How I Met Your Mother bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

ABD'nin CBS kanalında yayınlanan ve yaratıcıları Craig Thomas ile Carter Bays olan durum komedisi türündeki televizyon dizisi How I Met Your Mother'ın prömiyeri 19 Eylül 2005 tarihinde yapılmıştır. Bu tarihte yayınlanmaya başlayan dizi, 7 sezondur aralıksız sürmektedir ve Eylül ayında 8. ve son[1] sezonu başlamıştır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon no. Bölüm sayısı İlk yayın bilgileri DVD çıkış tarihleri
Sezon Sezon açılışı Sezon finali 1. bölge 2. bölge 4. bölge
1 22 2005–2006 19 Eylül 2005 (2005-09-19) 15 Mayıs 2006 (2006-05-15) 21 Kasım 2006 (2006-11-21) 7 Mayıs 2007 (2007-05-07) 10 Ocak 2007 (2007-01-10)
2 22 2006–2007 18 Eylül 2006 (2006-09-18) 14 Mayıs 2007 (2007-05-14) 2 Ekim 2007 (2007-10-02) 8 Şubat 2010 (2010-02-08)[2] 8 Nisan 2008 (2008-04-08)
3 20 2007–2008 24 Eylül 2007 (2007-09-24) 19 Mayıs 2008 (2008-05-19) 7 Ekim 2008 (2008-10-07) 10 Mayıs 2010 (2010-05-10) 11 Şubat 2009 (2009-02-11)
4 24 2008–2009 22 Eylül 2008 (2008-09-22) 18 Mayıs 2009 (2009-05-18) 29 Eylül 2009 (2009-09-29) 19 Temmuz 2010 (2010-07-19) 28 Ekim 2009 (2009-10-28)[3]
5 24 2009–2010 21 Eylül 2009 (2009-09-21) 24 Mayıs 2010 (2010-05-24) 21 Eylül 2010 (2010-09-21) 8 Kasım 2010 (2010-11-08) 27 Ekim 2010 (2010-10-27)
6[4] 24 2010–2011 20 Eylül 2010 (2010-09-20) 16 Mayıs 2011 (2011-05-16) 27 Eylül 2011 (2011-09-27) 3 Ekim 2011 (2011-10-03) 5 Ekim 2011 (2011-10-05)
7 24 2011–2012 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 14 Mayıs 2012 (2012-05-14) 2 Ekim 2012 (2012-10-02) 29 Ekim 2012 (2012-10-29) 10 Ekim 2012 (2012-10-10)
8 24 2012–2013 24 Eylül 2012 (2012-09-24) 13 Mayıs 2013 (2013-05-13) Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor

Bölüm Listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Kod
1 "Pilot" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 19 Eylül 2005 (2005-09-19) 1ALH00
2 "Purple Giraffe" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 26 Eylül 2005 (2005-09-26) 1ALH01
3 "Sweet Taste of Liberty" Pamela Fryman Phil Lord & Chris Miller 3 Ekim 2005 (2005-10-03) 1ALH02
4 "Return of the Shirt" Pamela Fryman Kourtney Kang 10 Ekim 2005 (2005-10-10) 1ALH03
5 "Okay Awesome" Pamela Fryman Chris Harris 17 Ekim 2005 (2005-10-17) 1ALH04
6 "Slutty Pumpkin" Pamela Fryman Brenda Hsueh 24 Ekim 2005 (2005-10-24) 1ALH05
7 "Matchmaker" Pamela Fryman Sam Johnson & Chris Marcil 7 Kasım 2005 (2005-11-07) 1ALH07
8 "The Duel" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellett 14 Kasım 2005 (2005-11-14) 1ALH06
9 "Belly Full of Turkey" Pamela Fryman Phil Lord & Chris Miller 21 Kasım 2005 (2005-11-21) 1ALH09
10 "The Pineapple Incident" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 28 Kasım 2005 (2005-11-28) 1ALH08
11 "The Limo" Pamela Fryman Chris Marcil & Sam Johnson 19 Aralık 2005 (2005-12-19) 1ALH10
12 "The Wedding" Pamela Fryman Kourtney Kang 9 Ocak 2006 (2006-01-09) 1ALH11
13 "Drumroll, Please" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellett 23 Ocak 2006 (2006-01-23) 1ALH12
