Millî bayram: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
VolkovBot (mesaj | katkılar)
k Bot değişikliği Ekleniyor: ru:День нации
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
'''Milli bayram''', bir [[ülke]]de kutlanan ulusal içerikli bayramlara verilen addır. [[Amerikan Bağımsızlık Günü]], [[Cumhuriyet Bayramı]], [[Kanada Günü]] ve [[Dominyon Günü]] buna örnek verilebilir. Genelde [[milliyetçi]] bir içeriğe sahip olan bu bayramlar; o ülkenin ulusal bağımsızlık savaşını kazandığı gün, resmen tanındığı gün, önemli bir olaya şahit olduğu gün ya da etnik-mitolojik önemi olan bir gün kutlanabilirler.
<sup>#redirect[[[[Kategori:<ref></ref>]]]]</sup><sup>#redirect[[[[Kategori:<ref>[[[{{<sub></sub>}}]]]</ref>]]]]</sup>özgüro'''Milli bayram''', bir [[ülke]]de kutlanan ulusal içerikli bayramlara verilen addır. [[Amerikan Bağımsızlık Günü]], [[Cumhuriyet Bayramı]], [[Kanada Günü]] ve [[Dominyon Günü]] buna örnek verilebilir. Genelde [[milliyetçi]] bir içeriğe sahip olan bu bayramlar; o ülkenin ulusal bağımsızlık savaşını kazandığı gün, resmen tanındığı gün, önemli bir olaya şahit olduğu gün ya da etnik-mitolojik önemi olan bir gün kutlanabilirler.


{{belirli gün ve haftalar-taslak}}
{{belirli gün ve haftalar-taslak}}

Sayfanın 16.10, 15 Nisan 2009 tarihindeki hâli

#redirect[[[[Kategori:Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; isimsiz ref içeriği olmalı (Bkz: Kaynak gösterme)]]]]#redirect[[[[Kategori:[1]]]]]özgüroMilli bayram, bir ülkede kutlanan ulusal içerikli bayramlara verilen addır. Amerikan Bağımsızlık Günü, Cumhuriyet Bayramı, Kanada Günü ve Dominyon Günü buna örnek verilebilir. Genelde milliyetçi bir içeriğe sahip olan bu bayramlar; o ülkenin ulusal bağımsızlık savaşını kazandığı gün, resmen tanındığı gün, önemli bir olaya şahit olduğu gün ya da etnik-mitolojik önemi olan bir gün kutlanabilirler.

  1. ^ [[[{{}}]]]