Kullanıcı mesaj:Arnavutlar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kişisel saldırı[kaynağı değiştir]

Merhaba Arnavutlar,

Tartışma:Arnavutlar sayfasında yaptığın şu yorum kişisel saldırıya giriyor. Vikipedi'nin Kişisel Saldırı Yasak ilkesini gözden geçirmeni öneriyor ve tekrarlamamanı rica ediyorum.

Vito Genovese 22:20, 7 Ekim 2006 (UTC)


Zaten hakaret demedim, kişisel saldırı dedim. VP:KSY sayfasını okursan sorularına cevap bulabilirsin.

Vito Genovese 11:04, 3 Ocak 2007 (UTC)

Öncelikle, lütfen size ait olmayan kişilerin mesajlarını sayfamdan silmeyiniz. İkincisi, az önce IP numarası ile Arnavutlar maddesine eklediğiniz kes-yapıştır tarzındaki bilgiler Vikipedi'de kabul edilmez. Vikipedi'ye bilgiler yoğun emek ve çalışma sonucu satır, satır ve kendi cümlelerimizle eklenir. Üçüncü ve son olarak, yönetici olup olmamamın konu ile alakası nedir anlayamadım. Tarafsızlığımdan şikayetçi iseniz şikayette bulunabilirsiniz elbette. Son olarak, sayfama bıraktığınız mesajlarınızda üslubunuza özen göstermenizi salık veririm. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 13:48, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Yazıları sebep göstermeden silme[kaynağı değiştir]

Metal milita sayfandaki mesajı yanlışlıkla sildim. Ayrıca kopyala yapıştır yapılması bir anlam ifade etmiyor değiştirmen için. Bazıları kopyala yapıştır olabilir ama sonuçta derlenmiş ve kaynakları belirtilmiş yazılarda var içlerinde. Ayrıca nereye şikayet ediceğimi öğrensem ki daha yeniyim şikayet edicem. Ve iyi mesajları bırakıp sayfanda eleştirileri silerek kendine pembe bir dünya mı yaratıyorsun.Unutmaki eleştiriler insanı olgunlaştırır.Arnavutlar 17:14, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Kopyala yapıştır yapılması bir anlam ifade ediyor. Vikipedi politikaları böyle diyor çünkü, ben demiyorum. Şikayet sayfası şurada. Hakkımdaki şikayetinizi oraya alta ekleyebilirsiniz. Daha yeni olduğunuza göre isterseniz önce sayfanızdaki hoşgeldin mesajında görülen linklere tıklayarak Vikipedi'nin yapısı ve tarzı hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Bu konudan ayrı olmak üzere, sizi son olarak uyarıyorum; üslubunuza dikkat ediniz lütfen. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 14:20, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Arnavutlar maddesinde yoğun geri dönüş yapmanız nedeniyle 24 saat engellendiniz. Geri döndüğünüzde lütfen bu tutumunuzu tekrarlamayınız. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 14:26, 17 Mayıs 2007 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Arnavutlar maddesinde israrla telifli içerik eklemek ve yoğun geri dönüş yapmanız nedeniyle bu kez 48 saat engellendiniz. Geri döndüğünüzde bu tutumunuzu tekrarlamanız halinde engellenme süreniz giderek artacaktır. Bu arada VP:THSSS ve VP:T sayfalarını okumanızı öneririm. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:02, 22 Mayıs 2007 (UTC)

Arnavutlar Maddesi[kaynağı değiştir]

Bak kes yapıştır olmayan yerlerde var orada ukraynadaki arnavutlar olsun çeviridir. Ve makedonyadaki arnavutlar düzenledim biraz tamamen aynı değil zaten başka kaynaklardan bilgi almadan kim havadan bilgi verebilir kardeş.Sen neresi aynı oraları söylede öyle anlaşalım. Elmayı yada armutu sen başka türlü nasıl açıklayabilirsin elmanın başka tarifi mi vardır yada armutun litaratüründeki tarifi neyse odur.Sen bana alıntı yapılmayan kes yapıştır yapılmayan bir bilgi göster şimdi kelimelerin yerini değiştirince kes yapıştır olmuyormu. Arnavutluk hakkındaki bilgiler nerden alınmış peki.O konuda uzman kişilermi yazıyor vikipedide olmayan alıntı yapılmayan bilgiler mi veriliyor hiçbiryerde. Herkes bir yerden alıntı yaparak derleyip yazıyor.Fazla kaynak olmazsa bir konuda sende tek kaynaktan aktarabilirsin. Bu imzasız yazı Arnavutlar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kelimelerin yerini de değiştirseniz telif ihlali yapmış olursunuz. Önemli olan aldığınız kaynaktaki bilgileri, buraya, Vikipedi'ye kendi cümlelerinizle girmenizdir. Kes-yapıştır yapamazsınız. Kopyala-yapıştır yapamazsınız. Yukarıda verdiğim bağlantıları (VP:THSSS ve VP:T) ve VP:VND sayfasını da lütfen dikkatlice okuyunuz. Vikipedi politikaları gereği telifli içerikleri bu sayfalara aktaramazsınız. Kural bu kadar açık ve nettir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:13, 22 Mayıs 2007 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Arnavutlar maddesinde israrla telifli içerik eklemek ve yoğun geri dönüş yapmanız nedeniyle bu kez 1 hafta engellendiniz. Geri döndüğünüzde bu tutumunuzu tekrarlamanız halinde engellenme süreniz giderek artacaktır. Bu arada VP:THSSS ve VP:T sayfalarını okumanızı öneririm. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 12:26, 27 Mayıs 2007 (UTC)