Kirpi Sonic 3 (film)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Kirpi Sonic 3
Sonic the Hedgehog 3
YönetmenJeff Fowler
Yapımcı
Oyuncular
MüzikTom Holkenborg
DağıtıcıParamount Pictures
Çıkış tarih(ler)i20 Aralık 2024 (ABD)
Ülke
  • Amerika Birleşik Devletleri
  • Japonya
Dilİngilizce

Kirpi Sonic 3 (Sonic the Hedgehog 3), Sega tarafından yayınlanan Sonic the Hedgehog video oyunu serisine dayanan, Kirpi Sonic (2020), Kirpi Sonic 2 (2022) ve Knuckles (2024)'ın devamı olan,yakında çıkacak bir aksiyon-macera,bilimkurgu,fantastik,komedi filmidir. Jeff Fowler'ın yönettiği ve senaryosunu Pat Casey, Josh Miller ve John Whittington'ın yazdığıfilmde Ben Schwartz, James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Colleen O'Shaughnessey, Idris Elba ve Lee Majdoub rollerini yeniden canlandırıyor.

Üçüncü bir Sonic the Hedgehog filmi için planlar, ikinci filmin yayınlanmasından önce Şubat 2022'de ViacomCBS'nin yatırımcı etkinliği sırasında duyuruldu. Çekimler Eylül 2023'te Londra, İngiltere'de başladı ve ayrıca Los Angeles,Japonya ve Norveç'te de çekilmesi bekleniyordu.

Sonic the Hedgehog 3'ün 20 Aralık 2024'te Amerika Birleşik Devletleri'nde Paramount Pictures tarafından sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Sonic Adventure 2 ve Shadow the Hedgehog oyunlarına dayanması planlanan filmde Kirpi Shadow'un yer alması planlanmaktadır.

Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

[değiştir | kaynağı değiştir]