Kullanıcı:Ankh33/Mesaj Arşiv

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız!
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır!
Bu sayfa Ankh33/Mesaj Arşiv adında bir mesaj arşiv sayfasıdır.
Eğer mesajlarınızı arşivlemek istiyorsanız bu bağlantıyı takip edin!

Kasım 2009[değiştir | kaynağı değiştir]

İskandinav Dilleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanırım, İskandinav Dilleri olarak madde ismini değiştirmem ve İngilizce vikipediye kaynak ve link göstermem yeterli olacaktır.
İlginiz için tekrar teşekkürler', →Scientia← 20:10, 9 Kasım 2009 (UTC)'

Çeviri Konusunda Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Eğer ister iseniz "Horticulture" ve diğer İngilizce maddelerin çevirisi konusunda size yardım edebilirim. Sayılarım ile; →Scientia← 20:57, 9 Kasım 2009 (UTC).

Telif hakkı var kullanmayın[değiştir | kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Vito Genovese 22:18, 9 Kasım 2009 (UTC)


Düzenleme[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Esas sorunda burda. Bu tür maddeler hiç düzenlenmiyor. Bu yüzden size tavsiyem en düzgün hali olan ilk sürümüne almanız. Bu sürümünden daha iyi bir sürümü yok maalesef bu tür maddelerin.--Reality006 21:09, 10 Kasım 2009 (UTC)
Çalışkan Barnstarı(yıldızı)
Yeni bir kullanıcı olmanıza karşın; oldukça verimli çalışmalarınıza minik bir teşekkür..  Levent İleti Katkılar   21:30, 10 Kasım 2009 (UTC)

Telif?[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Veri tabanı maddesindeki telif ihlali ile ilgili olarak verdiğiniz bağlantıda maddede bulunan bir metin göremiyorum. Bir yanlışlık mı var acaba? --İnfoCan 20:14, 11 Kasım 2009 (UTC)
Google'dan aratıp sonuçları "site:itu.edu.tr" olarak sınırladığım zaman toptan kopyalama ve yapıştırma görmüyorum. Google'da çıkan diğer sonuçlar bu maddenin kopyası gibi görünüyor. Sanırım tüm maddede iki cümle aynen kopyalanmış ama madde büyük ölçüde yazan kişinin kendi kelimeleriyle yazılmış görünüyor, üstelik de faydalandığı kaynağı belirtmiş. Yani görebildiğim kadarıyla ciddi bir sorun yok. Yanılıyorsam lütfen beni düzeltin. --İnfoCan 20:37, 11 Kasım 2009 (UTC)
Konuların telif hakkı ("copyright"ı) olmaz, fikirsel ürünlerin, yani bizim durumumuzda metinlerin olur. Eğer oradaki metin kopyala-yapıştır yolu ile Vikipedi'ye aktarırsanız metnin ilk yazarının fikirsel ürünü çalmış olursunuz (siz değil tabii, genel olarak yazıyorum!). Ama eğer orayı okuduktan sonra öğrendiklerinizi kendi kelimelerinizle yazarsanız siz kendiniz bir fikirsel ürün yaratmış olursunuz. Veri tabanı maddesini yazan kişi bu ikincisini yapmış (iki cümle hariç, ki onları da birazdan sileceğim veya değiştireceğim; o cümleler tırnak içine almak da bir çözüm olabilirdi ama bu durumda buna değecek kadar veciz değiller). Üstelik de yazdığı bilgilerin doğrulanabilirliğinin kontrol edilebilmesi için faydalandığı kaynağı vermiş, gayet iyi yapmış. Hassasiyetiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --İnfoCan 20:54, 11 Kasım 2009 (UTC)

İnterviki[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Aşkın,

İntervikiler burada lokal olarak tuttuğumuz şablonlarla değil, yazılımın bir özelliği olarak kullanımımıza sunulmuş durumda. Tepeden bir hata oldu, tüm vikileri etkiledi ve şu an düzeldi.

Haber verdiğin için teşekkür ederim.

Sevgiler

Vito Genovese 20:24, 12 Kasım 2009 (UTC)

Eurostar logosu hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Aslında 1 Ekim 2008 tarihinden önce eklenmiş resimler gerekçesizlik nedeniyle silinemez ama ben yine de gerekli düzenlemeyi yaptım. İyi çalışmalar. --Yiğit Bilginsavaşçı mesaj 14:58, 13 Kasım 2009 (UTC)

Dünya kupası elemeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Aşkın,

VP:YKAM'a yazabilmen mümkün mü bunu? Gerçi son değişiklikleri yapan kullanıcı kayıtlıymış, ona da bir bilgi mesajı atabilirsen harika olur.

"Ne diye sana mesaj attık o zaman?" diyeceksin, haklısın, lakin içerik konusuna zaman ayıramayacak (ve kafam almayacak) kadar yoğunum şu bir-iki gün.

YKAM'a not düşülünce gerekli işlem yapılır zaten.

