Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Aralık 2022

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ceren Oktay silinen sayfası[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Ceren Oktay (Yazar) için açmış olduğum sayfa silinmiş. Kayda değer kişi değil diyerek. Neye göre kayda değer değil diyorsunuz anlayamadım? Kendisi iki kitap çıkaran, tanınan ve okunan bir yazar, yeni kitapları da çıkacak. Google'da çok fazla sitede satışı var. Ayrıca Google'da yazar olarak geçmekte. Konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Mineilgaz (mesaj) 17.20, 2 Aralık 2022 (UTC)

Not : Silen kullanıcı https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Superyetkin olarak geçiyor. Siz de daha önce sayfa açılmış, silmişsiniz. Ona yazamayınca size sormak istedim. Mineilgaz (mesaj) 17.21, 2 Aralık 2022 (UTC)

Açtığım sayfanın linki budur. Kusura bakmayın. Yeni kullanıcıyım. Bu yüzden birden fazla kez yazıyorum. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ceren_Oktay Mineilgaz (mesaj) 17.22, 2 Aralık 2022 (UTC)

Bakın[değiştir | kaynağı değiştir]

Lütfen VP:Dİ sayfasına bakın. Sebepsiz yere açtığım davaları siliyorlar 176.30.255.142 13.09, 4 Aralık 2022 (UTC)

Rica[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Vincent, umuyorum iyisindir. Az evvel TV'de Su Burcu Yazgı Coşkun ve Nilsu Berfin Aktaş'ın Pantene Altın Kelebek Ödül törenini izledim, rica etsem mevzubahis başlıklardan korumada olanları iptal edip maddelerin silinmiş sürümlerini deneme tahtama taşıyabilir misin?

Peşinen teşekkürlerimle, Kadı Mesaj 17.13, 4 Aralık 2022 (UTC)

Şu an bilgisayarda değilim ama girdiğimde eğer uygun içerik varsa seve seve Kadı. Vincent Vega mesaj? 18.41, 4 Aralık 2022 (UTC)
Gözünüzden kaçmaması adına:) Kadı Mesaj 13.02, 5 Aralık 2022 (UTC)
Kadı mail gönderildi. Vincent Vega mesaj? 17.11, 5 Aralık 2022 (UTC)
Teşekkürler, korumayı da kaldırabilir misin? Kadı Mesaj 17.12, 5 Aralık 2022 (UTC)
Su Burcu Yazgı Coşkun'un koruması hala devam etmekte. Kadı Mesaj 18.55, 5 Aralık 2022 (UTC)

Merhabalar bir kukla beni Ekrex kuklası diye tehdit etmeye çalışıyor[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba bir kullanıcı beni Ekrex kuklası tehdit etmeye başladı ve hala devam ediyor. Øxchristopherx (mesaj) 15.28, 5 Aralık 2022 (UTC)

Aslında kendim oluşturdum. Bu hesabı. Ama öyle tehdit etmeye başladı. Yardım. Øxchristopherx (mesaj) 15.29, 5 Aralık 2022 (UTC)

Devrimdpt[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Vega. Hizmetlilik başvurusu sayfasındaki yorumumu görmüşsündür. İlgili kullanıcının kuklacılık yaptığından şüphelenmiştim, hem de sınırlı veri ile. Son durumu takip edince, kullanıcının gerçekten de kukla olarak engellendiğini gördüm. Galiba, denetçiliği hak ettim. Ne dersin, başvurayım mı? Şaka şaka, benim hiç vaktim yok. Devriyelik yetiyor bana, o da olmasa BL bile yeter aslında. Saygılar. çavdartarlasındakiçocuk 05.07, 8 Aralık 2022 (UTC)

Selamlar Thecatcherintherye. Doğrusu bende istediğim kadar vakit ayıramıyorum buraya. Elimden geldiğince ve vazgeçme maliyetini kabul ederek takip etmeye çalışıyorum. Maalesef ki çeşitli motivasyonlarla yapılan vandalizm heryerde. Bununla ancak toplu şekilde kullanıcılar olarak birbirimizi desteklersek mücadele edebiliriz. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 05.29, 8 Aralık 2022 (UTC)

Taşıma[değiştir | kaynağı değiştir]

Günaydın Vincent Vega, gördüğüm kadarıyla justinianus adlı kullanıcının hizmetlilik başvurusu sürecinde elmacenderesi tarafından tespit edilen kukla hesapları fark ettim ve aralarında kurtlar vadisi maddesine ve kurtlar vadisine ait diğer maddelere dadanan Zürriyetsiz Erdal adlı kuklacının olduğunu gördüm görünüşe bakılırsa bu hesapta kuklacı değil kukla olduğu ortada sizden sadece Zürriyetsiz Erdal kullanıcısının kuklaları kategorisini devrimdpt kullanıcısının kuklaları olarak taşıma işlemini gerçekleştirmenizi rica edecektim VP:SKT sayfasında talepte bulununca uzun süre bekleyebilir o bakımdan. İyi Çalışmalar. DelbatrosMesaj 06.50, 8 Aralık 2022 (UTC)

