Kullanıcı mesaj:Ayrıntılı Bilgi/20H-20T

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Kısa sürede Vikipedi'ye bu kadar dahil olduğunuz ve kullanıcılara olan yardımlarınız dolayısıyla. İyi günlerde kullanın. :) Veryaz bana 12:54, 21 Haziran 2014 (UTC)

Yaşayan insanların tartışma sayfalarına Bot hesabın ile eğer yoksa {{YİB}} şablonu ekleyebilir misin? --Mavrikantmsj 22:13, 21 Haziran 2014 (UTC)

Yarın başlarım. Bugün Huggle ile uğraşacağım. Akşama kodu hazırlar yarın da yerleştiririm.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 05:54, 22 Haziran 2014 (UTC)

Huggle temp.[kaynağı değiştir]

Merhaba Mavrikant; Huggle'da bu şablonu çevirdim diğerlerine başlamadan önce sorayım. Çeviriden önce sonra ne yapmak gerekiyor? Bir de "Welcoming User" değişiklik özetini Türkçeye çevirmek gerekiyor.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 10:03, 22 Haziran 2014 (UTC)

Templates sayfasında şablonları için herhangi birşey yapmak gerekmiyor. Onlar zaten Config sayfasında tanımlı. "Welcoming User" olayı ise yine Config sayfasında "welcome-summary:Hoşgeldiniz" parametresi ile türkçe zaten ama çalışmıyor. score-parts(2000) ve score-words(2000) kısımlarını gözüne çarpan kelimeleri ekleyebilir misin? "warn-advert-1" biraz değiştirdim. İmze kısmını eklemeyi unutmuşlar. Şablonları birebir çevirmeye gerek yok. Mevcut şablonlardan içerik alınabilir. Yoğun olduğumdan uzun süredir ilgilenemedim sana Kolay gelsin.--Mavrikantmsj 11:39, 22 Haziran 2014 (UTC)

Hizmetlilik başvurunuzda başarılar dilerim. Oylama başlayalı henüz iki gün olduğu için kullanıcılara şimdi davetiye göndermiyorum. Çünkü bildiğiniz üzere bununla ilgili bazı tepkiler aldım. Umarım yanlış anlamazsınız. Kolay gelsin. --esc2003 (mesaj) 14:04, 22 Haziran 2014 (UTC)

Hayır önemli değil. Düşünmeniz yeter. Aldığınız tepkileri biliyorum. Oylama süresi uzun. Kullanıcılar zamanla göreceklerdir oylamayı. Zaten kullanıcı sayfamda da var.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:17, 22 Haziran 2014 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Katkı için teşekkürler. Hiçbir kırgınlık olmadığını bil istiyorum. Genel anlamda haklı bulunan bir görüş için bana katkıları dokunmuş birini silmem, kırılmam. Duygusal değilim. Üzülmediğimi, değişikliğin sebebini anladığımı bilmeni isterim. Sağlıcakla--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:30, 22 Haziran 2014 (UTC)

Şimdi burada ne yazsam, yarın bir gün getirip önüme leblebi diye koyacak, takip sever gençlik. Bu yüzden, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Gerisini, zaten biliyorsun. Güzel bir söz ile bitireyim bari; "Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak; Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?"... Kolaylıklar diliyorum. Seni seviyoruz, kendine iyi bak.--i.e.msj 14:37, 22 Haziran 2014 (UTC)

Sağol, her zaman böyle ol![kaynağı değiştir]

Théoden'in mesaj sayfasında yaptığın düzenleme için teşekkür ederim. Mobilden girince normalde konular gözükürken, bütün mesajlaşmalar gözükmeye başladı. Ben başka telefondan girince de öyle olunca galiba sistemden dolayı Théoden'in mesaj sayfasında bir sorun oldu diye düşünüyordum da. Bir düzenledin, maşallah hızır gibisin. --Uğurkentmesaj 18:03, 22 Haziran 2014 (UTC)

IRC'ye gelebilirim herhalde (kaydolursam). Sen benim şimdiki halimi görsen. Bilgisayarla cebelleşiyorum. Mouse bozuldu ancak fareyi ters çevirdiğimde düzgün çalışıyor. Buna bugün bir şeyler oldu. Sağa gitmek için sola, sola gitmek için sağa yönlendiriyorum. Her şeyi şimdilik olduğunda ters yapmam gerekiyor. --Uğurkentmesaj 18:29, 22 Haziran 2014 (UTC)

