Kullanıcı:Bercaio/Arşiv 10

Vikipedi, özgür ansiklopedi

*

V:VMHB[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu ayki iş birliği sona ermiştir!. Gelecek ayın işbirliğini öneri ve oylamalarınızla, belirleyin! --Merube 89msj 22:59, 4 Nisan 2009 (UTC)

Hoşbulduk[değiştir | kaynağı değiştir]

Desteğiniz gerekli[değiştir | kaynağı değiştir]

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Headscarf_controversy_in_Turkey sayfasına gidip Türkiye'yi Suudi Arabistan vb. ülkelerle aynıymış gibi gösteren maddenin silinmesi için Delete oyu verirseniz sevinirim. Teşekkürler. --Turkish Flame 15:51, 13 Nisan 2009 (UTC)


Ankara Cumhuriyet Mitingi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Ankara'lı bir vikipedist olarak 17 Mayıs Ankara Cumhuriyet Mitingi'nin fotoğraflarını çekebilir misiniz? Khutuckmsj 22:36, 22 Nisan 2009 (UTC)

The Emirr[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Berkay. Bu Proje:Latrans, Türkiye'nin tüm illerinin teker teker gösterildiği bir "locatör" olacaktır. Bununla birlikte sanayi, eğitim coğrafyaları, sıcaklık değerleri, mülki idare birimleri vb. özellikteki haritalarla bu farklı haritaya kadar çıkabilecektir. Merak ve ilginize teşekkür eder, iyi günler dilerim.

 The Emirr İletiKatkılarProjeler 14:25, Türkiye 23 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay. Teşekkür ederim, ben de senin bayramını kutlarım. En kısa zamanda, ben de katkılarınla seni burada görmek isterim. --Kemal K.ileti 13:04, 23 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Berkay; Senin de bayramın kutlu olsun. Ben de bir süredir yoktum. Bundan sonra işlerim nedeniyle bir süre daha az katkıda bulunabileceğim. Dün döndüm ve hemen seni merak ettim, dün vikide olduğunu görünce de rahatlayıp sevindim. Yaşam sürüyor, ve viki de yaşamımızın bir parçası. Umarım kısa sürede sınav ve derslerin hafifler. :) Kendine iyi bak, sevgiyle..  Levent İleti Katkılar   17:05, 23 Nisan 2009 (UTC)

Kral FM En İyiler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Birkaç gündür silinmek üzere işaretlenmiş olan

sayfaları ile ilgili olarak hiçbir kaynak bulamadım. Maddeleri açan IP sinsi vandallık yapıyordu. Bu maddelerin hayali olduğundan, değilse bile çeşitli bilgilerinin yanlış olduğundan şüpheleniyorum, ama kaynak bulamadığım için net bir şey söyleyemiyorum. Bunların gerçekliği ya da kayda değerliği konusunda fikriniz var mı? İyivikiler... ho? ni! 17:41, 27 Nisan 2009 (UTC)

İlginize teşekkürler. Sizinle birlikte Joseph48'e de sordum. Onun cevabına göre hareket ederim. İyivikiler... ho? ni! 17:51, 27 Nisan 2009 (UTC)

David Beckham[değiştir | kaynağı değiştir]

He impressed, scoring two goals in five appearances, notably scoring directly from a corner kick. cümlesini ben çeviremedim. Bu cümleyi bana lütfen çevirir misiniz? Ben bu cümleyi internetteki çeviri sitelerinden çevirmeye çalıştım. Ama sayfasındaki anlamıyla uymadı. Şimdiden teşekkürler. Oradan anlamına bakarsınız. --The Undertaker ileti 20:36, 30 Nisan 2009

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Çeviriye yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sağ olun. --The Undertakerileti 18:29 02 Mayıs 2009

Bir çeviri daha yapar mısınız?[değiştir | kaynağı değiştir]

cümlesinide çevirirseniz çok sevinirim. Daha fazla sizi meşgul etmeyeceğim. --The Undertakermsj vr!

Vikipedi:Vikiproje Moleküler ve Hücresel Biyoloji[değiştir | kaynağı değiştir]


Bu ayki iş birliğine katılın!

