Kare Kano

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Kare Kano
Kare Kano logosu
彼氏彼女の事情
(Kareshi Kanojo no Jijō)
TürRomantik komedi
Manga
YazarMasami Tsuda
YayımcıHakusensha
Diğer yayımcı
DergiLaLa
DemografikShōjo
Yayın tarihiŞubat 1996Nisan 2005
Cilt sayısı21
Anime televizyon dizisi
Yönetmen
Yapımcı
  • Noriko Kobayashi
  • Takayuki Yanagisawa
  • Toshimichi Ōtsuki
SenaristHideaki Anno
MüzikShirō Sagisu
Stüdyo
Lisans
KanalTV Tokyo
Diğer kanallar
Yayın tarihi 2 Ekim 1998 23 Mart 1999
Bölüm sayısı26

Kare Kano (Japonca彼氏彼女の事情, romanizeKareshi Kanojo no Jijō; "Onun ve Onun Koşulları"), Masami Tsuda tarafından yazılan bir manga serisidir. Seri, Şubat 1996-Nisan 2005 tarihleri arasında Hakusensha'nın LaLa dergisinde yayınlandı. Seri, mükemmel öğrenci Yukino Miyazawa ile akademik rakibi Soichiro Arima arasındaki romantizmi ve birkaç arkadaşının ilişkilerini anlatmaktadır.

Gainax ve J.C.Staff tarafından hazırlanan bir anime televizyon serisi uyarlaması Ekim 1998-Mart 1999 tarihleri arasında yayınlandı.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Yukino Miyazawa, yüksek notları ve kusursuz görünümü nedeniyle tüm sınıf arkadaşları tarafından hayran duyulan bir lise öğrencisidir. Ancak, bu imajı yalnızca bir maskedir. Yukino, evinde oldukça rahat yaşamakta ve sürekli ders çalışmaktadır. Oynamış olduğu bu rol ise herkes tarafından takdir edilme arzusunun bir sonucudur. Ancak Yukino'nun bu ikili düzeni kendisi gibi mükemmel bir imaj ve not ortalamasına sahip Sōichirō Arima tarafından alt üst edilecektir. İkilinin rekabet olarak başlayan ilişkisi, birbirlerinin gerçek yüzlerine tanık olmaları ile birlikte derin bir yakınlaşmaya doğru yol alacaktır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "His and Her Circumstances [English Sub]". YouTube. 31 Mart 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ocak 2023. 

Ek okuma[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]