  • Teşekkürler. Bu tip "tool"lar bir süre çalışıp sonra artık desteklenmediği için bozuluyor. Ama bu iyiymiş, kullanırım. İyivikiler... [ho? ni!] 19:15, 22 Haziran 2014 (UTC)

Şablon yardımcısı[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden; üzerinde çalıştığım java için geliştirmeleri tamamladım. Bir kaç şablon için görüşüne ihtiyacım var. IRC'de konuşmak kolaylık sağlayacaktır. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 12:56, 22 Haziran 2014 (UTC)

Son sürümü rehberli olarak hazır. Erken oldu biraz :). Gerisi üst mesajla aynı--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 18:12, 22 Haziran 2014 (UTC)
Ellerine sağlık, Bilgi. Irc'a girdiğin zaman bu mesaja teşekkür et de, konu hakkında bilgilendir bir zahmet. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 20:28, 22 Haziran 2014 (UTC)

Cevap ricası[kaynağı değiştir]

Şurada sebebini biliyorsanız sorumu cevaplayabilir misiniz lütfen? Ben yokken birşeyler mi değişti bilemedim o yüzden soruyorum. Teşekkür. --Stultiwikiabana yaz 10:08, 23 Haziran 2014 (UTC)

Bu yıldız senin için[kaynağı değiştir]

Editör Barnstarı
Senin bu gayretlerini tebrik etmek isterim. Hep senle değişiklik çatışması yaşıyoruz. İyi ki başka çatışmalar yaşamıyoruz. İyi günlerde kullanırsın. --Uğurkentmesaj 10:22, 24 Haziran 2014 (UTC)

İBP güncel sürüm[kaynağı değiştir]

Artık var Öneri için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:29, 24 Haziran 2014 (UTC)

Hi! In English Wikipedia (and in other) article en:Putin khuilo! saved. Proved that it is important. You can translate this and expand? You promised to translate))).--Jeromjerom (mesaj) 20:36, 24 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba Rapsar; Atom saati gibi bazı maddelerde bir öğretmenin öğrencilerine verdiği çeviri ödevleri var. Bazıları hatalı çeviri, bazıları düzensiz. Benim listemde. Müsait olduğumda çevirileri kontrol edeceğim. Geri almak yerinde oldu eğer tereddütün varsa.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:08, 25 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba. Robot çeviri gibi geldi bana, birçok cümleyi anlamlandıramadım. Robot çevirilere yer vermiyoruz bildiğin gibi. Yine de düzenlerim dersen aklında bulunsun, fırsat bulunca el atarsın :)--RapsarEfendim? 08:11, 25 Haziran 2014 (UTC)

Uyarılarınız için teşekkür ediyorum ve zaten bunları uygulamaya çalışıyorum. Ancak sayfalar o kadar berbat (anlatım karmaşası, tekrarlar, ilgisiz yerlerde konuların ele alınması, görsel bozukluklar vs.) hale getirilmiş ki üzerinde uzun boylu çalışma ve düzeltmeler yapmam gerekti. size de İyi çalışmalar, sevgiyle kalınZohakMSJ 12:08, 25 Haziran 2014 (UTC)

Nasılsın Ayrıntılı Bilgi, botun onaylanmış hayırlı olsun. Botunun yüzünü, şeklini bize de göster. İyi Vikiler. --Uğurkentmesaj 16:02, 25 Haziran 2014 (UTC)

Hayırlı olsun, Théoden bile olumlu atmış düşün artık.. Göz kırpma --SiLveRLeaD mesaj 16:34, 25 Haziran 2014 (UTC)

Selam Ayrıntılı Bilgi. Bu konulara ilgili olduğun için soruyorum. Şu maddedeki tabloların tamamını değil de yalnızca oy sırası ve oy oranı sütunlarını sıralanabilir yapabilir miyiz? "wikitable sortable" ekledim ama yemedi. --cobija 20:00, 25 Haziran 2014 (UTC)

Java pluginler ile bir şey yapılabilabilir sanırım ama tatilde deneme zor olacak. Tatil dönüşü tekrar bakayım--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 10:52, 30 Haziran 2014 (UTC)

Unutmazsan mutlu olurum. İyi tatiller. --cobija 11:06, 30 Haziran 2014 (UTC)

İYi günler! Beni hatırlamışsınızdır umarım. Uzun bir süre wikipediye girip katkıda bulunamadım. Bu benim için büyük bir hüzün ancak size sormak istediğim birkaç soru ve bir deileğim olacak.Öncelikle:

  • Wikipedideki devriye saysı az mı?
  • yapılan değişiklikler ve yeni eklenen sayfalar çok mu fazla?