Mayıs 2009 ayının işbirliği; DNA maddesinin bütün iç bağlantılarını mavileştirmek seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 4 Mayıs 2009
  • Proje bitiş: 31 Mayıs 2009

--Merube 89msj 23:22, 3 Mayıs 2009 (UTC)

Öğretmenler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Berkay. Öğretmenler nasıl okuyabilir ki yazdıklarını :S Zaten pek çoğu bilgisayar kullanmayı bilmiyor. Neyse konuşmayalı nasılsın? Sınavlar nasıl gidiyor? Эялвачмеcаж 17:30, 4 Mayıs 2009 (UTC)

Müzik terimleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Dramyin maddesini İngilizce Vikipedi'den çeviriyorum. Karşılaştığım müzik terimleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmadığımdan size danışmak istedim. Pegbox, sound hole ve bridge sözcüklerinin Türkçe karşılıkları var mı acaba? Teşekkürler. ----Superyetkinileti 13:27, 5 Mayıs 2009 (UTC)

Yanıt için teşekkürler, iyi vikiler. ----Superyetkinileti 16:17, 5 Mayıs 2009 (UTC)

Sınavlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yok ya benimkiler de o kadar muhteşem değil. Orta düzeyde geçti. Эялвачмеcаж 07:03, 7 Mayıs 2009 (UTC)

The Swahili Wikipedia[değiştir | kaynağı değiştir]

Hello, Berkay. Hey my big brother, how are you? Hope you're okay. Here is what brought me here! I've made an article about the Turkish Wikipedia at there on the Swahili Wikipedia. So, would you be so kind help me start the article about Swahili Wikipedia? Many greetings from Dar es Salaam, Tanzanya, yours,--Mwanaharakati (Ongea) 08:22, 7 Mayıs 2009 (UTC)

Wow! Thanks for the superb article! I will definetely stay in touch with... Yours,--Mwanaharakati (Ongea) 14:01, 9 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Berkay0652

He was dubbed the King of Crossover in an August 2007 interview on UK clubbing website HarderFaster.net, reflecting his recent L.E.F. (Loud Electronic Ferocious) style, which some hail as a new direction in dance music. Corsten describes it as "everything from electro house, trance and techno".

cümlesini acilen cevirir misniz? Şimdiden sağolun --ThE Undertaker 8 Mayıs 2009 19:47

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu cümleyi Ferry Corsten sayfasında kullanmayı düşünüyorum. Bu maddeyide VP:KM yapmayı düşünüyorum. Belki olmaz ama olsun. Çeviriniz için çok teşekkür ederim. İyi geceler. --The Undertakermsj vrrr 9 Mayıs 2009 22:17

Proje[değiştir | kaynağı değiştir]

Arap Yarımadası hakkında yeni bir proje başlatmayı amaçlıyorum.Bu projenin ilk üyelerinden birisi olmanız için sizi davet ediyorum.Eğer, onaylarsanız projeyi hazırlamayı başlayacağım ve yaklaşık bir haftalık bir süreç sonunda (tahminen) yani hazırlanır hazırlanmaz size haber vereceğim. ~--BerkayMesaj--~

İlginiz için teşekkürler.Sanırım bir veya iki ay sonra bu işe başlarım.İyi çalışmalar...İyi vikiler... ~--BerkayMesaj--~

Kırmak ne kelime bana iyi bir ders verdiniz.Teşekkürler... ~--BerkayMesaj--~

Projeyi oluşturdum.Sizi üye olarak görmek bana mutluluk verir.Bu konuda bilginiz yoksa İngilizce maddelere bakıp dilimize de çevirebilirsiniz.Proje sayfası; Vikipedi:VikiProje Arap Yarımadası.Ayrıca benim bir sorunum var.Projemi oluşturdum, ancak {{VikiProjeler}} şablonuna eklenmedi nasıl ekleyebilirim?Yoksa, kendiliğindenmi eklenir.Şimdiden teşekkürler!... ~--BerkayMesaj--~

Şablon sorununu çözdüm.Ancak üyeliğiniz konusundaki cevabınızı hala bekliyorum. ~--BerkayMesaj--~

Haklısınız çıkarmak en doğrusu...Bu arada kullanıcı sayfanıza {{VP Arap Yarımadası}} şablonunu ekleyerek bu projeye üye olduğunuzu gösterebilirsiniz (isterseniz) ~--BerkayMesaj--~

Slm[değiştir | kaynağı değiştir]

Saol sanada kolay gelsinBu imzasız yazı FreeStiLL (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Son Değişiklikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Son Değişiklikler devriyesi olmak için bir şey gerekir mi?Gerekirse onlar nedir?Son Değişiklikler devriyesi şablonu nedir?Biraz fazla soru sordum ama ilgi göstereceğinizi umuyorum.Teşekkürler; ~--BerkayMesaj--~

Dosya:Düm Tek Tek.ogg[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Vikipedi:Müzik örnekleri kuralları gereği Eğer parçanın %10'u 30 saniyeden kısa ise o zaman %10'luk kısmı alınmalıdır. Yüklediğiniz Dosya:Düm Tek Tek.ogg dosyasında, şarkının uzunluğu 2:58 olarak belirtilmiş, bu durumda en fazla 18 saniyelik bir bölüm kullanılmalı. Dosyanın kurallara uygun daha kısa bir versiyonunu yükleyebilir misiniz? İyivikiler... ho? ni! 13:16, 16 Mayıs 2009 (UTC)

