Bilkent Holding: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Karadenizlim25 (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Karadenizlim25 (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
23. satır: 23. satır:
}}
}}


1995 yılında yayın hayatına başlamıştır. '''Radyo Bilkent''', [[Bilkent Holding]]'e bağlı [[Bilkent Üniversite]]'sine bağlı merkezi [[Ankara]]'da olan bir [[radyo]] kanalıdır. Frekansı 96.6'dır. Radyo Bilkent yerel içerikli yayınlarını halen karasal vericileri üzerinden yapmakta, aynı zamanda internetten sayesinde tüm dünyadan dinlenebilmektedir.
1995 yılında yayın hayatına başlamıştır. '''Radyo Bilkent''', [[Bilkent Holding]]'e bağlı [[Bilkent Üniversitesi]]'ne bağlı merkezi [[Ankara]]'da olan bir [[radyo]] kanalıdır. Frekansı 96.6'dır. Radyo Bilkent yerel içerikli yayınlarını halen karasal vericileri üzerinden yapmakta, aynı zamanda internetten sayesinde tüm dünyadan dinlenebilmektedir.





Sayfanın 15.09, 8 Temmuz 2010 tarihindeki hâli

Şablon:Radyo istasyonu bilgikutusu

1995 yılında yayın hayatına başlamıştır. Radyo Bilkent, Bilkent Holding'e bağlı Bilkent Üniversitesi'ne bağlı merkezi Ankara'da olan bir radyo kanalıdır. Frekansı 96.6'dır. Radyo Bilkent yerel içerikli yayınlarını halen karasal vericileri üzerinden yapmakta, aynı zamanda internetten sayesinde tüm dünyadan dinlenebilmektedir.


Dış bağlantılar


Şablon:Portal