Arzum da şudur ki: Neredeyse 1-2 ay önce yazılmış bir makalenin kontrolü hâlâ yapılmamış. Üstteki sorularım bu muammayı netleştirmek içindir. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!! İYİ VİKİLER! •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Eurovision bayrakları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Burada kişisel görüşünüzü bildirebilir misiniz? --akinranbu (mesaj) 10:42, 28 Haziran 2014 (UTC)


İBP (Yılın Kupası)[kaynağı değiştir]

Selam Ayrıntılı Bilgi, hani biz sorumlular kısa vadede hafta hafta ödül veriyoruz ya dereceye girenlere. Bunu sene boyunca da yapabiliriz. Mesela 2014 senesinde en çok madalya puanı toplayan 1. , 2. ve 3.'ye altın, gümüş, bronza kupa verilebilir. En iyisi bu teklifi köy çeşmesinde bahsetmek. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 22:41, 5 Temmuz 2014 (UTC)

Tüzükte ödüller bölümünde birçok ödül bulunmakta. Uygun gördüğün kullanıcıya/kullanıcılara tarafasızlığı koruyarak ödül vermekten çekinme. Aklında yeni bir ödül fikri varsa onu da sunmaktan çekinme. Sorumluluk hayırlı olsun.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 09:27, 7 Temmuz 2014 (UTC)

Esrarengiz Kasaba Karakterleri.[kaynağı değiştir]

Karakter listesine gerek yok. Ben ayrı yapıyorum. Çünkü bu filmin 1 ödülü var ve üstün bir şekilde KD. Ben Mabel Pines ve Dipper Pines maddeleri oluşturdum. Yakında Harika Amca Stan (Stanford Pines) ve Diğer karakterleri yapmaya başlayacağım. Hergün yaşım küçük ama vaktim var 3-4 saat ve lütfen kabul ediniz. Size yakında belirteceğim konulara belirteceğim zamanda rastgele denk gelirseniz bakınız. Hayatınıza saygı duyarım. İmkanınız olduğu zamanlar lütfen bunları halletmeye çalışınız. Saygılarımla,Uni Article 채팅 19:25, 9 Temmuz 2014 (UTC)

Ne kastettiğinizi tam anlamadım ama katkılarınızda bekleyen değişikliklere mümkün olduğunca bakacağım.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:33, 9 Temmuz 2014 (UTC)

Öyleyse kabul eder veya etmeme sebebinizi söylermisiniz, çıkmadan! :) :) Uni Article 채팅 19:39, 9 Temmuz 2014 (UTC)

Karakter listesine gerek yok. Ben ayrı yapıyorum. .... şeklinde neyden bahsettiğinizi bilmiyorum. Sanırım Kullanıcı:Rapsar ile konuşmuşsunuz. Ben değişikliklere bakarım. Reddedilirse zaten siz bildirim gelir--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:43, 9 Temmuz 2014 (UTC)

Rapsar'a Uniminipet filmi için başvurdum. Bu konuda size başvurdum. Rapsar son zamanlarda pek girmiyorda. :) Uni Article 채팅 19:49, 9 Temmuz 2014 (UTC)

İyi günler, bir soru sormak istiyorum. Öteki kullanıcılar gibi haklara nasıl sahip olabilirim? Çünkü oluşturduğum maddeler ve katkıların çoğu kontrol edilmiyor sanırım. Eldamar (mesaj) 19:26, 12 Temmuz 2014 (UTC)

Futbolcu bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Şablonun yeni sürümüne geçiş kapsamında 8000'in üzerinde değişiklik yapıldı ve standart dışı sözdizime sahip bazı maddelerde sorun oluştu. Bu da bize şablon parametrelerini en kısa zamanda Vikiveri'ye aktarmamız gerektiğini anımsatıyor sanırım --Superyetkinileti 19:19, 14 Temmuz 2014 (UTC)

