Kullanıcı:Yalhi/Mesaj arşiv Aralık 2010

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız!
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır!
Bu sayfa Yalhi/Mesaj arşiv Aralık 2010 adında bir mesaj arşiv sayfasıdır.
Eğer mesajlarınızı arşivlemek istiyorsanız bu bağlantıyı takip edin!

Önemli! YerelNet adresi hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Öksüz kalmış köy maddeleri ile ağırlıklı olarak ilgilenmekteyim.

Köy maddeleri şablonunda, gerek nüfus bilgisi referansı olarak, gerekse "Dış bağlantılar" ve köyün web adresi olarak "YerelNET" adresi kullanılmaktadır. Ancak 2 gün önce YerelNET, yenilenme ve adres değişikliği yaptı. Bu nedenle artık YerelNET linkine tıklandığında bu sayfa çıkarak köyün bulunamadığı bildiriliyor.

Sorun; "http://www.yerelnet.org.tr/iller/koy.php?koyid=261430" yerine, adreste "http://www.yerelnet.org.tr/koyler/koy.php?koyid=261430" şeklinde bir değişiklik yapılmış olmasından kaynaklanıyor.

Talep: Özel bir programla, otomatik olarak bu adreslerdeki .../iller/... kısmı, .../koyler/... olarak değiştirilebilir mi? Zira bütün köylerde elle tek tek değişiklik yapmak mümkün değil!.. Bu işlem yapılmadığı takdirde, vikipedi'de, hiçbir YerelNET linki cevap vermez duruma gelmiş olduğundan, büyük bir prestij kaybı söz konusu olabilir diye endişe etmekteyim.

Konuya bir yetkilinin eğilmesi gerektiğine inanıyorum. Karar sizlerin... Saygılarımla. --M. Yalçın Yalhı ileti 21:48, 5 Ekim 2010 (UTC)

  • Merhaba Yalhi, çabanızın farkındayım. Köy maddelerini objektif bir ansiklopedi maddesi haline getirmek gerçekten güç bir uğraş, çoğunun kayda değerliği konusunda şüphe var. 150 bin maddeye ulaşmayı kutluyoruz ama bunların 30 bin civarı bu köy maddelerinden oluşuyor. Yerelnet genelde tek kaynak, alternatif kaynaklar aslında çoğu köy için bulunabilir. Ama bunlarda genelde köylülerin kendi açtığı internet siteleri olduğundan bağımsız birincil kaynak sayılmayabilirler. Belki belediye ve kaymakamlık sitelerinden kaynak bulunabilir. Belde ve köyler için basılmış yerel özelliği ağır basan kitaplar da var, bunlar da ancak maddeyi geliştirecek vikipedist özel ilgi ve gayret gösterirse ulaşabilir. Neyse, ben de düşünüyorum zaman zaman bunları nasıl düzeltsek diye. Bahsettiğiniz yerelnet değişikliğini bot kullanan kullanıcıların yapabileceğini düşünüyorum. Kumul ile Khutuck'a bir mesajla rica edeceğim. Dönüş olursa size de bilgi veririm...İyi çalışmalar...Vikiçizer 07:39, 6 Ekim 2010 (UTC)
  • İlginize teşekkür ederim. Saygılarımla... --M. Yalçın Yalhı ileti 10:17, 6 Ekim 2010 (UTC)
    • Merhaba Yalhi, Khutuck kullandığı botla düzeltmelerin yapılabileceğini bildirdi, botun ayarında bir problem varmış, giderince bahsettiğiniz düzeltmeler ile ilgilenecek...İyi çalışmalar...Vikiçizer 21:06, 7 Ekim 2010 (UTC)
  • İlginize tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla. --M. Yalçın Yalhı ileti 22:32, 7 Ekim 2010 (UTC)

Kullanıcı:78.160.108.60 hakkında.[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selamlar, Köy Çeşmesi'ne yazdım umarım hizmetlilerden biri çabucak sayfayı korumaya alır, bu gerçekleşene kadar vandalları biz kovalarız. (: Bora_msj 22:01, 10 Ekim 2010 (UTC)

Tanıtım Hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, Peki örnek bir tanıtım sayfası gösterseniz? Buna göre örnek alsak. Şimdiden teşekkürler, Saygılarımla.