14 "Zip, Zip, Zip" Pamela Fryman Brenda Hsueh 6 Şubat 2006 (2006-02-06) 1ALH13
15 "Game Night" Pamela Fryman Chris Harris 27 Şubat 2006 (2006-02-27) 1ALH14
16 "Cupcake" Pamela Fryman Maria Farrari 6 Mart 2006 (2006-03-06) 1ALH15
17 "Life Among the Gorillas" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 20 Mart 2006 (2006-03-20) 1ALH16
18 "Nothing Good Happens After 2 A.M." Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 10 Nisan 2006 (2006-04-10) 1ALH17
19 "Mary the Paralegal" Pamela Fryman Chris Harris 24 Nisan 2006 (2006-04-24) 1ALH18
20 "Best Prom Ever" Pamela Fryman Ira Ungerleider 1 Mayıs 2006 (2006-05-01) 1ALH19
21 "Milk" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8 Mayıs 2006 (2006-05-08) 1ALH20
22 "Come On" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 15 Mayıs 2006 (2006-05-15) 1ALH21

2. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) ABD'deki izleyici sayısı
(milyon)
Orijinal yayın tarihi Kod
23 (1) "Where Were We?" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 10.48 18 Eylül 2006 (2006-09-18) 2ALH01
24 (2) "The Scorpion and the Toad" Rob Greenberg Chris Harris 9.34 25 Eylül 2006 (2006-09-25) 2ALH02
25 (3) "Brunch" Pamela Fryman Stephen Lloyd 8.72 2 Ekim 2006 (2006-10-02) 2ALH03
26 (4) "Ted Mosby: Architect" Pamela Fryman Kristen Newman 9.73 9 Ekim 2006 (2006-10-09) 2ALH04
27 (5) "World's Greatest Couple" Pamela Fryman Brenda Hsueh 9.25 16 Ekim 2006 (2006-10-16) 2ALH06
28 (6) "Aldrin Justice" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 9.77 23 Ekim 2006 (2006-10-23) 2ALH05
29 (7) "Swarley" Pamela Fryman Greg Malins 8.43 6 Kasım 2006 (2006-11-06) 2ALH07
30 (8) "Atlantic City" Pamela Fryman Maria Ferrari 9.47 13 Kasım 2006 (2006-11-13) 2ALH08
31 (9) "Slap Bet" Pamela Fryman Kourtney Kang 8.94 20 Kasım 2006 (2006-11-20) 2ALH09
32 (10) "Single Stamina" Pamela Fryman Kristen Newman 9.93 27 Kasım 2006 (2006-11-27) 2ALH10
33 (11) "How Lily Stole Christmas" Pamela Fryman Brenda Hsueh 8.81 11 Aralık 2006 (2006-12-11) 2ALH11
34 (12) "First Time in New York" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellet 8.37 8 Ocak 2007 (2007-01-08) 2ALH12
35 (13) "Columns" Rob Greenberg Matt Kuhn 9.42 22 Ocak 2007 (2007-01-22) 2ALH13
36 (14). "Monday Night Football" Rob Greenberg Carter Bays & Craig Thomas 10.61 5 Şubat 2007 (2007-02-05) 2ALH14
37 (15) "Lucky Penny" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 9.68 12 Şubat 2007 (2007-02-12) 2ALH15
38 (16) "Stuff" Pamela Fryman Kourtney Kang 8.95 19 Şubat 2007 (2007-02-19) 2ALH16
39 (17) "Arrivederci, Fiero" Pamela Fryman Chris Harris 9.33 26 Şubat 2007 (2007-02-26) 2ALH17
40 (18) "Moving Day" Pamela Fryman Maria Ferrari 7.27 19 Mart 2007 (2007-03-19) 2ALH18
41 (19) "Bachelor Party" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 7.64 9 Nisan 2007 (2007-04-09) 2ALH19
42 (20) "Showdown" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellet 7.24 30 Nisan 2007 (2007-04-30) 2ALH20
43 (21) "Something Borrowed" Pamela Fryman Greg Malins 7.69 7 Mayıs 2007 (2007-05-07) 2ALH21
44 (22) "Something Blue" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 7.70 14 Mayıs 2007 (2007-05-14) 2ALH22

3. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Yönetmen Senarist(ler) ABD'deki izleyici sayısı
(milyon)
Orijinal yayın tarihi Kod
45 (1) "Wait for It" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.27 24 Eylül 2007 (2007-09-24) 3ALH01
46 (2) "We're Not from Here" Pamela Fryman Chris Harris 7.88 1 Ekim 2007 (2007-10-01) 3ALH02
47 (3) "Third Wheel" Pamela Fryman David Hemingson 8.03 8 Ekim 2007 (2007-10-08) 3ALH03
48 (4) "Little Boys" Rob Greenberg Kourtney Kang 7.98 15 Ekim 2007 (2007-10-15) 3ALH04
49 (5) "How I Met Everyone Else" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellet 8.60 22 Ekim 2007 (2007-10-22) 3ALH05
50 (6) "I'm Not That Guy" Pamela Fryman Jonathan Groff 8.55 29 Ekim 2007 (2007-10-29) 3ALH06
51 (7) "Dowisetrepla" Pamela Fryman Brenda Hsueh 8.86 5 Kasım 2007 (2007-11-05) 3ALH07
52 (8) "Spoiler Alert" Pamela Fryman Stephen Lloyd 8.58 12 Kasım 2007 (2007-11-12) 3ALH08
53 (9) "Slapsgiving" Pamela Fryman Matt Kuhn 8.55 19 Kasım 2007 (2007-11-19) 3ALH09
54 (10) "The Yips" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 8.06 26 Kasım 2007 (2007-11-26) 3ALH10
55 (11) "The Platinum Rule" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.49 10 Aralık 2007 (2007-12-10) 3ALH11
56 (12) "No Tomorrow" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 9.73 17 Mart 2008 (2008-03-17) 3ALH12
57 (13) "Ten Sessions" Pamela Fryman Chris Harris, Carter Bays ve Craig Thomas 10.64 24 Mart 2008 (2008-03-24) 3ALH13
58 (14) "The Bracket" Pamela Fryman Joe Kelly 9.67 31 Mart 2008 (2008-03-31) 3ALH14
59 (15) "The Chain of Screaming" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.72 14 Nisan 2008 (2008-04-14) 3ALH15
60 (16) "Sandcastles in the Sand" Pamela Fryman Kourtney Kang 8.52 21 Nisan 2008 (2008-04-21) 3ALH16
61 (17) "The Goat" Pamela Fryman Stephen Llyod 8.9 28 Nisan 2008 (2008-04-28) 3ALH17
62 (18) "Rebound Bro" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 8.36 5 Mayıs 2008 (2008-05-05) 3ALH18
63 (19) "Everything Must Go" Pamela Fryman Jonathan Groff & Chris Harris 9.02 12 Mayıs 2008 (2008-05-12) 3ALH19
64 (20) "Miracles" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 9.04 19 Mayıs 2008 (2008-05-19) 3ALH20

4. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) ABD'deki izleyici sayısı
(milyon)
Orijinal yayın tarihi Kod
65 (1) "Do I Know You?" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 9.75 22 Eylül 2008 (2008-09-22) 4ALH01
66 (2) "The Best Burger in New York" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.81 29 Eylül 2008 (2008-09-29) 4ALH02
67 (3) "I Heart NJ" Pamela Fryman Greg Malins 8.96 6 Ekim 2008 (2008-10-06) 4ALH03
68 (4) "Intervention" Pamela Fryman Stephen Lloyd 9.14 13 Ekim 2008 (2008-10-13) 4ALH04
69 (5) "Shelter Island" Pamela Fryman Chris Harris 9.36 20 Ekim 2008 (2008-10-20) 4ALH05
70 (6) "Happily Ever After" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 9.56 3 Kasım 2008 (2008-11-03) 4ALH06
71 (7) "Not a Father's Day" Pamela Fryman Robia Rashid 9.71 10 Kasım 2008 (2008-11-10) 4ALH07