Değişiklikler tamam, her şey yerli yerinde --Superyetkinileti 19:24, 14 Temmuz 2014 (UTC)

Lütfen kısa içeriklerle madde oluşturmayın. Ve okumanızı tavsiye ederim: VP:KAHİN--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 11:08, 18 Temmuz 2014 (UTC)

1. Maddeyi kısa oluşturmuş olmam maddenin sürekli olarak böyle olacağı anlamına gelmez. Sadece maddenin Rusça vikipedideki sayfasının çevirisi gerekiyor.
2. Bağlantı kısmına bakarsan Rusçadaki maddeyle bağlantısını oluşturdum. Rusçadaki bağlantıyı incelemelisin.
Rusçayı bilmediğim için tam çevirisini yapamıyorum. Ancak maddeyi geliştirme yoluna gitmeden direk olarak silme yoluna gitmeyi bir önyargı olduğunu düşünüyorum.

-Kafkasyalı Hayalperest

Maddeyi kısa oluşturmuş olmanız maddenin kısa olduğu anlamına gelir. Geliştirme amacınız varsa {{çalışma}} şablonu kullanmalısınız. Kurallar açık. Önyargı değil. Lütfen politikaları okuyun. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 11:22, 18 Temmuz 2014 (UTC)

Zamanında şöyle bir görüş alışverişi yapılmıştı. Konuyu yeniden gündeme getirmek gerekebilir. --Superyetkinileti 20:23, 18 Temmuz 2014 (UTC)

Merhaba Théoden; Sucluların Peşınde ısrarla oluşturulan sayfa ilgilenebilir misin?--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 15:51, 18 Temmuz 2014 (UTC)

Kaç farklı kombinasyonunu korumaya aldığımı unuttum artık. Bunu da o kervana kattım. Tatil bitti döndün sanırım, hoş geldin atarlı!. Ah, Ayrıntılı yazacaktım. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 20:44, 18 Temmuz 2014 (UTC)

Sürüm kontrolü[kaynağı değiştir]

Merhaba; lütfen sürüm kontrolü yaparken değişen fotoğrafları telif için kontrol ediniz. Telifli fotoğraf bulunduran sürümleri onaylamamaya özen gösteriniz. Aynı zamanda bir kitabın her baskısının madde içeriğinde yer almaması gerektiğini düşünüyorum. Ek bilgi için --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 15:20, 18 Temmuz 2014 (UTC)

Selamlar Ayrıntılı Bilgi, Uzun süredir görüşemiştik, nasılsın umarım iyisindir. Konuya gelecek olursak kullanılan fotoğrafı hatırlamıyorum şu anda kontrol edip etmediğimide tabiki ama kitap kapağı olduğundan etmemiş olma ihtimalim yüksek. Ülkeye özel duruma gelince benim kontrolümden önce yapılan bu değişiklik onay aldığı için Kuzey yayınları ile olan kısma kaynak ekleyerek bende devam ettim. Bu soracağımı seni sorgulamak için sorduğumu sanma sadece öğrenmek için soruyorum; Yayınevi TÜBİTAK Yayınları gözüküyor hali hazırda ama bu kitap yabancı bir yazara ait ve ilk yayını 1976 olmasına rağmen Anadilinde basım tarihi 1995 (1. Basım) olarak görünmekte. Bunlarıda o zaman ilk yayını yapan yabancı kitap evi ilk yayın yapıldığı yılla değiştirmek gerekmezmi? Selamlar ve Saygılar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:51, 18 Temmuz 2014 (UTC)
İyilik. Umarım sen de iyisin. Anadilde basım konusunda sana katılıyorum. Bence de o yer almalı. Ama Türkçe Vikipedi olduğu için Türkçe basım tarihinin ansiklopedik bir yanı var gibi. Emin değilim.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 23:13, 18 Temmuz 2014 (UTC)
Galiba böyle daha iyi oldu:Gen Bencildir--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 07:54, 19 Temmuz 2014 (UTC)

Öncelikle ellerine sağlık. Bu daha iyi olmuş. Şimdi Türkiye ile ilgili değil Türkçe ile ilgili detaylar verilmiş oldu. Şablonda görünmeyen bilgileri ben düzellim şimdi şablonun belgelemesinide düzelteceğim yanlız bişey var. oclc bilgisi nedir şablonda böyle bir bilgi bulunmuyor. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:17, 19 Temmuz 2014 (UTC)