İbrahim BALİÇ

MILF[değiştir | kaynağı değiştir]

selam,
yaptığınız değişikliğe anlam veremedim. --Atmışdokuz 13:46, 20 Ekim 2010 (UTC)
  • Selam. Çok sayıda değişiklik yapmıştım. Hangi değişiklikten söz ettiğinizi bulamadım. Link verir veya söyler misiniz? --M. Yalçın Yalhı ileti 13:52, 20 Ekim 2010 (UTC)
  • Evet, hatırladım ve buldum. Prensipte haklı olabilirsiniz ama kullanılan kelime günlük dilde toplum içinde kaçınılan bir kelime olduğundan (...) ile değiştirdim. Tüm kamuya açık yazılımlarda genel uygulamanın böyle olduğu bilinmektedir. --M. Yalçın Yalhı ileti 13:56, 20 Ekim 2010 (UTC)
    • Görüşünüzü anlıyorum ancak o kelimeyi (...) ile değiştirdiğimiz vakit parantez içinin hiç bir anlamı kalmıyor. --Atmışdokuz 14:03, 20 Ekim 2010 (UTC)
  • Ben uygun bulmamıştım. Tercih sizin. Israrcı olmam. İyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı ileti 14:06, 20 Ekim 2010 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

İlgili kullanıcının girdiği ansiklopedik olmayan içerik silinmiştir. Deneme tahtasında değişiklik yapması Vikipedi sözdizimine alışması açısından yararlı tabii ki. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 01:10, 24 Ekim 2010 (UTC)

Teşekkürler.[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben de "Neler oluyor?" diyordum! Şablon değişikliği yapıldığından haberim yok ve devamlı karşıma "Sil" şablonu çıkıyordu. Tekrar teşekkürler. --M. Yalçın Yalhı ileti 12:49, 24 Ekim 2010 (UTC)
  • Evet farkettim, bu yüzden bildirmek istedim. Şablonun adı değiştirildi. Vikipedideki bazı standart şablonları Vikipedi:Standartlaşmış şablonlar'da bulabilirsiniz. Hatta kandiniz de ekleyebilirsiniz. Saygılar. Kumul 12:54, 24 Ekim 2010 (UTC)
  • Tekrar teşekkürler ve saygılar. --M. Yalçın Yalhı ileti 12:55, 24 Ekim 2010 (UTC)

wsBB Forum Sistemi[değiştir | kaynağı değiştir]

wsBB Forum Sistemi yönetim ekibindeyim vikiye eklemek istedim bi mesaj geldi bir yerden kopyalamadım yazıları.vikiye yeni üye oldum tam olarak daha alışamadım Bu imzasız yazı JakJet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

ilginiz için teşekkürler ücretsiz bir forum sistemidir bazı yerleride düzenledim.beni görmeyipte sizin gördüğününz reklam olan yerleri söyliyebilir misiniz değiştirmek için.

JakJet 21:29, 25 Ekim 2010 (UTC)

  • hoşgeldini dikkatli okudum.wsBB ilgili son düzenlemelerde yaptım.halen varmı reklam.

JakJet 21:42, 25 Ekim 2010 (UTC)

saolun mavi renktekileri biliyordum.Ama bu defa siz imza eklemeyi unutmuşsunuz

JakJet 21:46, 25 Ekim 2010 (UTC)

-)iyi geceler

JakJet 21:50, 25 Ekim 2010 (UTC)

yapmaya çalıştım inş olmuştur

JakJet 21:59, 25 Ekim 2010 (UTC)

teşekkürler.iyi geceler

JakJet 22:04, 25 Ekim 2010 (UTC)