72 (8) "Woooo!" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 9.84 17 Kasım 2008 (2008-11-17) 4ALH08
73 (9) "The Naked Man" Pamela Fryman Joe Kelly 10.04 24 Kasım 2008 (2008-11-24) 4ALH09
74 (10) "The Fight" Pamela Fryman Theresa Mulligan Rosenthal 10.49 8 Aralık 2008 (2008-12-08) 4ALH10
75 (11) "Little Minnesota" Pamela Fryman Chuck Tatham 11.44 15 Aralık 2008 (2008-12-15) 4ALH11
76 (12) "Benefits" Pamela Fryman Kourtney Kang 11.85 12 Ocak 2009 (2009-01-12) 4ALH12
77 (13) "Three Days of Snow" Pamela Fryman Matt Kuhn 10.76 19 Ocak 2009 (2009-01-19) 4ALH13
78 (14) "The Possimpible" Pamela Fryman Jonathan Groff 10.18 2 Şubat 2009 (2009-02-02) 4ALH14
79 (15) "The Stinsons" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 11.08 2 Mart 2009 (2009-03-02) 4ALH15
80 (16) "Sorry, Bro" Pamela Fryman Craig Gerard & Matthew Zinman 8.51 9 Mart 2009 (2009-03-09) 4ALH16
81 (17) "The Front Porch" Rob Greenberg Chris Harris 9.23 16 Mart 2009 (2009-03-16) 4ALH17
82 (18) "Old King Clancy" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 7.40 23 Mart 2009 (2009-03-23) 4ALH18
83 (19) "Murtaugh" Pamela Fryman Joe Kelly 9.22 30 Mart 2009 (2009-03-30) 4ALH19
84 (20) "Mosbius Designs" Pamela Fryman Kourtney Kang 9.56 13 Nisan 2009 (2009-04-13) 4ALH20
85 (21) "The Three Days Rule" Pamela Fryman Greg Malins 8.87 27 Nisan 2009 (2009-04-27) 4ALH21
86 (22) "Right Place Right Time" Pamela Fryman Stephen Lloyd 8.89 4 Mayıs 2009 (2009-05-04) 4ALH22
87 (23) "As Fast As She Can" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.70 11 Mayıs 2009 (2009-05-11) 4ALH23
88 (24) "The Leap" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.69 18 Mayıs 2009 (2009-05-18) 4ALH24

5. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) ABD'deki izleyici sayısı
(milyon)
Orijinal yayın tarihi Kod
89 (1) "Definitions" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 9.22 21 Eylül 2009 (2009-09-21) 5ALH01
90 (2) "Double Date" Pamela Fryman Matt Kuhn 8.73 28 Eylül 2009 (2009-09-28) 5ALH02
91 (3) "Robin 101" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.23 5 Ekim 2009 (2009-10-05) 5ALH03
92 (4) "The Sexless Innkeeper" Pamela Fryman Kourtney Kang 8.61 12 Ekim 2009 (2009-10-12) 5ALH04
93 (5) "Duel Citizenship" Pamela Fryman Chuck Tatham 8.76 19 Ekim 2009 (2009-10-19) 5ALH05
94 (6) "Bagpipes" Pamela Fryman Robia Rashid 9.05 2 Kasım 2009 (2009-11-02) 5ALH06
95 (7) "The Rough Patch" Pamela Fryman Chris Harris 8.96 9 Kasım 2009 (2009-11-09) 5ALH07
96 (8) "The Playbook" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.44 16 Kasım 2009 (2009-11-16) 5ALH08
97 (9) "Slapsgiving 2: Revenge of the Slap" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 8.79 23 Kasım 2009 (2009-11-23) 5ALH09
98 (10) "The Window" Pamela Fryman Joe Kelly 9.15 7 Aralık 2009 (2009-12-07) 5ALH10
99 (11) "Last Cigarette Ever" Pamela Fryman Theresa Mulligan Rosenthal 10.22 14 Aralık 2009 (2009-12-14) 5ALH11
100 (12) "Girls Versus Suits" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 9.82 11 Ocak 2010 (2010-01-11) 5ALH12
101 (13) "Jenkins" Neil Patrick Harris Greg Malins 10.52 18 Ocak 2010 (2010-01-18) 5ALH13