Sevgiler

Vito Genovese 18:20, 18 Kasım 2009 (UTC)

Dosya[değiştir | kaynağı değiştir]

muratsahinileti 23:48, 18 Kasım 2009 (UTC)

DAVET[değiştir | kaynağı değiştir]

--Merhaba Ankh33/Mesaj Arşiv! Arşiv şablonunu geliştirme takımına katılmak isterseniz buraya adınızı ekleyip, buradan geliştirmeye başlayabilir veya şablonu kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --GôkTR001

  • Aynen mesaj sayfamdaki gibi olacak. Fakat geliştirilmesi gerekiyor. ----GôkTR001 20:24, 25 Kasım 2009 (UTC)
  • Evet dediğiniz gibi otomatik işlevler iyi olur. Bunun içinde yardım bekliyoruz şablona. Teşekkürler ----GôkTR001 20:45, 25 Kasım 2009 (UTC)
  • Arşiv ismini yazdım. Sorun olmaz sanırım :) ----GôkTR001 20:48, 25 Kasım 2009 (UTC)
  • Tekrar teşekkür ederim. İyi akşamlar. İyi vikilemeler. ----GôkTR001 20:52, 25 Kasım 2009 (UTC)

Aralık 2009[değiştir | kaynağı değiştir]

Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız!
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır!
Bu sayfa Ankh33/Mesaj Arşiv adında bir mesaj arşiv sayfasıdır.
Eğer mesajlarınızı arşivlemek istiyorsanız bu bağlantıyı takip edin!

Ocak 2010[değiştir | kaynağı değiştir]

lütfen[değiştir | kaynağı değiştir]

Maddelere sil etiketi koyarken içeriğini boşaltmayınız. Hizmetliler bu maddeleri silerken içeriği de görmek isteyebilirler. Teşekkürler. --M.M.ileti 20:04, 5 Ocak 2010 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

selam nasılsın?

Seninbey 18:54, 29 Ocak 2010 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Eski hesabınız küresel bir hesap olduğu için, sanırım eski şifrenizle yeniden oturum açabiliyorsunuz. İsim değişikliği öncesinde yaptığınız tüm değişiklikler yeni hesabınızda görünüyor: [1]. Ancak bugünkü değişiklikleriniz eski hesapta. Oturumu kapatıp yeni kullanıcı adınızla yeniden açtıktan sonra bir deneme yapabilir misiniz? Sanırım bu şekilde, yeni katkılarınızın yeni hesap altında görünmesini sağlayabiliriz. Eski hesabın durumunu ise daha deneyimli bir bürokrata sordum: [2]. Gelişmeleri size de bildireceğim. İyivikiler... [ho? ni!] 21:18, 29 Ocak 2010 (UTC)

Bildiri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba, etiketiniz doğrudur. VF'den kaynaklanan minik bir sorun. Endişeye mahal yoktur. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 22:16, 29 Ocak 2010 (UTC)

Futbol projesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Gördüğüm üzere senin gibi aramıza bir futbol projecisi kullanıcı daha kattık. İlk hedefimiz Avrupa'nın en üst liglerinde yapılmamış takım bırakmamak ve olan takımların da kadrolarını güncellemek. Şu anda projeyi Rapsar'la ben aktif olarak yürütüyoruz. Kullanıcı:SkyCaptain bu konuda çalışmaya başlamıştı ki, inaktif oldu. Kullanıcı:Ut94 ise çok istekliydi ama neden girmediğini bilmiyorum. Kullanıcı:Striker buz matrix ise Vikipedi'yi bıraktı gibi. Kullanıcı:salomonis (o da tatil bitince inaktif oldu) ve Kullanıcı:Myrat da bu projeyi biliyor. Genel anlamda katkıda bulunuyorlar. Kullanıcı:Anylai ise üni. sınavlarına hazırlanıyor. Thierry Henry maddesini onunla beraber çevirmiştik. İnşallah iyi bir şekilde sınavı halledecek ve daha büyük bir hızla projeye devam edeceğiz. Bunun yanında Avrupa bittikten sonra diğer kıtalara geçeceğiz. Tüm takımları yaptıktan sonra, tüm futbolcuların maddelerini (ülkelerinin alfabetik sırasına göre) gireceğiz. Son durum şudur: Almanya ve Azerbaycan bitmek üzere, Rapsar Avusturya'yı halletti ve Andorra da bitmek üzere. Avrupa'da doğal olarak alfabetik sırayla gitmek istemiştik. Sen de öyle başlarsan daha rahat ilerleriz. Belçika diye gidebilirsin örneğin... Tüm kulüpler bitince girdiğimiz futbolcularda kırmızı kulüp bağlantısı kalmaması da ayrı bir güzellik olacak. Tabii belki senle Rapsar 10 kulüp hallederken ben 2-3 kulüp hallediyor olacağım ama, bunu da köy projesiyle uğraşmama bağlamanı isterim. Bu kadar açıkladım. Çünkü Vikipedi'de herkes kendi ilgi alanıyla ilgileniyor ve ilgi alanlarımız ortak. Bunu projeyle taçlandırmak istiyoruz... Katılıyor musun?--вяí¢αи76ileti 19:57, 30 Ocak 2010 (UTC)

