Another Life (dizi)

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Another Life Amerikan Bilimkurgu dizisidir. Dizinin ilk sezonu 25 Temmuz 2019 da Netflix de 10 bölüm olarak yayınlanmıştır.[1] Dizinin yıldızları Katee Sackhoff, Selma Blair, Tyler Hoechlin, Justin Chatwin, Samuel Anderson, Elizabeth Ludlow, Blu Hunt, A.J. Rivera, Alexander Eling, Alex Ozerov, Jake Abel, JayR Tinaco, Jessica Camacho, Parveen Dosanjh, Greg Hovanessian, Chanelle Peloso, Barbara Williams ve Lina Renna dir. Kasım 2019 da dizinin 2. sezonunun olacağı açıklandı.[2] Dizinin 2. sezonu 14 Ekim 2021 de Netflix de 10 bölüm olarak yayınlanmıştır.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Another Life dünyaya gelen kristalimsi bir cisimin ortaya çıkmasıyla başlar. Erik Wallace (Justin Chatwin) bu cismin nereden ve nasıl geldiğini ne işe yaradığını çözmeye çalışır ancak başarısız olur. Wallace'ın eşi, Kaptan Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) Salvare ve mürettabatıyla bu cismi araştırmak için emir alır.

Oyuncular ve Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Başrol[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Mitovich, Matt Webb (19 Haziran 2019). "Katee Sackhoff's Another Life Sci-Fi Drama Gets Netflix Premiere Date". TVline. 9 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Haziran 2019. 
  2. ^ Petski, Denise (29 Ekim 2019). "'Another Life' Renewed For Season 2 By Netflix". Deadline Hollywood. 6 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ekim 2019. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]