102 (14) "Perfect Week" Pamela Fryman Craig Gerard & Matthew Zinman 9.37 1 Şubat 2010 (2010-02-01) 5ALH14
103 (15) "Rabbit or Duck" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 10.11 8 Şubat 2010 (2010-02-08) 5ALH15
104 (16) "Hooked" Pamela Fryman Kourtney Kang 10.48 1 Mart 2010 (2010-03-01) 5ALH16
105 (17) "Of Course" Pamela Fryman Matt Kuhn 10.32 8 Mart 2010 (2010-03-08) 5ALH17
106 (18) "Say Cheese" Pamela Fryman Robia Rashid 8.47 22 Mart 2010 (2010-03-22) 5ALH18
107 (19) "Zoo or False[5]" Pamela Fryman Stephen Lloyd 6.88 12 Nisan 2010 (2010-04-12) 5ALH19
108 (20) "Home Wreckers" Pamela Fryman Chris Harris 7.71 19 Nisan 2010 (2010-04-19) 5ALH20
109 (21) "Twin Beds" Pamela Fryman Theresa Mulligan Rosenthal 7.37 3 Mayıs 2010 (2010-05-03) 5ALH21
110 (22) "Robots Versus Wrestlers" Rob Greenberg Jamie Rhonheimer 8.16 10 Mayıs 2010 (2010-05-10) 5ALH22
111 (23) "The Wedding Bride" Pamela Fryman Stephen Lloyd 7.69 17 Mayıs 2010 (2010-05-17) 5ALH23
112 (24) "Doppelgangers" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.18 24 Mayıs 2010 (2010-05-24) 5ALH24

6. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) ABD'deki izleyici sayısı
(milyon)
Orijinal yayın tarihi Kod
113 (1) "Big Days" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.78 20 Eylül 2010 (2010-09-20) 6ALH01
114 (2) "Cleaning House" Pamela Fryman Stephen Lloyd 9.00 27 Eylül 2010 (2010-09-27) 6ALH02
115 (3) "Unfinished" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 8.60 4 Ekim 2010 (2010-10-04) 6ALH03
116 (4) "Subway Wars" Pamela Fryman Chris Harris 8.48 11 Ekim 2010 (2010-10-11) 6ALH04
117 (5) "Architect of Destruction" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.05 18 Ekim 2010 (2010-10-18) 6ALH05
118 (6) "Baby Talk" Pamela Fryman Joe Kelly 8.29 25 Ekim 2010 (2010-10-25) 6ALH06
119 (7) "Canning Randy" Pamela Fryman Chuck Tatham 8.88 1 Kasım 2010 (2010-11-01) 6ALH07
120 (8) "Natural History" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8.87 8 Kasım 2010 (2010-11-08) 6ALH08
121 (9) "Glitter" Pamela Fryman Kourtney Kang 8.87 15 Kasım 2010 (2010-11-15) 6ALH09
122 (10) "Blitzgiving" Pamela Fryman Theresa Mulligan Rosenthal 8.73 22 Kasım 2010 (2010-11-22) 6ALH10
123 (11) "The Mermaid Theory" Pamela Fryman Robia Rashid 9.26 6 Aralık 2010 (2010-12-06) 6ALH11
124 (12) "False Positive" Pamela Fryman Craig Gerard & Matthew Zinman 9.70 13 Aralık 2010 (2010-12-13) 6ALH12
125 (13) "Bad News" Pamela Fryman Jennifer Hendriks 10.15 3 Ocak 2011 (2011-01-03) 6ALH13
126 (14) "Last Words" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 10.54 17 Ocak 2011 (2011-01-17) 6ALH14
127 (15) "Oh Honey" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 10.00 7 Şubat 2011 (2011-02-07) 6ALH15
128 (16) "Desperation Day" Pamela Fryman Tami Sagher 9.51 14 Şubat 2011 (2011-02-14) 6ALH16
129 (17) "Garbage Island" Michael Shea Tom Ruprecht 9.33 21 Şubat 2011 (2011-02-21) 6ALH17
130 (18) "A Change of Heart" Pamela Fryman Matt Kuhn 9.24 28 Şubat 2011 (2011-02-28) 6ALH18
131 (19) "Legendaddy" Pamela Fryman Dan Gregor & Doug Mand 8.03 21 Mart 2011 (2011-03-21) 6ALH19
