Kullanıcı:Ertly/Arşiv12

Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • 2021

Katyn[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Katyn Katliamı maddesinde en son yapmış olduğunuz değişiklik hakkında yazıyorum. Genel olarak katkılarınıza bakıldığında dünya görüşünüz uyarınca karşıt konumlandığınız konularda değişiklik yaptığınız görülmekte. Elbette her konuda değişiklik yapabilirsiniz ancak özellikle bu türlü konularda kaynak göstererek, karşıt görüşlerin konumlanmasını da belirterek çalışma yapmanız gerektiğini naçizane önermek istiyorum. Konuya gelirsek, beğenelim beğenmeyelim Katyn Katliamına dair belirsiz pek çok konu vardır ve tam olarak belki de konu hiç aydınlığa kavuşturulamayacaktır. Maddede zaten Sovyet tarafının anlatısı kesin bir doğruluk perspektifi içinde değil, bir tez olarak belirtilmiştir. Bu bir veridir ve eğer kaynakçası eksikse eklenir. Ancak kişisel olarak beğenmediğimiz bir paragrafı, metni vb. doğrudan çıkartmaya kalkıştığımızda genel anlamda Vikipedi'de bilgi kaybı yaşanmaktadır. Bu nedenle yaptığınız silme işlemini geri alıyor ve kaynak ekliyorum. İyi vikiler...эртлй ილეტი იაზ 05.52, 6 Ocak 2021 (UTC)

Selamlar. Güvenilir ve tarafsız kaynaklar ekleyerek geri ekleyin tabiiki, buna ne ben itiraz ederim ne de Vikipedi'de itiraz edecek kullanıcı olduğunu sanarım. Ancak ben şahsen soL gazetenin bunun gibi konularda tarafsız ve güvenilir bir kaynak olmadığını düşünmekteyim. Bunun yanında metin 'Sovyet iddiaları bu şekildedir' tarzı bir anlatım değil, kesin bir anlatım sunmakta (örneğin 'kullanılan ip Alman malı idi.') Bu sebeplerle hala o metnin sorunlu olduğunu düşünüyorum. Geri alma işleminizi geri almayacağım, ancak duruma uygun olduğunu düşündüğüm bir şablon ekledim. -ǿtura 06.04, 6 Ocak 2021 (UTC)

Harro Schulze-Boysen[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, şimdilik ilgili maddeyi geliştirmek ile ilgili planım yok, başka maddelere odaklıyım. İyi çalışmalar dilerim Grüne Augen1980 (mesaj) 06.44, 14 Ocak 2021 (UTC)

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

Aklında ne var? Türkoğlu1927 (mesaj) 09.28, 18 Ocak 2021 (UTC)

Justin Tucker[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar @Vito Genovese, genel tabloyu ancak şu kadar benzetebildim. Ancak biraz usta dokunuşlara ihtiyaç var sanırım :) Bana yardımcı olabilir misin veya kim olabilir sence? İyi vikiler...эртлй ილეტი იაზ 05.46, 16 Şubat 2021 (UTC)

Ertly: Şu kadarı sorunu çözdü sanırım. Kalanların temizliği sende. :)
Vito Genovese 06.54, 16 Şubat 2021 (UTC)
Çok teşekkürler...эртлй ილეტი იაზ 07.16, 16 Şubat 2021 (UTC)


Tekin Siper[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Ertly Bey, ben Tekin Siper sayfasında doğum tarihi için kaynak göstermiştim değişiklik özetinde link vermiştim sonra siz kaynak gerektiren bilgi değişikliği diyip reddetmişsiniz sonra benim verdiğim linki doğum tarihi için kaynak olarak göstermişsiniz??? Bu imzasız yazı 198.147.27.146 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 05.45, 2 Haziran 2021 (UTC)

Selamlar, değişikliğiniz için kaynak gösterim geleneksel yöntemle yapılmadığı için kaçırmışım. Sonrasında video linkini gördüğümde kontrol edip, ilgili dakikaları da belirtecek şekilde alışık olduğumuz gibi sayfa sonunda görünecek şekilde referans verdim. Katkınız için teşekkürler. İyi vikiler...Arşivci yurttaş Ogün Eratalay mesaj 06.08, 2 Haziran 2021 (UTC)

John Barleycorn[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki linkte John Barleycorn şarkısının Traffic e ait olduğunu anonim şekilde değiştirmiştim ( IP ) . Bunu Burakaltr contribution olarak eklemeniz mümkün mü? Teşekkürler...Bu imzasız yazı Burakaltr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 02.52, 13 Haziran 2021 (UTC)Burakaltr (mesaj)Burakaltr

Merhabalar, John Barleycorn maddesine eklemek istediğiniz bilgiyi zaten eklemiştim. Bildiğiniz gibi İngiliz sözlü kültüründe bir deyim bu isimlendirme. Bu başlıkla düzenlenen şarkıların da Traffic ve Jethto Tull tarafından yazıldığını maddeye kaynak göstererek eklemiştim. İyi vikiler...Arşivci yurttaş Ogün Eratalay mesaj 06.30, 14 Haziran 2021 (UTC)

Formula yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi
Merhaba Ertly/Arşiv12', Formula 1'in yetiştirme serileri ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula yetiştirme serileri görev gücüne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için görev gücü sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 12.15, 18 Temmuz 2021 (UTC)