  • merhaba, maddeleri, özellikle de yeni açılanları, ansiklopedik olmaları ve telifli olup olmamaları açısından incelerseniz, boşuna emek vermemiş olursunuz. teşekkürler. kolay gelsin. --ki bl 08:43, 26 Ekim 2010 (UTC)
  • Uyarınız için teşekkür ederim. Özellikle yeni maddelerin telifli olup olmadıkları konusunda mümkün olduğunca dikkatli davranıyor ve yazan kişilere de uyarı göndermeye gayret ediyorum. Burada, burada,burada ve daha birçok yerde olduğu gibi...
    Ancak buna rağmen atladıklarım olabilir elbette. Diğer taraftan, itiraf etmeliyim ki maddelerin ansiklopedik olup olmadıkları konusunda her zaman doğru karar veremiyorum. Zira Vikipedi'ye madde kazandırmamız da gerekiyor diye düşünüyorum. Bazı kişiler, ufak bir uyarı karşısında hemen korkup kaçıyorlar. Onları da kazanmak için bazen biraz hata yapıyor olabilirim. Bundan böyle daha dikkatli olmaya çalışırım. İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla... --M. Yalçın Yalhı ileti 09:31, 26 Ekim 2010 (UTC)

İtalik[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu ve şu değişiklikleriniz dikkatimi çekti de, bu doğrultuda doğum tarihlerini italik yazmamayı tercih ediyoruz diye ufak bir hatırlatma yapmak istedim naçizane. Saygılarımla--Merube 89msj 15:58, 31 Ekim 2010 (UTC)

  • Selamlar. Öyle bir tercih olduğunu bilmiyordum. Doğum tarihlerinin ana yazıdan kolay ayırt edilmesi açısından yararlı olur düşüncesiyle devamlı olarak italik'e çeviriyordum. Uyardığınız için teşekkür ederim. Saygılarımla. --M. Yalçın Yalhı ileti 20:47, 31 Ekim 2010 (UTC)
  • Konu açılmışken italik yazıyla ilgili bir sorum olacak: Kendi yazı standardımda "tırnak içinde" veya (parantez arasında) yazılmış ifadeleri de italik yazmaktayım. Bu da arzu edilmeyen bir tarz mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. --M. Yalçın Yalhı ileti 21:02, 31 Ekim 2010 (UTC)
  • Doğum tarihlerindeki yaptığım italik değişikliklerin tamamını düzelttiğimi sanıyorum. Bilginize. --M. Yalçın Yalhı ileti 00:00, 1 Kasım 2010 (UTC)
  • Kolay gelsin Yalhi. Yukarıda bahsedilen konuya ilaveten, tarihlere iç bağlantı verilmemesine dair topluluk bir karar almıştı. Yanılmıyorsam köy çeşmesi arşivlerinde olacak. Bu nedenle şu değişikliği geri aldım. — Pınar (mesaj) 02:02, 1 Kasım 2010 (UTC)
  • Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Nasıl olduysa benim haberim olmamış. Gözden kaçırmışım demek ki... Yalnız bu kararı yadırgadığımı söyleyebilirim. O kadar güzel bir uygulama neden kaldırıldı anlayamadım ve şaşırdım. Zira aynı tarihte neler olmuş, aynı tarihte kimler doğmuş veya ölmüş, çok güzel karşılaştırmalar yapılabiliyordu. Herkesin olduğu kadar benim de bilglenmeme çok yararlı oluyordu. Herhalde haklı bir nedeni vardır. Bundan sonraki uygulamalarda elbette topluluğun aldığı karara uymak hepimizin görevi... Ama hiç istemeyerek uyacağımı da belirtmeden edemeyeceğim. Nedenini biliyor musunuz acaba? Kolay gelsin. --M. Yalçın Yalhı ileti 10:58, 1 Kasım 2010 (UTC)
  • Sanırım en büyük nedeni, maddelerde aşırı iç bağlantı verilmesini önlemekti. Buna dair bir yönerge vardı galiba. Ya da stil rehberi olabilir, tam hatırlayamıyorum. Maddelerde adı geçen her konuya değil, sadece konuyla doğrudan bağlantılı maddelere bağlantı veriyoruz. Tarih sayfaları (her ne kadar bir araya getirdikleri bilgi bakımından çok yararlı olsalar da) maddelere ek bir şey katmıyorlar. Bahsettiğiniz gibi anyı tarihte neler olmuş, kim doğmuş/ölmüş diye merak edenlerin başvurabileceği faydalı liste tarzı sayfalardır. — Pınar (mesaj) 10:29, 3 Kasım 2010 (UTC)

