Tartışma:Kanser: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni başlık: kanser duyarsızlığı
Manco Capac (mesaj | katkılar)
ilgisiz ve bilimsel olmayan bilgiler çıkarıldı
3. satır: 3. satır:
|önem=Çok
|önem=Çok
}}
}}
SAYIN EDİTÖRLER

Bugün dünyada kanser hakkındaki bilgilerın hepsi yanlıştır.

1-Kanser yapan hücreler vücudun bir organı tarafından üretilmektedir.
bugün tıp dünyası daha bunu bilememektedir.

2-Bu mikrop vücudun hangi organı zayıfsa ona yerleşip onu tahrip ederek insanı ölüme götürmektedir.

3-Sigara kanser yapıyor diyorlar -peki adama sorarlar kardeşim ömründe hiç sigara içmemiş kişiler nasıl akciğer kanseri oluyor -gidin bu şekilde akciğer kanseri olmuş hastalar kanser hastahanerınde dolu.
sigara içerek akciğer zayıflatıldığı için akciğer kanseri oluyor.akciğer zayıf olmasaydı karaciğer kanseri olurdu.
4-ışın tedavisi olarak mikroplar öldürülüyor-peki mikrobun kaynağı durdurulmazsa ışın tedavisi ne işe yarar.
5-işte ışın tedavisi ve kimyasal tedavi sırasında hastaların başından bir olay geçiyor bu olay başından geçenler ölümden kurtuluyor geçmeyenler ise kesin olarak ölüyor.

6-En çok üzüldüğüm şey ise kan kanseri olanlar.
vücudun en zayıf yeri insanın kanıdır.
yani vucudunun bütün organları süper demektir yani en az 100-yıl yaşayacak insan demektir.
KANSER HASTALIĞI TOPLUMSAL BİR OLAYDAN KAYNAKLANDIĞI İÇİN AÇIKLAYAMIYORUM ÖZÜR DİLERİM.

KANSERE YAKALANMAMAK İÇİN

KANSERSENİZ KANSERDEN KURTULMAK İÇİN

1-BEKARSANIZ EVLENİNİZ
2-EVLİYSENİZ EŞİNİZLE DEVAMLI VE KESİNTİSİZ HOŞGÖRÜLÜ VE İLGİLİ OLUNUZ.
3-IŞIN TEDAVİSİ VE KIMYASAL TEDAVİSİ YAPAN DOKTORLARINIZIN SÖYLEDİKLERİNİ AYNEN UYGULAYINIZ.
UNUTMAYIN KANSER BULAŞICI VE İRSİ BİR HASTALIK DEĞİLDİR.
UNUTMAYIN KANSERDEN ÖLEN BİR KİŞİNİN EŞİDE YÜZDE DOKSAN KANSERDEN ÖLÜR.
ANLAŞILMAYAN BİRŞEY VARSA SORUN SÖYLEYEYİM.

SAYGILARIMLA MEHMET COŞKUN

== Kanser tedavisi ==

Bu videoyu izledikten sonra kararı siz verin

http://video.google.com/videoplay?docid=6037033657096932983

== kanser duyarsızlığı ==

BY CAROL MORRISON-KELLEY, M.D., F.A.C.C. ( Doktor )
WILLIAM D. KELLEY, D.D.S., M.S.

1. BÖLÜM

FARKLI KONULARDA, hepimiz duyarsızız. Gerçeği kabul edene kadar hepimiz duyarsız kalmayı seçeriz. Genellikle çoğumuz devamlı olarak duyarsız kalmayı seçer – çoğunluğa uyarız. Doktorlarımızın hepsi duyarsız kalmayı seçer – Çünkü en kazançlısı budur. Geçen bunca seneye rağmen, hala kanser adı verilen hayvanat bahçesine bağlı tutulduk – aklımıza getirmeden edemiyoruz -Hastalar (kanser kurbanları), kanser konusunda doktorlarımızdan daha zeki oluyorlar.

Bugün dünyada KANSERi tedavi edebilen tek bir doktor dahi bulamazsınız.

Her şeyden önce bu duyarlılık gerektirir.

İkincisi bu yasalara karşıdır – kurumun dileğine aykırıdır.

Üçüncü neden birçok doktor kanserin ne olduğunu bile bilmez –ve kasıtlı olarak, art niyetli düşünerek, konu üzerinde duyarsız kalmayı seçer.

Dördüncü neden sizin kanserinizi doktorun tedavi etmesi imkansızdır. Ancak siz kendi kanserinizi kendiniz tedavi edebilirsiniz.

Kanser nedir?

Kuşkusuz, en basit hastalık süreçlerinden biri olan kanserin tam olarak tedavisi, üzeri örtülerek saklanmaktadır. Bunu anlamanız için kesinlikle iyi bir fakülte derecisine ihtiyaç yoktur –sadece biraz sağduyuya sahip olmanız yeterlidir. Bizler yanıltıcı en iyi Tıbbi Kurum Oyunları ile kandırıldık. Beyaz önlükleri ve boyunlarına astıkları steteskoplarıyla doktorların, ellerindeki EMAR (Magnetic Resonance Imaging - Manyetik Rezonans Görüntüleme) taramaları ve laboratuar raporları ile cerrahi maskelerin arkasına saklanmaları, bu tiyatro oyunun desteklenmesinden başka bir şey değildir. Çılgın bir jenerasyon tarafından eğlendiriliyoruz, üstelik bundan da zevk alıyoruz.

Kanser ne değildir?

