Kullanıcı mesaj:Aeyque

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Czar tarafından 5 yıl önce Türkiye'de anarşizm translation başlığına

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Vikiproje Tiyatro'ya taze kan gelmesine sevindim. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 19:21, 3 Haziran 2008 (UTC)
Teşekkür ederim. Vikipedia'ya sırf bu proje için girdim diyebilirim. Ancak henüz alışma aşamasındayım ve "amatör tiyatro" sayfasını en kısa sürede düzenlemeye çalışacağım. aeyqueileti


  • Tekrar merhaba; bir kullanıcıya yazmak istediğiniz iletiyi kendi mesaj sayfanıza değil, o kullanıcının mesaj (tartışma) sayfasına yazmalısınız. Yoksa rastlantı olmazsa göremeyebilir. Kolay gelsin. (NOT: Sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen çekinmeyin.) Levent Abi ileti 19:35, 3 Haziran 2008 (UTC)
  • Eklediğiniz maddeyi geliştirmek için {{çalışma var}} şablonunu (bunu kopyalayabilirsiniz) maddenin başına eklemeniz yeterli. DEğişikliklerinizi kaydetmeden önce "önizleme" yaparsanız sizin için daha kolay, Vikipedi İçin daha iyi olur. Maalesef dediğiniz gibi bir süreliğine yayından kaldırma durumu yok. Ama durmasında da sakınca yok, çünkü başkaları da katkıda bulunabilir böylece. Levent Abi ileti 19:55, 3 Haziran 2008 (UTC)
  • Vikipediye ve tiyatro projesine hoşgeldiniz. İyivikiler... homonihilis ileti 20:13, 3 Haziran 2008 (UTC)
  • Ben de sevindim aramıza katılmanıza, hoşgeldiniz. Spor tiyatrosunda ufak tefek düzeltmeler yaptım, siz de göz atarsanız sevinirim. Örneğin devrik cümle ansiklopdik dile pek uymadığından düzelttim. Bir de madde adını girişte kalın yazmak gerekiyor; ancak madde içinde geçtiğinde kalınlaştırmaya gerek yok. Ayrıntılı bilgi için VP:BEK sayfasına bakabilirsiniz. Soracağınız bir şey olursa da lütfen çekinmeyin. Teşekkürler, kolay gelsin! --Yabancımsj 05:12, 4 Haziran 2008 (UTC)

~

  • Merhaba; elinize sağlık, teşekkürler. İşi biten şablonu (silme şablonları hariç) siz de kaldırabilirsiniz. Ancak küçük bir dğeişiklik gerektiriyor, hemen ilgileniyorum. Sevgiler. Levent Abi ileti 10:36, 10 Haziran 2008 (UTC)

Merhaba,
Asıl konuya gelmeden önce Ezilenlerin Tiyatrosu için teşekkürler. Güzel bir madde olmuş.
Asıl konuya gelirsek: Kafamda uçuşup duran maddelerden biri de Yerdeniz'di, olmadığını görünce şaşırmıştım açıkçası. Çünkü - bundan pek mutlu olmasam da - bir ara bayağı popülerdi, herkes müthiş seviyordu. Kullanıcı sayfamda da o yüzden "nerde kardeşim bu LeGuin seveneler" demiştim. Maddeyi açışınız iyi olmuş. Üstelik pek çok yeni maddenin aksine içeriği de temel bilgileri verecek düzeyde. Bunun için teşekkür ederim.
Şimdi bu açıldığına göre, en azından en:Earthsea seviyesine getirilecek. Bir de her kitabın kendi maddeleri açılacak, birçok yan madde gelecek. Gözüm kesmiyordu bir süredir, ama madem ki açtınız, maddeyi beraberce büyüteceğiz artık.
Öğleden önce Resim:Yerdeniz 1 Yerdeniz Büyücüsü.jpg resmini yüklediğinizde hissetmiştim maddenin geldiğini. . Ben de o resimle ilgili bir şey soracaktım size, sizin mesajınız daha önce geldi. Sorum şu: Resimle ilgili açıklamada "Bununla birlikte, site yorum/forum sitesi olduğundan ve alınan resim de siteye üye bir yorumcu tarafından siteye yüklendiğinden, kamu malı lisanslı bir resim olduğu ortaya çıkmaktadır." ifadesini kullanmışsınız. O resmi ilgili siteye herhangi biri eklemiş olabilir. Çoğu forum sitesi telif haklarını ve kullanıcıların bunları ihlâl edip etmediğini umursamıyor. Dolayısıyla bu resmin "kamu malı lisanslı bir resim olduğunu" söylemek bana pek doğru gelmedi. Ne dersiniz?
İyivikiler... homonihilis // ileti 11:02, 2 Temmuz 2008 (UTC)


