedi:Telif hakları sayfamızı inceleyiniz.Özetle başka sitelerden direkt kopyala yapıştır yapıp buraya ekleyemezsiniz.Ancak o sitelerdeki bilgileri kullanarak kafanızda yeni bir metin oluşturabilirsiniz.Eğer aynen kopyala yapıştır yaparsanız yaptığınız değişiklik geri alınır ve ya silinir.Sağlamcıileti 11:47, 18 Eylül 2007 (UTC)

Sakin olun Sağlamcı'ya mesaj attınız[kaynağı değiştir]

Öncelikle sakin olun ve acele etmeyin. :)) Vikipedi dili kolay değildir.Biraz haşır neşir olmanız gerekir öğrenmek için.Şimdi size birkaç ödev vereyim.Önce oraları iyice inceleyin.Anlamadığınız yer olursa bana sorun.

Vikipedi:Biçem el kitabı Vikipedi:Sayfa nasıl yazılır Vikipedi:Engelleme politikası Vikipedi:Telif hakları Vikipedi ne değildir

Şimdilik bunlar yeterli.Bunları inceledikten sonra maddelerinizi oluşturmaya başlarsanız daha iyi olur bence :)) Kolay gelsin.Sağlamcıileti 11:53, 18 Eylül 2007 (UTC)

Yardıma devam[kaynağı değiştir]

Yok canım kimse sana kızmaz.Bizim işimiz burada vandalizmle uğraşmak.Biraz aceleci davranmışsın ve vandal gibi algılanmışsın sadece.Sen bu dediklerimi ve Kişisel saldırılar yasaktır ksımını bi oku.Mesajlarının sonuna dört adet tilde yani ~~~~ koyarak imzalamayı unutma.İçerik konusunda yapabileceğimiz bir sürü şey var.Mesela ben ingilizce wiki den çeviri yaparım.Sen mesela kitapları ve ya dergileri karıştırıp daha sonra öğrendiklerini kafanda harmanlayarak bir metin oluşturabilirsin.Şimdilik bu kadar.Ayrıca Pınar'la Eldarion'da iyidir ancak yönetici olduklarından onların yapacak işleri bizimkinden fazla.Bunu da unutma.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 11:59, 18 Eylül 2007 (UTC)

Tartışma:Selahaddin Eyyubi[kaynağı değiştir]

Kaynağı belirtseniz bile hepsini tartışma sayfasına eklemeniz anlamsız. Tartışma sayfası maddeyi geliştirmek için kullanılıyor. Yapmanız gereken maddeye bu kaynaktan ne gibi bilgiler ekleyebiliriz, kendi cümlelerinizle yazmanız. Aksi taktirde herkes diğer sitelerden bilgi toplayıp tartışma sayfasına doldurabilir. Ayrıca bir sitede "tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz" dese bile Vikipedi'yi bilgi deposu olarak kullanmak doğru değil. Lütfen Vikipedi:Tartışma sayfası yönergelerine bir gözatınız --Pinar 13:41, 18 Eylül 2007 (UTC)