İçeriğe atla

Vikipedi:Devriyelik başvurusu: Revizyonlar arasındaki fark

Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vikipolimer tarafından 2 yıl önce Kullanıcı:Carotisque başlığına
İçerik silindi İçerik eklendi
86. satır: 86. satır:


[[Kullanıcı:Carotisque|Carotisque]] ([[Kullanıcı mesaj:Carotisque|mesaj]]) 06.11, 28 Mayıs 2022 (UTC)
[[Kullanıcı:Carotisque|Carotisque]] ([[Kullanıcı mesaj:Carotisque|mesaj]]) 06.11, 28 Mayıs 2022 (UTC)

:{{Yapıldı}} <br/>[[Kullanıcı:Vikipolimer|<b style="color:black;font-size:14px">𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 </b>]][[Kullanıcı mesaj:Vikipolimer|<b style="font-size:18px;padding-top:5px;color:#ffc107;">℣</b>]] 05.34, 30 Mayıs 2022 (UTC)


== [[Kullanıcı:RuReRa]] ==
== [[Kullanıcı:RuReRa]] ==

Sayfanın 05.34, 30 Mayıs 2022 tarihindeki hâli



Kullanıcı:Mkacao

Lütfen devriyelik başvurumu kabul edin...

Mkacao (mesaj) 05.59, 20 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

  • Kullanıcı:Mkacao, devriyelikten önce Vikipedi:Beyaz liste diye bir kullanıcı grubu da mevcut. Bu kullanıcı grubundakilerin değişiklikleri otomatik olarak onaylanıyor. Görece yeni kullanıcıların kademe kademe ilerlemesi daha iyi olabilir. Birkaç notumu ve gözlemimi paylaşayım naçizane:
  1. Şunun gibi görünürde zararlı olmayan değişiklikleri geri alırken bir değişiklik özeti girmek gerekiyor. "Neden geri alındı?" sorusunun cevabı olacak şekilde kısa bir açıklama yazarsan diğer kullanıcılar daha net anlayacaktır geri almanın nedenini :)
  2. Şurada yıl bilgisi girmişsin, ancak bu dizi devam ediyor. Dizi devam ediyorsa tire sonrasında bir yıl verisi girmemek lazım. Mesela şurada doğru yapmışsın, ancak dizi henüz sona ermediğinden aceleci davranmışsın :)

Bu gibi hususlara dikkat etmen dileğiyle.--NanahuatlEfendim? 01.09, 21 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Tamam teşekkür ederim, dikkat ederim.— Bu imzasız görüş Mkacao (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İstek yapılmadı Yapılmadı Vandalizm ile mücadele katkılarınızı artırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.09, 26 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:Ceren Ada

Hesabı kurduğum günden bu yana sürekli faydalı katkılarda bulundum. Hesabı oluşturan önce ip adresi ile 50 ye yakın sayfa kurdum. Her kategoriye katkı sağladım. Ceren Ada (mesaj) 17.11, 22 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kısmi destek LisafBia6531 msj 17.18, 22 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:İdon'trecommendit

Merhaba, aylar önce belki de 1 sene onu hatırlamıyorum. Emekli ettiğim hesabın adı Kullanıcı:TheFraxdeS. O hesapta devriyeydim ki hâlâ devriyeyim, henüz alınmamış orda yetkim. Ben bu hesapta devriye olup işlerimi hızlandırmak istiyorum. Bu hesabı bugün açtım fakat, yine de yaptığım katkılara bakabilir, ve TheFraxdeS olan hesabımın da katkılarını inceleyebilirsiniz. Vandalizmi bilen, onla nasıl mücadele edeceğini bilen, neyi nereye yazacağını ve şikayet edeceğini bilen birisiyim. Bu hesap bunu yazarken 5 saatlik olması önemli değil, bilgilerimin önemli olduğunu düşünüyor ve devriyelik istiyorum. Teşekkürler ederim, iyi akşamlar.