Öncelikle şunu belirteyim. Telif hakları saklı bir resim vikiye kesinlikle yüklenemez ya da yüklenirse silinir gibi bir kural yok. Belli durumlarda, belli şartları yerine getiren resimler Vikipedi:Adil kullanım çerçevesinde buraya yüklenip kullanılabilir. Bunun için temel bazı şartlar var:

  1. Resmin kaynağı belirtilmeli (bunu yapmışsınız)
  2. Resme uygun bir lisans etiketi kullanılmalı ({{Kapak-Kitap}} ile bunu da yapmışsınız)
  3. Resim Vikipedi:Adil kullanım kurallarına uygun olarak kullanılmalı. Bu çerçevede, kitap kapakları sadece ait oldukları kitabı özellikle anlatan maddelerde (yani bu durumda Yerdeniz Büyücüsü ve Yerdeniz maddelerinde) kullanılabiliyor. Resmi Yerdeniz'e eklerseniz bu konuda da sorun çıkmaz.

Yukarıda bahsetiğim cümleyi değiştirmişsiniz, ben de o ifadeye şimdi ufak bir ek yapıyorum İyivikiler... homonihilis // ileti 12:22, 2 Temmuz 2008 (UTC)

  • Merhaba. Bir küçük ek de benden, bir resmi aldığınız sitede içeriğin telif haklarına ilişkin bir ifade bulunmuyorsa, telif hakkının saklı olduğu kabul edilir. (ihlal riskinin önüne geçebilmek için) Resmin özgür lisanslı kabul edilebilmesi için, sahip olduğu özgür lisansın açıkça belirtilmiş olması gerekir. Katkılarınız için teşekkürler. --Yabancımsj 12:31, 2 Temmuz 2008 (UTC)
  • Bu sayfanın çevirisinde yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.--Reality006 18:44, 20 Mart 2009 (UTC)

Grdüğüm kadarıyla Vikipedi Çeviri grubu üyesisiniz, GTA 4 maddesini geliştirirken bana yardımcı olabilir misiniz? İngilizce vikipediden referans alıyorum ancak bazı yerleri anlaşılır derecede çevirmede zorluk çekiyorum, iyi günler dilerim Durkin 19:33, 28 Mart 2009 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 07:04, 1 Eylül 2012 (UTC)

Türkiye'de Anarşizm[kaynağı değiştir]

Merhaba Bu sayfayı silme gerekçeniz olarak "telif hakkı ihlali" göstermişsiniz. Lütfen girilen metin içerisinde ilgili ihlalin ne olduğunu bana gösterebilir misiniz? Metni farklı kaynaklardan yola çıkarak bizzat yazdım, hiçbir bölümünde (girintili bir alıntı hariç) kopyala-yapıştır bulunmuyor ve bütün kaynaklara referans verilmişti. Sadece girintili bölüm için bütün makaleyi silmeniz doğru mu? Aeyque (mesaj) 11:06, 16 Ağustos 2017 (UTC) Teşekkürler...

Merhaba sayın Aeyque, sayfayı şu şekilde kontrol ettiğimizde %50 Violation Possible görünmekte. Şu anda sayfayı geri getirdim. Sİzde kontrol edebilir misiniz rica etsem. Selamlarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 11:15, 16 Ağustos 2017 (UTC)

Türkiye'de anarşizm translation[kaynağı değiştir]

en:User_talk:Aeyque#Translation czar 02.36, 20 Mayıs 2018 (UTC)Yanıtla