Teşekkürler. Ben de bilgi kutusundaki hatayı arıyordum. Belgeleme hatalıymış. "oclc" Türkiye'de pek bilinmese de önemi var. Kitap bilgi bankası gibi bir şey. Uygulamalara yol gösteriyor, kütüphane sistemlerinde etkili ve birkaç işlevi var. Bilgi kutusuna ekleyeyim. Yapamazsam kapını çalarım :)--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:25, 19 Temmuz 2014 (UTC)
Oldu. Çok iyi bir iş birliği oldu. Teşekkürler.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:29, 19 Temmuz 2014 (UTC)

Değişiklik reddi[kaynağı değiştir]

Lütfen değişiklik reddi yaptığınız sayfalarda tüm değişiklikleri inceleyin zira içinde bunun gibi düzeltmeler olabilir. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:49, 18 Temmuz 2014 (UTC)

Merak etmeyiniz, değişiklikleri incelediğimden şüpheniz olmasın. Şekilsel bir değişiklik dolayısıyla mesaj atmışsınız. Benim değiklikleri reddedişimin sebebi, içerikle alakalıdır. Şekil her zaman düzeltilir, ancak bilgi yanlışlığı ve eksikliği sayfalarda mevcut olmamalıdır. Önceliğim budur. Saygılar--Hobbit28ileti 15:47, 19 Temmuz 2014 (UTC)
Şekilsel olmaktan ziyade politika gereği. Neyse sorun yok. Kolay gelsin --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 15:56, 19 Temmuz 2014 (UTC)

Özgün araştırma[kaynağı değiştir]

Merhaba Eldarion; bu değişikliğe özgün araştırma demişsin. Fakat kaynak var. Kaçırdığım nokta neresi?--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:58, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Kaynak olması bir anlama gelmiyor. Özgün araştırma demek, güvenilir yetkin olmayan kaynaklardan yararlanmak demek. Söz konusu sitelere baktın mı ? Din konusunda kaynak olarak kullanılacak kadar yetkin eğitim ve bilgi birikimleri var mı sence ? Eldarion 14:03, 20 Temmuz 2014 (UTC)
Kaynak olması güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Evet. Yalnız oradaki bilgi benim ilk defa rastladığım bir bilgiydi. Sadece merak ettim. Din ile alakadar olan bir Vikipedist yardımcı olabilir sanıyorum.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:08, 20 Temmuz 2014 (UTC)
Ben de bunu söylüyorum. Oradaki kaynak dışında hiçbir yerde konu geçmiyor. Forum sitesi kaynak gösterilmiş, onlar da başka forumu kaynak göstermişler. Bahsi geçen fikirlerine atıfta bulunulan isimler, amatör araştırmacılar. Yani elle tutulur kaynak göremedim. Sen gördüysen geri ekleyebilirsin. Eldarion 14:11, 20 Temmuz 2014 (UTC)
Dediğim gibi benim için de yeni bir bilgi. Yozer1'e de danıştım. Aksini ya da aynı bilgiyi savunan güvenilir bir kaynak önermesini rica ettim.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:14, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Merhaba Rapsar; Veysel Gökcan KD mi?--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 11:38, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Merhaba. Gerekçeli sil şablonu ekledim maddeye.--RapsarEfendim? 14:26, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba Eldarion: bu kullanıcı adı uygun mu karar veremedim.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:21, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Engellendi. Kolay gelsin. Eldarion 14:31, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Oluşturulan maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba, ilginizi çeker sanırım:bu link--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 15:02, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Teşekkürler! LordReco (mesaj) 15:25, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba Uğurkent, bu değişikliğin sebebi nedir? --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:07, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Ayrıntılı Bilgi tekrardan hoşgeldin. O konuyu bu haftanın içine ekledim. O yüzden de oylama arşivine taşıdım. İstersen geri getirebilirim de. --Uğurkentmesaj 16:11, 20 Temmuz 2014 (UTC)
Yo hayır. Hesap sormak amaçlı değildi. Yanlış anlama. Çok iyi düşünmüşsün bu haftaya eklemeyi. Aklında bulunsun, arşivlerken değişiklik özeti yazarsan daha iyi olur.Hoşbulduk--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:14, 20 Temmuz 2014 (UTC)