Merhaba. Bunda bir standart yok, genelde en aktif olan ve en eski tespit edilmiş kullanıcıyı usta varsayıyoruz. Ama buradaki gibi girift durumlarda kim usta kim kukla tespiti zor olabiliyor. Kontrolünü sağlayacağım, teşekkür ederim. Vincent Vega mesaj? 07.26, 8 Aralık 2022 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Diplomasi Yıldızı
Her zaman sağ duyunu korumaya çalıştığın, gönüllü olarak katkı sağladığımız bu platformun daha iyi bir yer hâline gelmesi için verdiğin tüm çabalar için. Herkese eşit mesafeni koruyup, her konudaki sabırlı ve yapıcı tavrını hiç bozmaman dileğiyle. Selamlar, Harald the Bard (mesaj) 19.56, 9 Aralık 2022 (UTC)
Harald the Bard teşekkür ederim çok incesiniz. Bu bir ekip işi ve bir kullanıcı olarak bu ekibin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Hep birlikte Vikipedi'yi daha ileri götüreceğimize inancım tam. Teşekkür ederim. Vincent Vega mesaj? 00.42, 10 Aralık 2022 (UTC)

E-postanız var![değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Lütfen e-posta hesabınızı kontrol edin – e-postanız var!
Mesaj eklendi 13.24, 10 Aralık 2022 (UTC). Bu mesajı, istediğiniz zaman {{E-postanız var}} ya da {{EPV}} şablonunu silerek sayfanızdan kaldırabilirsiniz.

Kadı Mesaj 13.24, 10 Aralık 2022 (UTC)

Denetleme[değiştir | kaynağı değiştir]

Vincent Vega, selamlar. Kullanıcı:KediErhan ile ilgili ne düşünüyorsunuz? çavdartarlasındakiçocuk 19.07, 11 Aralık 2022 (UTC)

Tam olarak anlamadım Thecatcherintherye ne düşünüyorsunuz derken? Vincent Vega mesaj? 19.42, 11 Aralık 2022 (UTC)
Aslında başlıkta belirtmiştim ama... Birisi olabileceğini düşünüyorum. Ama kim olduğuna dair bir ispatım yok, sadece sezi. Size havale etmek istedim, böyle çalışıyorsanız diye :) çavdartarlasındakiçocuk 19.57, 11 Aralık 2022 (UTC)
Anladım Thecatherintherye. Normalde mesaj sayfam üzerinden pek bu şekilde görüşme olmaz ondan bocaladım:) Davalar veya hesabını verebileceğim bariz vandalizm durumu ve bunların ağları haricinde bir denetleme yapmam mümkün değil. Kullanıcı açısından ise tarafsızlık açısından ise şu an için herhangi bir yorumda bulunmamayı tercih ediyorum. İyi akşamlar. Vincent Vega mesaj? 20.15, 11 Aralık 2022 (UTC)
Hmm.. usulü bilmediğimden bu seferlik mazur görüle davranışım. Mesajlaşmayı silelim isterseniz. çavdartarlasındakiçocuk 20.25, 11 Aralık 2022 (UTC)
Benim açımdan bir sorun yok rica ederim :) Vincent Vega mesaj? 20.32, 11 Aralık 2022 (UTC)
Dostlarım ben normal bir insanım lakin şunu bilmek isterim ki neden böyle bir soru sordunuz efenim ? Sizi rahatsız eden bir durum varsa iletişime geçebiliriz. KediErhan (mesaj) 08.48, 12 Aralık 2022 (UTC)
Böyle bir durum şu an için söz konusu değil KediErhan. İyi akşamlar. Vincent Vega mesaj? 18.33, 12 Aralık 2022 (UTC)
Sizler öyle diyorsanız öyledir efenim iyi günler. KediErhan (mesaj) 07.17, 13 Aralık 2022 (UTC)

Futbolcular[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu fikir birliği üzerine HS şablonu ekledim.-- Śαвяí¢αи76ileti 04.17, 14 Aralık 2022 (UTC)

Selamlar Sabri76, fikir birliği bence de var ama kronik şekilde tartışmanın sonlandırılır politikaya işlenme yok :) Bir başka hizmetli incelesin diye bırakıyorum. Vincent Vega mesaj? 10.28, 16 Aralık 2022 (UTC)

Lokanta reklamını onaylayan devriye[değiştir | kaynağı değiştir]

Şuradaki tartışmada paylaştığım üzere, lokanta reklamı içeren bir içeriği maddeden çıkartmıştım. Bir IP adresinin iddiasını göre, bu reklamı onaylayan devriye (IpsumVelit) daha önce eski kullanıcı adıyla (Hasmetlihasmet) ücretli editörlük yapıp reklam onayladığı için yetkisi alınmış. Bu sene Ocak'ta o lokanta reklamını onayladığı görülüyor. Kasıtlı mı yoksa dikkatsizlik mi bilemem, burada kimsenin huyunu bilmiyorum kimseyi tanımıyorum sonuçta. Aslında bu durumu bildirmeyecektim ama Vikipedi'nin iyiliği için belki bir hizmetliye bildirmek iyi olur diye düşündüm. Şikayet sayfasında şikayet etmedim çünkü bu konuda net bir fikrim yok. Online sizi görünce size bildirmek istedim. İyi çalışmalar. --Buzuldiyar Mesaj 10.55, 18 Aralık 2022 (UTC)