132 (20) "The Exploding Meatball Sub" Pamela Fryman Stephen Lloyd 6.87 11 Nisan 2011 (2011-04-11) 6ALH20
133 (21) "Hopeless" Pamela Fryman Chris Harris 6.49 18 Nisan 2011 (2011-04-18) 6ALH21
134 (22) "The Perfect Cocktail" Pamela Fryman Joe Kelly 6.77 2 Mayıs 2011 (2011-05-02) 6ALH22
135 (23) "Landmarks" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 6.41 9 Mayıs 2011 (2011-05-09) 6ALH23
136 (24) "Challenge Accepted" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 7.15 16 Mayıs 2011 (2011-05-16) 6ALH24

7. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

# Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) ABD'deki izleyici sayısı
(milyon)
Orijinal yayın tarihi Kod
137 (1) "The Best Man" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 11.00 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 7ALH01
138 (2) "The Naked Truth" Pamela Fryman Stephen Lloyd 12.22 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 7ALH02
139 (3) "Ducky Tie" Rob Greenberg Carter Bays ve Craig Thomas 10.50 26 Eylül 2011 (2011-09-26) 7ALH03
140 (4) "The Stinson Missile Crisis" Pamela Fryman Kourtney Kang 10.39 3 Ekim 2011 (2011-10-03) 7ALH04
141 (5) "Field Trip" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 8.89 10 Ekim 2011 (2011-10-10) 7ALH05
142 (6) "Mystery vs. History" Pamela Fryman Chuck Tatham 9.81 17 Ekim 2011 (2011-10-17) 7ALH06
143 (7) "Noretta" Pamela Fryman Matt Kuhn 9.87 24 Ekim 2011 (2011-10-24) 7ALH07
144 (8) "The Slutty Pumpkin Returns" Pamela Fryman Tami Sagher 10.49 31 Ekim 2011 (2011-10-31) 7ALH08
145 (9) "Disaster Averted" Michael Shea Robia Rashid 10.28 7 Kasım 2011 (2011-11-07) 7ALH09
146 (10) "Tick Tick Tick..." Pamela Fryman Chris Harris 10.42 14 Kasım 2011 (2011-11-14) 7ALH10
147 (11) "The Rebound Girl" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 10.01 21 Kasım 2011 (2011-11-21) 7ALH11
148 (12) "Symphony of Illumination" Pamela Fryman Joe Kelly 11.51 5 Aralık 2011 (2011-12-05) 7ALH12
149 (13) "Tailgate" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 10.14 2 Ocak 2011 (2011-01-02) 7ALH13
150 (14) "46 Minutes" Pamela Fryman Dan Gregor ve Doug Mand 10.08 16 Ocak 2012 (2012-01-16) 7ALH14
151 (15) "The Burning Beekeeper" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 9.98 6 Şubat 2012 7ALH15
152 (16) "The Drunk Train" Pamela Fryman Craig Gerard ve Matthew Zinman 9.01 13 Şubat 2012 7ALH16
153 (17) "No Pressure" Pamela Fryman George Sloan 9.68 20 Şubat 2012 7ALH17
154 (18) "Karma" Pamela Fryman Stephen Lloyd 9.07 27 Şubat 2012 7ALH18
155 (19) "The Broath" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 8.15 19 Mart 2012 7ALH19
156 (20) "Trilogy Time" Pamela Fryman Kourtney Kang 8.00 9 Nisan 2012 7ALH20
157 (21) "Now We're Even" Pamela Fryman Chuck Tatham 7.24 16 Nisan 2012 7ALH21
158 (22) "Good Crazy" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 7.99 30 Nisan 2012 7ALH22
159 (23) "The Magician's Code (Birinci Bölüm)" Pamela Fryman Jennifer Hendriks 8.30 14 Mayıs 2012 7ALH23
160 (24) "The Magician's Code (İkinci Bölüm)" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 8.37 14 Mayıs 2012 7ALH14

8. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizideki
bölüm numarası
Sezondaki
bölüm numarası
Bölüm adı İlk yayın tarihi Yönetmen Senarist(ler) ABD'deki izleyici sayısı
(milyon)
161 1 "Farhampton" 24 Eylül 2012 Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 8,84[6]
162 2 "The Pre-Nup" 1 Ekim 2012 Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 8,17[7]
163 3 "Nannies" 8 Ekim 2012 Pamela Fryman Chuck Tatham 7,82[8]
164 4 "Who Wants to Be a Godparent?" 15 Ekim 2012 Pamela Fryman Matt Kuhn 7,93[9]
165 5 "The Autumn of Break-Ups" 5 Kasım 2012 Pamela Fryman Kourtney Kang 7,22[10]
166 6 "Splitsville" 12 Kasım 2012 Pamela Fryman Stephen Lloyd 7,95[11]
167 7 "The Stamp Tramp" 19 Kasım 2012 Pamela Fryman Tami Sagher 7,45[12]
168 8 "Twelve Horny Women" 26 Kasım 2012 Pamela Fryman Eric Falconer ve Chris Romano 8,73[13]
169 9 "Lobster Crawl" 3 Aralık 2012 Pamela Fryman Barbara Adler 8,26[14]
170 10 "The Over-Correction" 10 Aralık 2012 Pamela Fryman Craig Gerard ve Matthew Zinman 8,82[15]
171 11 "The Final Page (1. kısım)" 17 Aralık 2012 Pamela Fryman Dan Gregor ve Doug Mand 8,70[16]
172 12 "The Final Page (2. kısım)" 17 Aralık 2012 Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 8,70[16]
173 13 "Band or DJ?" 14 Ocak 2013 Açıklanacak Açıklanacak
174 14 "Ring Up!" 21 Ocak 2013 Açıklanacak Açıklanacak
175 15 "P.S. I Love You" 4 Şubat 2013 Açıklanacak Açıklanacak
176 16 "Bad Crazy" 12 Şubat 2013 Açıklanacak Açıklanacak

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Adalian, Joseph (30 Temmuz 2012). "How I Met Your Mother yazarları, sezonun öyküsünü dizinin son sezonuymuş gibi yazıyorlar. (Vulture.com haberi)". Vulture.com. http://www.vulture.com/2012/07/how-i-met-your-mother-producers-are-writing-next-season-as-if-its-the-last.html. Erişim tarihi: 9 Ağustos 2012. 
  2. ^ http://www.play.com/DVD/DVD/4-/12510096/How-I-Met-Your-Mother-Season-2/Product.html
  3. ^ http://www.sanity.com.au/ProductDetail.aspx?id=263341 How I Met Your Mother 4. sezon çevrimiçi DVD satışı
  4. ^ How I Met Your Mother Altıncı Sezon için Sözleşme Yeniledi Robert Seidman, 25 Ocak 2010, tvbythenumbers.com
  5. ^ http://www.tv.com/how-i-met-your-mother/zoo-or-false/episode/1334979/summary.html?tag=blackout#
  6. ^ Kondolojy, Amanda (September 25, 2012). "Monday Final Ratings: 'How I Met Your Mother', 'Mike and Molly', 'Voice', 'Bones' Adjusted Up; 'DWTS', 'Revolution', 'Castle' 'Hawaii Five-0' & 'LA Complex' Adjusted Down". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/09/25/monday-final-ratings-tt/150036/. Erişim tarihi: September 25, 2012. 
  7. ^ Bibel, Sara (October 2, 2012). "Monday Final Ratings: 'The Voice', 'How I Met Your Mother', 'Dancing With the Stars', '2 Broke Girls' & 'Hawaii Five-0' Adjusted Up; 'IHeartRadio Music Festival' Adjusted Down". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/10/02/monday-final-ratings-the-voice-how-i-met-your-mother-dancing-with-the-stars-2-broke-girls-iheartradio-music-festival-adjusted-down/150993/. Erişim tarihi: October 2, 2012. 