Kar beyaz adlı filmle ilgili.[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Ağustos reklam ajansının metin yazarı Eda İvgen bana bir e-mail atarak ve "Kar beyaz" adlı filmi madde olarak Vikipedi'ye kazandırmak istediğini söyleyerek yardım istedi. Kendisine Köy çeşmesi'ne yazmasını tavsiye ettim. Ancak ilgi göreceğini sanmıyorum. Kendisine yardımcı olursanız, Vikipedi^ye bu filmle ilgili bir madde kazandırabiliriz diye düşünüyorum. İsteğini Köy çeşmesi (ilginize)'de görebilirsiniz. Kendisininmail adresi: eda@agustos.com . Saygılarımla. --M. Yalçın Yalhı ileti 18:32, 5 Kasım 2010 (UTC)

  • Merhaba Yalhi, Köy Çeşmesi'nde konuyla ilgili yazı göremedim. Ama Kar Beyaz maddesini taslak olarak açtım. Artık bu taslak maddeyi geliştirebilirler. Devamında herhangi bir yardım isteği olursa yardım etmeye çalışırız. Hoşcakalın...Vikiçizer 21:56, 5 Kasım 2010 (UTC)
  • Merhaba vikiçizer. Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Elinize sağlık, taslak çok güzel olmuş. Umarım bu sayfayı yazmak isteyenler çok mutlu olacaklardır. Ancak üzüldüğüm bir konu var: Köy çeşmesindeki talep yazısı burada göreceğiniz gibi silinmiş. Neden silindiğini de bilmiyorum. "Vardır bir bildikleri" diye üzerinde durmadımsa da silen kişiye kırıldım. İnsanın, kendisini güvende hissedememesi üzücü oluyor. Bu Kar Beyaz maddesini yazmak için çabalayıp duran kişiyi ne tanırım, ne bilirim. Konu da ilgi alanımda değil ama Vikipedi'ye bir madde kazandırabilir miyim diye çaba sarfediyorum; sizler ilgileniyor, emek verip taslak düzenliyorsunuz; ama birileri de bu uğraşları yok kabul edebiliyor. Gerçekten üzücü. İlginize tekrar teşekkür ederim. Bu maddeyle ilgilenen kişiye durumu hemen bildireceğim. Sevineceklerini umarım; biz de bir madde kazanmış oluruz. Sevgi ve saygılarımla... --M. Yalçın Yalhı ileti 23:08, 5 Kasım 2010 (UTC)

Merhaba Yalhi, Köy Çeşmesi'nde konuyla ilgili yazı göremedim. Ama Kar Beyaz maddesini taslak olarak açtım. Artık bu taslak maddeyi geliştirebilirler. Devamında herhangi bir yardım isteği olursa yardım etmeye çalışırız. Hoşcakalın... Vikiçizer 21:56, 5 Kasım 2010 (UTC)

. Göreceğiniz gibi artık Vikipedi'de bir Kar Beyaz maddesi var. Bu maddeye katkılarınızı yapabileceksiniz. Umarım dileğiniz yerine gelmiştir. Bu konu hakkında sorularınız olursa Vikiçizer'in mesaj sayfası'na mesaj yazarak yardım alabileceksiniz. Kolay gelsin. --M. Yalçın Yalhı ileti 23:29, 5 Kasım 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 43. haftası için proje olarak Halloween:Yabancı maddesindeki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.