Tekrar selam. Bu sayede daha hızlı ilerleyeceğiz. Görev dağılımı ikişerli daha iyi oluyor. Sen Belçika sonra da Beyaz Rusya ile devam edersin. Ancak, her ülkeye şunun gibi İngilizce'sindeki şu sayfadan uyarladığımız X'de futbol şablonunu ilgili maddelere koyup o maddeleri açtıktan sonra o ülkenin en üstteki 2 ligi(1. ve 2. lig gibi) ligin tüm takımlarının kadrolarını güncelleyip olmayan kulüpleri de yapıyoruz. Proje bu kadar basit. Tabii yaparken Avusturya'yı örnek almanı isterim. Tunus Ligi maddesinden gördüğüm üzere kategorilerde biraz zorluk çekiyorsun. Bunu örnek aldığında artık kategorilerde de deneyim kazanacaksın. Kulüplerde de SV Mattersburg maddesini örnek alabilirsin... Zaten kulüpler bitince ülke ülke futbolcuları girmeye başlayacağız ama, öncelikle o futbolculara iç bağlantı (link) verecek kulüpler olmalı... Şimdiden kolay gelsin. (NOT: Afrika'yla çok ilgileniyorsan senin hatrına Avrupa bitince Afrika'ya geçebiliriz. Zaten Avrupa'dan sonra ne geleceğini henüz kararlaştırmadık)--вяí¢αи76ileti 12:29, 31 Ocak 2010 (UTC)
Selamlar. Maddelerde kırmızı iç bağlantıları ([[ bilmem ne ]]) çıkarmaman daha iyi olur. Futbolculara geçtiğimizde futbolcu maddelerine de bir mavi bağlantı olması Vikipedi standartları için harika olur...--вяí¢αи76ileti 20:35, 1 Şubat 2010 (UTC)
Bir de hakkında 1 cümlelik bilgi olan kulüpleri yapmıyoruz. Taslak madde kriterlerini karşılamıyor. Yani İngilizce Vikipedi'de 1 cümlelik bir madde yazılabilirken Türkçe Vikipedi'de yazılamıyor. Bir de İngilizce'de F.C. yazanları biz FC yazıyoruz. Ama kolaylık açısından arkasında kolaylık açısından bir yönlendirme sayfası bırakmak iyi olur. Bilgilerine...--вяí¢αи76ileti 21:00, 1 Şubat 2010 (UTC)
Hangi şablonda sorun yaşıyorsun?--Rapsar 22:22, 31 Ocak 2010 (UTC)

Hoşgeldin şablonları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Hoşgeldin şablonu yolladığınızı farkettim, yalnız bunları yollarken {{subst:Hoşgeldiniz}} şeklinde yollarsanız hem imzanız çıkar hem de böylece şablondaki olası değişikliklerden etkilenmez mesaj. Önceki mesajlarınıza da subst eklerseniz çok sevinirim. Bu vesileyle katkılarınız için elinize sağlık demek isterim, iyi vikilemeler, kolay gelsin--Merube 89msj 00:37, 3 Şubat 2010 (UTC)

Uyarınız için teşekkür ederim. Ben de tam bu sorunu size yazacaktım:) Kolay gelsin. observerileti 00:38, 3 Şubat 2010 (UTC)
Rica ederim, sorularınız olursa her zaman seve seve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler--Merube 89msj 00:40, 3 Şubat 2010 (UTC)

O zaman şunu sorayım. Bazı şablonlarda |- | gibi karakter görünüyor, ancak bu sorunu anlayamadım. İlgilersen sevinirim. Örnek verecek olursam: Jupiler Lig şablonuobserverileti 00:45, 3 Şubat 2010 (UTC)

Hımm, bir kod hatası var orada ama hangi şablondan kaynaklandığı belli değil, tüm şablonları -şablon içindeki şablonlar dahil- araştırmak lazım. En iyisi bu konuyu Vito'ya havale etmek :). Bir de ona mesaj atın isterseniz. Dikkatiniz için tebrik ve teşekkürler bu arada. İyi farketmişsiniz. Ancak yardımcı olamadım o ayrı :)). Sevgiler, iyi vikilemeler--Merube 89msj 01:15, 3 Şubat 2010 (UTC)
Merhaba. Bu sorunun nedeni bazı şablonların özel kutu yapısıyla kodlanmış olması. Bu tür şablonların {{fb start}} ve {{fb end}} arasında kullanılması gerekiyor. Örnek bir kullanım için KAA Gent maddesine göz atabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 03:13, 3 Şubat 2010 (UTC)

Davet[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Din Portalı Davetiyesi
İyi günler...
Din ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Din Portalı ile ilgilenebileceğinizi düşünüyoruz. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz...~~~~