Teşekkür ederim. Durumu bir de kendisinden duymak isterim Buzuldiyar. IpsumVelit ne dersiniz? Vincent Vega mesaj? 13.58, 18 Aralık 2022 (UTC)
Selamlar. @Vincent Vega @Buzuldiyar Geçmişte reklam içeren maddeyi hatadan dolayı onayladığım için adım ücretli editörlüğe çıkmıştı. Bunun hata olduğunu ücretli editörlük yapmadığımı heryerde betirliyordum. Her an dikkatli olmaya çalıştığımı ve devriyeliğimin ikinci döneminde özellikle bu reklam içeriklilerine çok dikkat ettiğimi belirtmek isterim. Bu da tamamen gözümden kaçan bir durumdur kesinlikle yorumda belirtilen ücretli editörlük yoktur.IpsumVelit  ✉   14.28, 18 Aralık 2022 (UTC)
Merhaba IpsumVelit. Bu konuda dikkatli olacağınıza inanıyorum. Fakat bu kadar ciddi bir hatanızdan ötürü başka kullanıcıların değişikliklerini onaylamanızı sağlayan devriyelik yetkinizi kaldırdım. Benim açımdan bu tarz değişikliklerin gözden kaçması çok önemli bir durum. Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim. Vincent Vega mesaj? 14.31, 18 Aralık 2022 (UTC)
Okuduğum kadarıyla 10'a yakın reklam onaylamışsınız IpsumVelit. Hep reklamlar mı gözünüzden kaçıyor anlamadım. Amacım suçlama değil, sonuçta yaşanan eski olaylara hakim değilim. İyi niyet varsayıyorum. Herkese iyi çalışmalar. İlgilenen Vincent Vega'ya teşekkür ederim. --Buzuldiyar Mesaj 14.54, 18 Aralık 2022 (UTC)

IpsumVelit'in bu sene içerisinde onayladığı bir reklam daha buldum. Kullanıcı ile ilgili şikayet oluşturacağım. Hem ilgilenen hizmetlinin hem de burayı okuyan Vikipedistlerin bilgisine sunarım. --Buzuldiyar Mesaj 12.00, 19 Aralık 2022 (UTC)

İnceleme[değiştir | kaynağı değiştir]

İncelemeniz bitti mi acaba ? IpsumVelit  ✉   13.55, 20 Aralık 2022 (UTC)

Bu bir süreç işi. Değerlendirme devam etmekte. Vincent Vega mesaj? 17.12, 20 Aralık 2022 (UTC)

Yetki değişikliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Yakın bir zamandır burada üyelik açıp, bilgim dahilinde, elimden geldiğince yeni sayfalar yaratıyorum. Tabi daha yeni olduğum için bazı şeyleri bilmiyor olabilirim. Ama bu benim kötü niyetli olduğumun göstergesi olamaz.

Bir tane sayfaya telif hakkı uyarısı verdi. Sayfayı değiştirip komple kendi cümlelerimle değiştirdiğim halde, hem sayfa silindi hem de yetkilerim alındı.

Ben burada insanların daha doğru bilgiye ulaşmaları için uğraşmak isterken böyle bir muamele ile karşılaşmak heves kırıcı olmaktadır. Örnek olarak dün ekleme vs yaptığım sayfaları birileri okuyup onay verecek ki yayınlansın...

Bununla ilgili yapılabilecek bir şey var mıdır? Öğrenmek isterim. İyi çalışmalar Mifunestewart (mesaj) 06.44, 29 Aralık 2022 (UTC)

Değişiklik savaşı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, çok önceden Timur sayfasında Moğol kelimesi ekliyken bir kullanıcı çıkarmış. Ben kaynaklı bir şekilde tekrar eklememe rağmen bir kullanıcı değişiklik savaşına girerek değişikliğimi geri aldı. Lütfen sayfayı eski haline geri getirir misiniz? Nushirevan11 19.00, 30 Aralık 2022 (UTC)

Nushirevan11 özür dilerim çok geç gördüm mesajı. Maddeyi izlemeye alıyorum. Teşekkürler bildirim için. Vincent Vega mesaj? 05.46, 31 Aralık 2022 (UTC)
Son değişikliği geri almamışsınız. Kaç tane kaynak eklediğim halde çıkarıldı.-Nushirevan11 13.58, 31 Aralık 2022 (UTC)
Tespit edebildiğim seviyede geri aldım Nushirevan11 Vincent Vega mesaj? 18.38, 31 Aralık 2022 (UTC)