  8. ^ "Monday Final Ratings: 'The Voice', 'DWTS' Adjusted Up; '90210', 'Revolution', 'Partners', '2 Broke Girls', 'Mike & Molly', 'Hawaii Five-0', and 'How I Met Your Mother' Adjusted Down". TV By the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/10/09/monday-final-ratings-the-voice-dwts-adjusted-up-90210-revolution-partners-2-broke-girls-mike-molly-hawaii-five-0-and-how-i-met-your-mother-adjusted-down/152108/. Erişim tarihi: October 9, 2012. 
  9. ^ Bibel, Sara (October 16, 2012). "Monday Final Ratings: '2 Broke Girls', 'Hawaii Five-0' Adjusted Up; 'Revolution' Adjusted Down Plus Final Baseball Numbers". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/10/16/monday-final-ratings-2-broke-girls-hawaii-five-0-adjusted-up-revolution-adjusted-down-plus-final-baseball-numbers/153156/. Erişim tarihi: October 16, 2012. 
  10. ^ "Monday Final Ratings: '2 Broke Girls', & 'Revolution' Adjusted Down; No Adjustment for 'The Mob Doctor', '90210 or 'The Voice'". TV By the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/06/monday-final-ratings-2-broke-girls-no-adjustment-for-the-mob-doctor-90210-or-the-voice/156346/. Erişim tarihi: November 06, 2012. 
  11. ^ Bibel, Sara. "Monday Final Ratings: 'The Voice' & 'Hawaii Five-0' Adjusted Up; 'Castle', 'Dancing With the Stars' & 'The Mob Doctor' Adjusted Down". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/13/monday-final-ratings-the-voice-castle-dancing-with-the-stars-the-mob-doctor-adjusted-down/157268/. Erişim tarihi: November 13, 2012. 
  12. ^ Kondolojy, Amanda. "Monday Final Ratings: 'Dancing With the Stars' & 'Gossip Girl' Adjusted Up; 'How I Met Your Mother' Adjusted Down". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/20/monday-final-ratings-dancing-with-the-stars-how-i-met-your-mother-adjusted-down/158386/. 
  13. ^ Kondolojy, Amanda. "Monday Final Ratings: 'Dancing With the Stars', 'Bones' & '2 Broke Girls' Adjusted Up; 'How I Met Your Mother' & 'The Mob Doctor' Adjusted Down". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/28/monday-final-ratings-dancing-with-the-stars-bones-how-i-met-your-mother-the-mob-doctor-adjusted-down/159182/. 
  14. ^ Kondolojy, Amanda (December 4, 2012). "Monday Final Ratings: 'How I Met Your Mother' & 'Hawaii Five-0' Adjusted Up; 'Extreme Makeover', 'Gossip Girl' & 'Blake Shelton's Not So Family Christmas' Adjusted Down". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/12/04/monday-final-ratings-how-i-met-your-mother-hawaii-five-0-adjusted-up-extreme-makeover-gossip-girl-blake-sheltons-not-so-family-christmas-adjusted-down/160195/. Erişim tarihi: December 4, 2012. 
  15. ^ Bibel, Sara (December 11, 2012). "Monday Final Ratings: 'Gossip Girl' Adjusted Up; 'How I Met Your Mother', 'Extreme Makeover', '2 Broke Girls', 'Hawaii Five-0' Adjusted Down". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/12/11/monday-final-ratings-gossip-girl-adjusted-up-how-i-met-your-mother-extreme-makeover-2-broke-girls-hawaii-five-0-adjusted-down/161138/. Erişim tarihi: December 11, 2012. 
  16. ^ a b Kondolojy, Amanda (December 18, 2012). "Monday Final Ratings: 'The Voice' Adjusted Up; '1600 Penn' Adjusted Down + No Adjustments for 'Gossip Girl' Finale". http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/12/18/monday-final-ratings-the-voice-adjusted-up-1600-penn-adjusted-down-no-adjustments-for-gossip-girl-finale/162192/. Erişim tarihi: December 18, 2012.