İdon'trecommendit (mesaj) 17.50, 24 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

O hesabın size ait olduğunu teyit edebileceğimiz bir veri sağlayabilir misiniz? çavdartarlasındakiçocuk 14.46, 26 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:Hazne

Merhaba sayın wikipedia hizmetli yetkilileri; Uzun zamandır wikipedia'yı anonim olarak takip ediyordum, son bir aydır aktifim ve çok boş vaktim olduğundan dolayı daha fazla çok aktif olacağımı düşünüyorum. Bu yüzden zaman zaman Son değişikler veya mevcut maddeler olsun gerek Vandalizm gerekse biçem el kitabına uygun olmayan düzensizliklerle karşılaştım. Elimden geldiğince düzelttim; kaynağı olmayan maddelere kaynak şablonu olmayanlara şablonlar ekledim. Naçizane katkılarımı devriye olarak devam ettirirsem daha fazla katkıyı daha hızlı ve kısa sürede sağlayacağımı düşündüğümden başvurumu sizlerin taktirine sunar iyi katkılar dilerim efendim. Saygıyla Teşekkürler.

Hazne (mesaj) 03.51, 26 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:Gargarapalvin

Herkese merhabalar. Yedi yıldır elimden geldiğinde Türkçe Vikipedi'nin nitelikli bir şekilde büyümesi için çaba harcıyorum. Bu süreçte yeterince deneyim ve tecrübe kazandığımı varsayarak bireysel çalışmalarımın yanı sıra kontrol edilmemiş değişikliklere de zaman ayırarak devriyelik sürecinin daha hızlı işlemesine katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum. Uygun görüldüğü takdirde seve seve bu görevin gerekliliklerini yerine getirebilirim.

Gargarapalvin (mesaj) 10.52, 26 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

İstek yapıldı Yapıldı
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 07.33, 27 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:Dokuzon

Merhaba daha önceden Wikipedia'da uzun bir dönem geçmişim bulunmaktaydı, zaten kullanıcı detaylarımdan ve seksenikiyüzkirkbeş'ten detayları öğrenebilirsiniz. Şu an kırık linkleri tarayarak bildirimlerde bulunuyorum ve konularda güncelleme gereken alanlarda güncellemelerini sağlamaktayım.

Başvurumu değerlendirmenizi rica ederim. Saygılarımla

Dokuzon (mesaj) 06.41, 27 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:Carotisque

Merhaba, uzun süre aktif olarak kullandığım ama bir süre önce alınan devriyelik yetkilerinin yeniden tanımlanması için bu başvuruyu yapıyorum.

  • Not; Merak edenler için daha önce devriyelikten çıkarılmama ilişkin ileti burada ve benim buna ilişkin değerlendirmem de burada görülebilir.

Carotisque (mesaj) 06.11, 28 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

İstek yapıldı Yapıldı
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 05.34, 30 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:RuReRa

Birçok başlıkta yanlış, eksik ve güncellenmesi gereken bilgilerle karşılaşmam, ilgili başlıkların aylardır düzenleme onayı beklemesini görmem ve geçerliliği olan kaynaklarla birlikte yeni başlıklar/bilgiler eklediğimde ret yemem üzerine bu hesabı açma ve bu başvuruyu yapma kararı aldım. Hızlı ve doğru bilginin hem insanlık hem de bu platformun bekası için önem arz ettiğini düşünmekteyim. Mevcut devriye görevindeki bazı arkadaşların da onay konusunda objektif davranmadığı kanaatindeyim. Bu görev için hangi şartları sağlamam gerekir pek bir bilgim yok fakat aktif ve tarafsız bir şekilde başlıkları değerlendirip düzenleyeceğimi ve bu platforma doğru bilgiler/başlıklar ekleyeceğimi düşünmekteyim... RuReRa (mesaj) 19.53, 28 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

İstek yapılmadı Yapılmadı Vandalizm ile mücadeleyi gösteren katkılarınız yok, Vandalizm ile mücadele katkılarınızı artırdıktan sonra tekrar başvurunuz.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 20.09, 28 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla
Beyaz listeye alınmanızı bile değerlendirecek kadar katkıya sahip değilsiniz. Katkı sağlamaya devam edin lütfen. @RuReRa Wooze 05.26, 30 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı:Nevsaharfa

Çünkü tam bağımsız bir ülke değil tam bağımsız bir dünya istiyorum. Sansürlerin olmadığı, vandalizmin olmadığı hürriyetin egemen olduğu bir dünya. Nevsaharfa (mesaj) 07.30, 29 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

İstek yapılmadı Yapılmadı
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 05.33, 30 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla