Kullanıcı mesaj:Anerka/Arşiv/2012/05

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ayın İBP'si[kaynağı değiştir]

Merhaba anerka, Şurdaki tartışmaya ilgi gösterebilir misin? Sargonileti 12:48, 1 Eylül 2012 (UTC)

Kaliteli madde adaylıkları[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba Seyitahmetmrk,

Şurada Rihanna, Hipnoz (albüm) ve Katy Perry adaylıkları hakkında birkaç sorum vardı. Adaylıklar için cevabınızı bekliyorum. --anerka'ya söyleyin 16:52, 2 Eylül 2012 (UTC)

Size şurada cevap vermiştim ama gözünüzden kaçtı sanırım :) Seyitahmetmrk (mesaj) 17:59, 2 Eylül 2012 (UTC)
Evet kesinlikle gözden kaçırmışım. :) Kusura bakmayın. Cevap için teşekkürler. --anerka'ya söyleyin 07:05, 3 Eylül 2012 (UTC)

Patrice Evra maddesi hakkında[kaynağı değiştir]

Kusura bakmayın çok geç cevap veriyorum. Tatilden dolayı Vikipedi'ye çok az girebildiğim için diğer yorumları görmedim. Maddeyi tekrar incelediğimde kişisel hayatı kısmında bazı hatalar ve anlatım bozuklukları buldum. Bunlarla yakında ilgileceğim. Eğer sizde dediğim yerler haricinde hatalar bulursanız lütfen söyleyin. Tekrar teşekkürler.--JustForFun (mesaj) 16:02, 4 Eylül 2012 (UTC)

Single mı tekli mi?[kaynağı değiştir]

Bu mesajın aynısını Vito'ya yollamıştım, o da sana danışmamı önerdi. Sana da yazıyorum aynısını:

Single mı kullanacağız tekli mi hala daha bir karar verilmiş değil. Herkes birini yazıyor gidiyor. Hatta şu maddede her ikisi birlikte şablonda kullanılmış. Bunun örnekleri daha çok... Yani bu konu çok uzadı farkındayım fakat hala bir karar yok. Benim önerim şu. Bir oylama açalım, birçok kullanıcı {{destek}} veya {{karşı}} şablonlarıyla oy kullansın ve artık karar verilsin. Tıpkı KM adaylıklarında ve SM adaylıklarında olduğu gibi. Şurada çok uzun bir tartışma var. Şahsen ben tekli olarak kullanılmasının yanındayım. Evet yaygın değil fakat sanatçılar arasında yaygın değil. Ben bir fan club üyesiyim ve birçok diğer fan club sayfalarını da beğenmişliğim var. Onların çoğu single yerine tekli diyor mesela. Tekli artık yaygınlaşmaya başladı. Ve kullanımı single kullanımından daha hoş bence. Mesela tartışmada da bahsedildiği gibi "single'ı" diye yazıyoruz fakat Türkçe'de böyle bir kullanım yok... Dediğim gibi oylama açılsın, oylama sonucuna göre de artık bir karar verilsin çok karıştı bu iş. -Seyit mesaj 20:00, 4 Eylül 2012 (UTC)

  • Tekrar merhaba Anerka. Yukarıdaki mesajda bahsettiğim konuyu netliğe kavuşturduk öncelikle bunu söylemeliyim. Bir de KM adaylıkları hakkında bir not düşmek istiyorum. Katy Perry ve Rihanna maddelerinde tekrar değişikliğe gidiyorum. Özellikle Katy Perry'yi sonlandırmamanı rica ediyorum. Rihanna'yı sonlandırıp sonlandırmamayı sana bırakıyorum. Bir de Hipnoz albümünü aday gösterdim fakat iyi hazırlayamadığımı fark ettim daha sonradan onu sonlandırırsan iyi olur. -Seyit mesaj 20:25, 8 Eylül 2012 (UTC)

Hızlı silme[kaynağı değiştir]

Kibele merhaba,

Buralarda olduğunu görünce sana teslim edeyim dedim. Kategori:Vikipedi düzenle 24.05.11 Hızlı sil etiketi ile etiketlendi. G9 --anerka'ya söyleyin 18:11, 28 Eylül 2012 (UTC)

merhaba anerka, düzenle etiketi yanlış olduğu için böyle bir durum olmuş. onu düzelttim, bu içeriği de sildim. teşekkürler, kolay gelsin. --kibele 18:25, 28 Eylül 2012 (UTC)


Madde taşıma[kaynağı değiştir]

Lucky merhaba,

Ben Senin Herşeyinim maddesini Ben Senin Her Şeyinim olarak düzenlediğini gördüm. Yalnız bu yazım yanlışı maddeyi açan kullanıcının hatası değilmiş, albümün adı birleşik yazılmış (örnek). Ne dersin albüm adını mı kabul etmeli yoksa Türkçe kurallarını mı? --anerka'ya söyleyin 18:36, 28 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba Anerka, bunun kapağı hazırlayan grafiker tarafından yapılmış basit bir yazım hatası olduğu belli. Yani hiç özellikle öyle yazılmış gibi durmuyor, yazılması için bir sebep yok. Öyle yazılınca herhangi bir anlam farkı olmuyor, gayet basit bir hata. Hatayı da hatayla devam ettirmek yerine doğrusunu yazmak daha iyi. LuCkY ileti 19:56, 28 Eylül 2012 (UTC)
Pekala. O halde kazanan Türkçe :) --anerka'ya söyleyin 20:46, 28 Eylül 2012 (UTC)

Zazaca viki için sizden yardım bekliyorum.[kaynağı değiştir]

Selam dostum bir kaç yıldır zazaca vikide babasının çiftliğini kuran mirzali diye bir zat var, Adminlik görevini sonlandırmak için sizden destek bekliyoruz, Şuradan destek verebilirsiniz. saygılarımla...--HetanahetaMesaj gönder 20:31, 28 Eylül 2012 (UTC)

Kaynak yardımcısı[kaynağı değiştir]

Merhaba Anerka,

İmkansız değil, yapılır ama bilgi kutularında adet olan her parametrenin ayrı bir satırda yer alması olayını sağlamak nasıl olur pek kestiremedim. Bu betikler yatay biçimde ekleme yapıyor çünkü. Biraz karıştırırsam bulunur belki.

Lakin Twinkle var şu anda yapılması gerekenler listemde birincil öncelik olarak. Bilgi kutularında standardizasyon sağlandıktan sonra yine konuşalım bunu.

Sevgiler

Vito Genovese 17:52, 30 Eylül 2012 (UTC)

Şey yapabiliriz ama bak: Şablon yardımcısına yeni bir alternatif modül ekleriz ya da yeni bir betik haline getiririz. Normalde şablonları eklemek için kullanılıyor; bu sefer de hatırlatmak için kullanılır. ŞY'yi kullandığını varsayarak anlatayım. BK bağlantı olur, ona tıklarız; bilgi kutusu türleri gelir karşımıza. Birine tıkladığımızda bize şablonun full parametreli örnek kodunu gösterir. Kopyala-yapıştır ile kullanır; işimizi görürüz. Nasıl geliyor kulağa?
Vito Genovese 17:58, 30 Eylül 2012 (UTC)
ProveIt daha süper :)
Vito Genovese 18:57, 30 Eylül 2012 (UTC)

eş denetleme[kaynağı değiştir]

merhaba, WPBannerMeta şablonu biraz karışık. bazı parametreler eksik ya da hatalı olabilir. eş denetlemeden kasıt "yorumlar" mı bilmiyorum. bi' ara uygun fırsat bulursam şablonu baştan ayağı gözden geçirmeye çalışırım. --— heddagabler 20:28, 30 Eylül 2012 (UTC)

Şablon:Emniyet Genel Müdürleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Anerka,

Müdürlü devret dairelerinin her zaman bu tip panoları olur, bilirsin. Okullar felan de keza. Hatta bir de görev yılları eklenir, ki 20 yıl görev yapanın fotoğrafına daha bir "Ooo" diye bakarsın :)

Belki bu şablona görev sürelerini entegre edip vekalet durumunu da ufak bir kısaltmayla gösterirsek, o zaman anlam kazanabilir vekillerin burada yer alması. Atıyorum 1978-1980 arası görev yapan asil müdürden sonraki asil müdür 1980-81 arasındaysa, o aradaki boşluğu açıklamanın bir yolu olarak görülebilir bu. Bilmem sen ne dersin?

Vito Genovese 19:07, 2 Ekim 2012 (UTC)

Başlık genişlet'in kullandığı iç şablon olan Ambox'ta ufak bir kayma olmuş. Düzeldiğini sanıyorum şimdi sorunun. Tabii sorun yaşanan yerlerin görünümünün düzelmesi için bir 10-15 dakika gerekebilir. Vandalizmin etkisini ortadan kaldırmak ve sunucu yükünü önlemek için şablon değişiklikleri anında etki etmiyor, malum.
Vito Genovese 20:02, 2 Ekim 2012 (UTC)

Berthold Werner[kaynağı değiştir]

İşlem tamam. Gözlem için alabildiğine teşekkürler :)

Vito Genovese 20:46, 3 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba Anerka,

İyi görünüyor senin de dediğin gibi ama hem çok az sayıda (11) değişikliğinin olması hem de değişiklik özetlerinde "Please check this edit" diyerek değişikliklerinin kontrol edilmesini bizzat kendisinin istemesi nedeniyle değişikliklerinin kontrolden geçmeyeceği bir gruba alınmasına çok da gerek varmış gibi gelmedi. Çok daha aktif bir kullanıcı olsaydı (ya da bundan sonra olursa) yine düşünülebilir(di) ama kullanıcı da kendine kontrol gerektirmeyecek düzeyde güven duymadığını ifade ettiği için böyle devam etmek daha doğru geldi bana.

Sevgiler

Vito Genovese 17:05, 8 Ekim 2012 (UTC)

İlhan İrem sayfası hakkında[kaynağı değiştir]

Sevgili Anerka merhaba, Ben İrembağı (İlhan İrem Fan) tarafından yazıyorum. Daha önce sanatçının tartışma sayfasındaki haberleşmemizden sonra, gerekli ek bilgiler ve kaynaklar sayfaya konmaktadır. Son girdiğimiz kaynak bilgileri uzunca bir zamandır onay bekliyor.. İlgilenebilirseniz sevinirim. Işık ve sevgiyle... 85.97.82.48 13:58, 23 Ekim 2012 (UTC)ESP

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
tebrikler Şiirkitabım (mesaj) 10:36, 9 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba Anerka/Arşiv/2012/05 , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:32|

  • teşekkürler anerka, kullanıcı beyaz listeye geçirdim. selamlar. --Mskyrider ileti 07:55, 30 Kasım 2012 (UTC)
  • yapıldı, bu şekilde değişiklik yapanları beyaz listeye geçirmemiz bayağı yararlı olacak hakikaten. selamlar--Mskyrider ileti 08:09, 30 Kasım 2012 (UTC)
  • şimdi gönderdiğin bağlantıyla sayfa arasında karşılaştırma yapıyordum. Bazı cümleler birebir kopya ama diğerleri değiştirilerek kullanılmış. Maddeyi bu şekliyle telif nedeniyle silmek olmaz, telifli kısımların ayıklanması gerekiyor. --Mskyrider ileti 12:38, 30 Kasım 2012 (UTC)
  • evet daha iyi olmuş, eline sağlık. --Mskyrider ileti 13:00, 30 Kasım 2012 (UTC)

Konca Kuriş[kaynağı değiştir]

Merhabalar Anerka,

Evet seninle aynı fikirdeyim. Erkek düşmanlığı maddesinde benzer şekilde bir değişiklik yapmıştım-gerçi geri alındı- ve bu örnekler çoğaltılabilir. Benim oradaki kırmızı çizgiyi kaldırmamın nedeni içindeki sözcük idi. Hepimizin bildiği "kaçırmak" sözcüğü neden kırmızı içine alınsın diye düşünmüştüm. Çünkü bu durumda maddedeki/maddelerdeki tüm sözcükleri benzer şekilde açıklama gereği ortaya çıkabilir.

İyi akşamlar. Hannahannah (mesaj) 19:10, 30 Kasım 2012 (UTC)