Teşekkürler. İyivikiler... ho? ni! 13:54, 16 Mayıs 2009 (UTC)

sağolun, ancak bu değişikliği sizde yapabilirdiniz. --Karduelismsj 14:36, 16 Mayıs 2009 (UTC)

Dolu olunca normal kullanıcılar tarafından isim değişikliği yapılamadığı doğrudur ancak az önce yaptığım değişiklikte böyle bir durum söz konusu değildi. Yapmanız gereken üsteki adını değiştir sekmesine tıklayıp çıkan diyalog kutusuna yeni ismi girmek olacak. Çalışmalarınızda başarılar dilerim... --Karduelismsj 14:50, 16 Mayıs 2009 (UTC)

Hatır sorma[değiştir | kaynağı değiştir]

Amanım da amanım ne gelmiş?![değiştir | kaynağı değiştir]

Eurovision Şarkı Yarışması'na ilişkin maddelerdeki emeğiniz için çok teşekkürler. Hediye olarak sana bu yıldızı veriyorum. Tebrikler! İyi çalışmalar! Kıro-headmesajjj 17:33, 17 Mayıs 2009 (UTC)
  • Merhaba Berkay. Konuyla ilgili bilgim yok. Ama internette yaptığım kısa araştırmada şurada "Funnel Beaker kültürü" olarak geçtiğini gördüm. Sayfanın içeriği ilk bakışta le de uyumlu gibi. Bir göz at, doğru gelmezse bir de Düşünenadam'a sor istersen. (Hazır sayfana uğramışken, SM'lerimizde konu çeşitliliği sıkıntısı çekiyoruz. Şöyle farklı içerikte bir maddeyi SMA yapmak ister misin?) Kolay gelsin. --Yabancımsj 18:04, 17 Mayıs 2009 (UTC)
  • Bu maddeler üzerinde çalışman çok güzel. Açıkçası sana bir alan söylesem bile pek çoğu eksik kalacaktır. Seçkin maddelerimize bakarak hangi dallarda yığılma olduğunu, hangilerinde fazla madde bulunmadığını kendin de görebilirsin zaten. Özellikle sosyal bilimlere ilişkin madde sayısı az. Bunun dışında Orta Çağda Avrupa mutfağı gibi kültüre ilişkin maddeler çoğalsa çok iyi olur. Eğitim alanında da Güney Florida Üniversitesinden başka SMmiz yok. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 18:31, 17 Mayıs 2009 (UTC)

İsveç[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, vaktim oldukça ilgilenmeye çalışırım. İyi çalışmalar. --M.M. ileti 22:41, 17 Mayıs 2009 (UTC)

Düm Tek Tek[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Yarışma sonuçlandı biliyorsun. Sonucu tablo olarak yapmak istiyorum ama nasıl bir şey olacağı konusunda kararsızım. Belki puan tablosu yapabiliriz. Yardımcı olursan sevinirim. --Maniaqq 16:12, 18 Mayıs 2009 (UTC)

Berkay, iyi güzel oldu da bize canlı bir resim gerek. Telifsiz, işimizi görücek bir şey. Ben bakıyorum ordan burdan ama yok. Adil kullanım resmi olmaması gerekiyor. Zaten iki tane var. Üçüncü fazla gelir. --Maniaqq 17:04, 18 Mayıs 2009 (UTC)

Çerçeve gayet güzel. Çok asortik durdu :) Şaka bir yana, resim konusunda kim yardım eder? --Maniaqq 17:11, 18 Mayıs 2009 (UTC)

Kemal anlar mı? --Maniaqq 17:27, 18 Mayıs 2009 (UTC)

Selam. Düm Tek Tek Hollanda'da yayınlanıyormuş. Sence Türkiye'de çıkan EP mi çıkar yoksa Belçika'da yayınlanan tekli mi? yoksa Netherlands Edition gibi birşey mi yaparlar? Ben tahmin yürütemedim. Sen anlarsın. Yardım etsen? --Maniaqq 17:51, 19 Mayıs 2009 (UTC)

Kimsenin merak etmeyeceğini yazmışsın. Peki ya Hollanda'da yaşayan Türkler? --Maniaqq 15:16, 20 Mayıs 2009 (UTC)

PORTAL[değiştir | kaynağı değiştir]

Portal:Arap Yarımadası'nı tamamladım.Şimdilik maddeleri kendim seçtim eğer güzel bulduğunuz başka bir madde varsa bana mesaj atabilirsiniz...İyi çalışmalar... ~--BerkayMesaj--~

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Macarca wikipediada birkigin mesajin icin tesekkürler. Tabii ki yardim edebilirsem memnuniyetle ederim. --Timish mesaj 17:35, 18 Mayıs 2009 (UTC)

ESC şarkıları[değiştir | kaynağı değiştir]