Madde açma[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Avusturya-Macaristan Donanması, SM UB-2 ve SM UB-16 maddeleri görece önemli. Açabilirsiniz isterseniz :) NanahuatlEfendim? 09.31, 30 Temmuz 2021 (UTC)

Selamlar maddelere bakıyorum şimdi. İyi vikiler...Arşivci yurttaş Ogün Eratalay mesaj 10.52, 30 Temmuz 2021 (UTC)

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[değiştir | kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Ertly/Arşiv12! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)

--Pamfilyalı (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)

Mutfak Vikiprojesine Davetlisiniz![değiştir | kaynağı değiştir]



Selamlar,
Mutfak kapsamında hazırlanmış bir vikiproje yeniden canlandırıldı. Bu vesileyle sizi, Mutfak Vikiprojesi'ne davet ediyorum.

Projeye katılımda bulunmak için Vikiproje katılımcıları sayfasını inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Mutfak sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler.


Leaply mesaj 15.09, 23 Ağustos 2021 (UTC)

Sivil Parişler Proje Davetiyesi[değiştir | kaynağı değiştir]



Merhaba!
Sivil Parişler kapsamında hazırlanmış bir vikiproje başladı. Sizi, Sivil Parişler Vikiprojesi'ne davet ediyorum.
Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sivil Parişler sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.58, 11 Eylül 2021 (UTC)

Sosyoloji Vikiprojesine davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Davet ediliyorsunuz!

Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.02, 13 Eylül 2021 (UTC)

Mete Gazoz[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba @Pehlivanmeydani, Mete Gazoz sayfasındaki değişikliklerinizi gördüm, elinize sağlık. Bir bilgi eklerken varolan bilgileri çıkartmamak, üzerine koyarak devam etmek gerekir diye düşünüyorum. Bu kapsamda 2020 Olimpiyat Oyunlarında sporcunun başarısını iyi bir görselle aktaran kısmı neden çıkardığınızı analamadım, bilgi verirseniz sevinirim. İyi vikiler...Arşivci yurttaş Ogün Eratalay mesaj 09.27, 29 Eylül 2021 (UTC)

Merhaba @Ertly, oyuncuların bireysel sayfalarında genelde şampiyonların içeriklerini paylaşmadığını fark ettim, o yüzden kaldırmıştım. İyi vikiler... — Bu imzasız görüş Pehlivanmeydani (mesajkatkılar) tarafından 11.11, 29 Eylül 2021 (UTC) (UTC) tarihinde eklenmiştir.
Anlıyorum ancak katkı yaparken bilgi ekleme ekseninde ve maddedeki halihazırdaki bilgileri kaldırmadan ilerlemek daha doğru olur kanısındayım. Yaptığınız değişiklikler onaylanmamışsa onaylayıp, çıkartılan tabloyu da ekliyorum. Bilginize, iyi vikiler...Arşivci yurttaş Ogün Eratalay mesaj 07.53, 30 Eylül 2021 (UTC)

Davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Japonya Vikiprojesine Davetlisiniz
Merhaba, iyi çalışmalar, iyi vikiler.
Japonya ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Japonya Vikiprojesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak isterseniz katılımcılar listesine isminizi ekleyebilir ve çalışma sayfasında yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve tartışma için TIKLAYINIZ.

--Huunta ▪ ileti 20.36, 15 Ekim 2021 (UTC)


Faberlic[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Lütfen bu makaleye bakın. Metni Rus Wikipedia'dan tercüme ettim. Teşekkürler. 37.230.234.79 14.55, 27 Ekim 2021 (UTC)

  • Merhaba. Artık alakalı olmadığı için logoyu makaleden çıkardım. Makaleye bakın lütfen. Yardımlarınız için teşekkürler ! 37.230.234.79 14.43, 9 Kasım 2021 (UTC)

din karşıtlığı maddesine davetlisiniz[değiştir | kaynağı değiştir]

kullanıcı ateist babilini kullananlar ve son 1 ay içinde katkı yapanları maddeye katkı yapmaya davet ediyorum. kolay gelsin. şu anki hâli ile türkiye'deki din karşıtlığına dair bir şey içermiyor. Modern primat (mesaj) 09.15, 30 Ekim 2021 (UTC)

maddenin bağlantısı: https://tr.wikipedia.org/wiki/Din_kar%C5%9F%C4%B1tl%C4%B1%C4%9F%C4%B1 Modern primat (mesaj) 09.22, 30 Ekim 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Ertly,
43. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "1933-1945 senelerinde Türkiye'ye sürgün maddesindeki bilim insanı biyografilerin tamamlanması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ------anerka'ya söyleyin 17.50, 6 Kasım 2021 (UTC)

Teşekkürler.[değiştir | kaynağı değiştir]

NFL ve NFL takımlarına yapmış olduğunuz katkıdan dolayı teşekkür ederim. sarponaran (mesaj) 12.27, 17 Kasım 2021 (UTC)

Çok teşekkür ederim, bu konulara ilgi duyuyorum ancak maalesef çok az sayfa Türkçeye çevrilmiş durumda. Daha çok işimiz var sanırım :) İyi vikiler...Arşivci yurttaş Ogün Eratalay mesaj 13.59, 17 Kasım 2021 (UTC)

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[değiştir | kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Ertly/Arşiv12! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)

--07 (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)