İtalik devam[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selamlar. Öyle bir tercih olduğunu bilmiyordum. Doğum tarihlerinin ana yazıdan kolay ayırt edilmesi açısından yararlı olur düşüncesiyle devamlı olarak italik'e çeviriyordum. Uyardığınız için teşekkür ederim. Saygılarımla. --M. Yalçın Yalhı ileti 20:47, 31 Ekim 2010 (UTC)
  • Konu açılmışken italik yazıyla ilgili bir sorum olacak: Kendi yazı standardımda "tırnak içinde" veya (parantez arasında) yazılmış ifadeleri de italik yazmaktayım. Bu da arzu edilmeyen bir tarz mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. --M. Yalçın Yalhı ileti 21:01, 31 Ekim 2010 (UTC)
  • Doğum tarihlerindeki yaptığım italik değişikliklerin tamamını düzelttiğimi sanıyorum. Bilginize. --M. Yalçın Yalhı ileti 23:59, 31 Ekim 2010 (UTC)
Tekrar selamlar. Öncelikle çok çok çok geç cevabım için kusuruma bakmamanızı diliyorum. Bu aralar vikileme zamanlarım hiç öngörülemiyor ne yazık ki. Tekrar kusura bakmayın lütfen. İtalik yazı konusuna gelirsek, eser adları, yabancı kelimeler, alıntılar italik yazılıyor ve ayrıca vurgulama amacıyla eğik yazı kullanılabiliyor. Bunlara ek olarak, eğer bir harf veya sözcük tanımlanıyorsa yani birebir sözcük-harf anlamında kullanılıyorsa da eğik yazılıyor. Yani tırnak içindeyse alıntı olma ihtimali yüksek olduğundan, benzer şekilde parantez arasındakilerin de yabancı kelimeler olma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle "tırnak içinde" veya (parantez arasında) olan yazıları italik yazmanızın sorun teşkil etmeyeceğini sanıyorum. "Vikipedi:Biçem el kitabı#Eğik yazı" sayfasında örnekleriyle birlikte daha ayrıntılı açıklamayı görebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Belirttiğiniz değişiklikleriniz için de çok teşekkür ederim ve ellerinize sağlık. Tekrar geç cevabım içim lütfen kusuruma bakmayınız. Saygı ve sevgilerimle--Merube 89msj 12:40, 15 Kasım 2010 (UTC)
  • Selam. İtalik yazım konusunda vermiş olduğunuz detaylı bilgiler için teşekkür ederim. Nasıl olduysa Vikipedi'de eğik yazı ile ilgili bir bilgi olabileceğini düşünememişim. Saygı ve sevgilerimle. --M. Yalçın Yalhı ileti 14:12, 15 Kasım 2010 (UTC)
Yardımcı olabildiysem ne güzel. Sevgilerimle, iyi vikiler--Merube 89msj 14:26, 15 Kasım 2010 (UTC)

Tarihlere iç bağlantılar hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selam. Rüknettin Güney maddesindeki doğum ve ölüm tarihlerini "[[...]]" şeklinde tırnak içine almışsınız. Oysa bana gelen bir uyarıda, artık doğum tarihlerine iç bağlantı yapılmadığı bildirildi ve ben de yaptığım tüm değişiklikleri düzeltim. Bana gelen mesaj aşağıdaki gibidir:

    Kolay gelsin Yalhi. Yukarıda bahsedilen konuya ilaveten, tarihlere iç bağlantı verilmemesine dair topluluk bir karar almıştı. Yanılmıyorsam köy çeşmesi arşivlerinde olacak. Bu nedenle şu değişikliği geri aldım. — Pınar (mesaj) 02:02, 1 Kasım 2010 (UTC)

    . Dilerseniz mesaj sayfamda tartışmanın tamamını görebilirsiniz. Bilmenizde yarar var diye düşündüm. Kolay gelsin. --M. Yalçın Yalhı ileti 10:33, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu köy çeşmesi tartışmasını görmek ve okumak istiyorum. Ondan sonra yorum yapacağım. Eğer böyle bir karar alındıysa burada eklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum, senin nedir bu konuda fikrin? Çalışmalarında kolay gelsin. Mimar77 12:29, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • Rica ederim. Aslında ben bu fikri pek doğru bulmadım. Zaten mesaj sayfamda da görüldüğü üzere bunu belirttim. Zira tarihlerde iç bağlantıya tıklandığı zaman, o tarihlerde neler olduğunu, aynı tarihlerde kimlerin doğduğu veya öldüğünü görebiliyorduk. Bence daha güzeldi. Fakat bir sakınca görmüş olmalılar ki bu kuralı değiştirmişler. Mesela köy maddelerinde de "Tarih" başlığı yerine "Tarihçe" yazılma kararı alınmış ve "Muhtarlık" bölümlerini çıkartma kararı alınmış. Ben de köy maddelerine rastladıkça bu muhtarlık bölümlerini kaldırıyorum. Tahmin ediyorum, herkes muhtar isimlerinde savaşa giriyordu. Bunu engellemek için bu kararı almış olabilirler. Ne yapalım, karara saygı duymaktan başka çaremiz yok. İyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı ileti 12:56, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • Ben de seninle hemfikirim. Ama bu konuda kesin karara varmadan önce bu hususta neler konuşulduğunu ve ne zaman bunun gerçekleştiğini bilmek istiyorum. Bana pek mantıklı gelmiyor ama eminim ki karşı argüman getirenlerin kendilerince doğru ve geçerli nedenleri vardır. Sence sana bu yorumu veren kişiye sorsak nasıl olur? Ne zaman ve nerde bu karar alınmış? Mimar77 22:32, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • Elbette sorabiliriz. Bu konuyla ilgili sadece burada bir bilgi bulabildim. Ama galiba eski bilgi ve karar alındıysa değiştirilmemiş gibi.
    Konuyu gündeme getiren ve beni uyaran Pınar (mesaj)'dır. Diyor ki:
    "Kolay gelsin Yalhi. Yukarıda bahsedilen konuya ilaveten, tarihlere iç bağlantı verilmemesine dair topluluk bir karar almıştı. Yanılmıyorsam köy çeşmesi arşivlerinde olacak. Bu nedenle şu değişikliği geri aldım. — Pınar (mesaj) 02:02, 1 Kasım 2010 (UTC)"
    Bu bakımdan kendisiyle uzlaşmakta yarar var gibi geliyor bana.--M. Yalçın Yalhı ileti 23:25, 18 Kasım 2010 (UTC)