Kanser bizlerin korkmaya programlandığımız gibi, vücudumuzda bulduğumuz yumrular, şişlikler ve uyuşmalar değildir. Kanser, Kanser Duyarsızlığı’ndaki doktorların, toplam hatada yanlışlıkla çağırdığı kötücül bir tümör kütlesi değildir. Bu bizlerin daha fazla “kanser” olma sebeplerinden biridir. ( Not: Kemal Milar ): Esasında kanser vakası dünyada sanıldığı kadar çok değil ama kanser olmayanlara da kanser teşhisi konulduğu için hastalık çoğaltılıyor) Doktor kanserin ne olduğunu bilmiyor, bir şeyin ne olduğunu bilmeden onu nasıl tedavi edebilir? Normal doktorlar ve alternatif tedavi uygulayan doktorlar, sadece kötücül tümör kütleleri, kan ve lenf anormalliklerine karşı nasıl daha fazla zarar vereceklerini biliyorlar, ki ortada kanser dahi yokken.

Gerçekte kanser ne?

Kanser bir süreçtir, bir nesne değildir. Kötücül tümör hücrelerini herkes hergün üretir. Herkesin pankreası, yediği yiyeceği sindirmek, ve kötücül tümör hücrelerini normal olarak geliştirmek için hergün yeterli pancreatin üretir. Bu görevleri yerine getirmekte pankreasın, zorunlu pancreatini üretmekte başarısız olduğu zaman hastalık dediğimiz süreç ortaya çıkar. İşte bu gerçek kanser dediğimiz şeydir.

Süreç adını verdiğimiz bu rahatsızlık meydana geldiğinde, kişi bunun farkına varmaz. O kadar gizli ve kendini fark ettirmeden ilerleyen bir süreçtir ki, doktorunuzun sizin bir rahatsızlık içinde olup olmadığınızı anlayabilmesi için 2 ile 4 yıl arasında bir zaman geçmesi gerekir.

Bu zaman esnasında hazımsızlık ve kilo kaybı yaşanıyor ve birkaç ay sonra aşırı bir kilo alımı meydana geliyor, bunu da göz sıkıntıları ayrıca diş eti kanamaları takip ediyor. En sonunda yeteri kadar büyük bir kötücül tümor kütlesi oluşması kaçınılmaz hale geliyor. Bu kütlenin görülmesiyle beraber, doktor kişiye kanser teşhisi koymakla hatada bulunuyor. Kötücül tümor kütlesi kanser değildir sadece kötücül tümor kütlesidir. Hastalık süreci, bir kişinin pankreasının çalışmakta zorlanması durumudur. Pankreasın düzgün çalışmakta zorlandığı hastalık sürecine, kanser adını veriyoruz.

Metabolik İlacın Kanser Çare Programının doğrusu, yiyeceği uygun şekilde sindirmek için yeterli pancreatini vücuda sağlamaktır. Böylelikle hastalığın ilerlemesi durdurulur ve ve kötücül tümör hücreleri vücuttan temizlenir. Kanser adını verdiğimiz bu sürece, en uygun ve en doğru şekilde, gerekli bakım ve fizyolojik metod budur.

Forum sayfasında bu konuyla ilgili başlık açtım. Yazının tamamını ingilizce sitemizin Ana sayfasından görüp okuyabilirsiniz. Kanser hastalığına yakalananlar yazının tamamını ordan okuyabilirler. Forum sayfasında hastalıklar bölümünede bakabilirsiniz.

Not: İngilizce yazıyı forum sayfamızdan ıhlamur çevirmiştir.

Kimdir WILLIAM D. KELLEY ?

WILLIAM D. KELLEY, D.D.S., M.S. aslında bir diş doktoru. Antik arabalara meraklı bir insan ve hayatının önemli bir bölümünü hazır yiyecek junk food la geçirmiş. Junkfood bildiğimiz gibi son derece zararlı çabuk hazır yiyecekler anlamına geliyor yani hamburger gibi yiyecekler.
Daha sonra rahatsızlıklar vücudunda artınca hastaneye gidiyor ve bir dizi röntgen çekiminden sonra pankreas kanseri olduğunu ve bunun akciğer ve karaciğere sıçradığını doktoru bildiriyor. Arkasından biopsi yapılmadan ameliyat edilemiyeceği hastalığın çok ilerlemiş olduğu ve ancak 4 ila 8 hafta ömrü kaldığı ona bildiriliyor. İşte bu noktada annesi uzak bir şehirden hemen atlayıp oğlunun yanına geliyor ( Anne gibisi olmazmış işte, yazıyı okurken duygulandırmıştı bu kısmı ) . Hemen oğlunun beslenme şeklini değiştirip faydalı sebze ve gıda ürünleriyle beslenmesine yardımcı oluyor.

Arkasından sağlığında bir düzelme hisseden KELLEY tekrar iş yaşamına dönüyor. Bundan sonra tanıştığı bir doktor vasıtasıyla Pancreatini keşfediyor. Bundan sonra kendisine pancreatin tedavisi yaparak tamamiyle iyleştiriyor. Bu konu üzerinde oldukça araştırma yapıp yazdığı kitabı sayesinde yaklaşık 30.000 in üzerinde hastanın tedavi edilmesine vesile oluyor. Daha sonra evliliğinden olma pahasına kendisini bu konuya adıyor.

Kaynak: [http://www.astrozoom.com/kemal_milar/kanser-tedavisi/kanser-tedavisi/]

Sayfanın 14.09, 22 Ocak 2009 tarihindeki hâli