Kullanıcı mesaj:Ayhan Gence

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Ayhan Gence, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Sayfaların tepesindeki    Değiştir    veya    Kaynağı değiştir    sekmelerine tıklayarak sayfaları düzenleyebilirsiniz. Vikipedi'deki her türlü işlem geri alınabilir. Hata yapmaktan korkmayın ve cesur olun!
  • Sayfa nasıl yazılır?, Biçem el kitabı ve Vikimetin sayfalarından biçimlendirme ve biçem kurallarını öğrenebilir, deneme tahtasında denemeler yapabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili bölüme mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında yazdıklarınızın sonuna "--~~~~" koyarak imza ve tarih atmayı unutmayın.
  • Kendinizi diğer Vikipedistlere tanıtmak için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Telif politikalarımız uyarınca Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin.
Haydi başlayın! Kolay gelsin!

--Superyetkinileti 14.52, 12 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Kuma-film-1974.webp adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Kuma-film-1974.webp adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  21.56, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Türk filmleri listeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Ayhan Gence, Türk filmleri listelerinde lütfen 2020 yılından beri kullanmakta olduğumuz fotmata uyarak içerikleri geliştiriniz. Saygılarımla, Zafer (mesaj - e-posta) 20.21, 30 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Adil kullanımı aşan yüksek çözünürlük[kaynağı değiştir]

Merhaba! Yüklemiş olduğunuz adil kullanım dosyasının yüksek çözünürlüğü bağlamında dosya sayfasına bir not düştüm. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim. Dr. Coalmesaj 15.06, 11 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Aynı şekilde Dosya:Futboliye-afis.jpg dosyasında da. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 19.31, 12 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]
Merhaba Dr Coal, bu jpg dosyalarıyla ilgili yapabileceğim bir şey var mı? Silinmeleri mi gerekecek? Yardımcı olabilir misin? Ayhan Gence (mesaj) 21.54, 12 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]