Doğum ve ölüm kısaltmaları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, öncelikle sabırlı ve istikrarlı çalışmalarınızdan ötürü tebrik ederim sizi. Bir süredir benim de ilgilendiğim bazı maddelerde tek tek sabırla yaptığınız kişilerin doğum ve ölüm tarihlerinin önüne d. ve ö. eklerini eklediğinizi izliyorum. Vikipedide bununla ilgili alınmış bir karar var mı acaba? Ayrıca kişisel olarak sizin de düşüncelerinizi almak isterim. Bence hayatta olan kişileri anlatırken doğum tarihinin önüne d. koymak, hayatta olmayan kişiler için ise sadece tarih yazmak daha uygun gibi geliyor. iyi çalışmalar...Ertly 13:41, 2 Aralık 2010 (UTC)

  • Hakkımdaki düşünceniz için teşekkür ederim.
    Doğum ve ölüm tarihlerinin başına yazılan "ö. - d. " konusu hakkında alınmış bir karar var mı, bilemiyorum. Siteye ilk üye olduğumda açtığım bir maddede, bir yönetici tarafından, böyle yapılması için bir uyarı gelmişti. Daha sonra da hemen hemen bütün maddelerde aynı standardın uygulandığını gördüm.
    Sizin teklifinize gelince... Belki doğru olabilir ama standardı sağlamak için şu ana kadar yazılmış maddelerde değişikliğe gidilmesi gerekir ki bot'la bile yapılsa çok zor bir işlem sanırım. Ama yapılmazsa da çifte standart oluşur diye düşünüyorum. Bunun dışında, yeni kullanıcılar zaten kuralları öğrenmekte sıkıntı yaşıyorlar. Kimi maddye "d. - ö. " yazmak, kimine yazmamak gibi böyle bir değişiklik onlara ek bir külfet getirmez mi?
    Aslına bakarsanız bunlar sadece benim düşüncelerim. Belki konuyu Köy çeşmesi'nde tartışmaya açmak ve görüş almak yararlı olabilir derim.
    Saygılarımla. İyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı ileti 10:48, 3 Aralık 2010 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Önemli değil. Asıl maddeyi açtığınız için size teşekkür etmek gerekiyor. İyi çalışmalar. --82 ~145 ileti 13:01, 3 Aralık 2010 (UTC)

Teşekkür.[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Bilgi kutusunda yaptığınız düzeltme için teşekkür ederim. Orada değişiklik yapılmış olabileceği nedense aklıma gelmemişti. Elinize sağlık. --M. Yalçın Yalhı ileti 18:36, 5 Aralık 2010 (UTC)

Rica ederim. İyi çalışmalar diliyorum.--Oğuzhan 19:15, 5 Aralık 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği projesine davet![değiştir | kaynağı değiştir]

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 51. haftası için proje olarak Disney Karakterleri şablonundaki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 13:21, 19 Aralık 2010 (UTC)