Mrb, şurdaki anonim değişikliği şablon için daha uygun değil mi? Şarkıların kaçıncı oldukları değil de hangi sırada sahneye çıktıları yazılsa. Evet el emeği vererek tek tek yazmak çok zor çünkü daha önce ben de aynı şekilde el emeği göz nuru bir şekilde şablonu tek tek oluşturdum, elle yapmak çok zor doğru fakat yarışmanın yöntemine göre şablon oluşturmak daha doğru. Ne dersiniz?--Hedda Gabler 17:35, 18 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay. Bu ve Şu maddeler dikkatimi çekti. Eklediğin iyi olmuş, yarın coğrafya sınavım var çünkü. --Kemal K.ileti 12:58, 20 Mayıs 2009 (UTC)

  • Tombolo, mantar kaya felan. --Kemal K.ileti 13:20, 20 Mayıs 2009 (UTC)

Klip[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Şu an Turkish Flame'e çok ihtiyacımız var, çünkü klipten bir ekran görüntüsü çekmiş, kendi çalışması, ama günlerdir ortada yok. Biz kendimiz nasıl yükleriz? --Maniaqq 15:27, 20 Mayıs 2009 (UTC)

Bağlantı derken? --Maniaqq 15:30, 20 Mayıs 2009 (UTC)

Of URL desene. --Maniaqq 15:33, 20 Mayıs 2009 (UTC)

Olması lazım. Neye lazım ki? --Maniaqq 15:40, 20 Mayıs 2009 (UTC)

Ama bizim çalışmamız değil. Nasıl ve hangi lisansla yükleyeceğiz? --Maniaqq 15:54, 20 Mayıs 2009 (UTC)

İngilizce yazmayayım değil mi? --Maniaqq 18:29, 20 Mayıs 2009 (UTC)

Selam. Düm Tek Tek maddesinde büyük bir eksiklik var mı? --Maniaqq 16:16, 21 Mayıs 2009 (UTC)

Benim hedefim KM. Hadise'nin verdiği bir sürü demeç var yazsam bayar mı? --Maniaqq 16:24, 21 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba Berkay! İstediğiniz gibi Düm Tek Tek klibinden görüntüyü (Dosya:Düm Tek Tek klip.jpg) yükledim. Maddeye eklemeniz için hazır. Ayrıca ben hergün İngilizce Vikipedi'de online oluyorum. Bena her zaman oradan ulaşabilirsiniz. Bu arada benim de sizden bir ricam olacak. İngilizce Vikipedi'deki bir silinecek madde tartışmasında ([1]) keep oyu verir misiniz? Teşekkürler! --Turkish Flame 17:55, 21 Mayıs 2009 (UTC)

Proje[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selamlar arkadaşım, projede görev dağılımı yaptık eğer sen de onaylarsan projemiz hızlı bir şekilde gelişecektir. Projenin çevirisini yapma görevi sen de, sınıflandırma sistemini Merube89 yapacak ve ben de proje sayfasının yapılacaklar kısmındaki maddeleri oluşturmaya devam edeceğim. Ne dersin???
  • Şu noktadan sonra boşluk konusuna gelince söylediğin için sağol elbette bundan sonra öyle yaparım. Zaten hepimiz Vikipedi'yi daha standart ve doğru hale getirmek için çalışıyoruz.
  • Teşekkürler! İyi vikiler... İyi çalışmalar... ~--BerkayMesaj--~

Rica etsem...[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama rica etsem şu maddeler ([2], [3], [4]) için de keep oyu verir misiniz? Teşekkürler! --Turkish Flame 07:19, 23 Mayıs 2009 (UTC)

MERHABA[değiştir | kaynağı değiştir]

Ödül
Viki'ye olumlu katkılarınız için...
--78.163.223.57 17:33, 24 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Berkay'cığım, bildiğim kadarıyla kuklacılık Viki'de bedeli en ağır olan hata, bu yüzden bağışlanmıyor. AMa yine de benden daha deneyimli ve denetçi arkadaşımız Metal Militia'ya bir sormanda yarar var diyebilirim. Bu arada sınavlarında içtenlikle başarılar diliyorum, Vikipedi seni ve katkılarını, güzel sınav sonuç haberlerini duymak umuduyla bekleyecek.  Levent İleti Katkılar   18:06, 25 Mayıs 2009 (UTC)
  • Benim ıp'ım statik. Ama sürekli engelleniyorum.(hesap açınca) Kanıt:Davranışsal iz diyor. Aslında daha önce anlattığım gibi kukla değilim. Bana yardım ettiğiniz için tşk. Ayrıca sınavlarınızda iyi başarılar. Ben Harry Potter 353(ıp'si) İyi günler.--85.99.141.172 17:03, 26 Mayıs 2009 (UTC)