Solo (Jennie şarkısı): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Kendisi şarkıcı ve rapçidir rapçi ve şarkıcı değil
Etiketler: Geri alındı Görsel Düzenleyici Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
k Biandiamond (mesaj) tarafından yapılan değişiklikler geri döndürülerek, ToprakBot tarafından değiştirilmiş son sürüm geri getirildi.
Etiketler: Geri döndürme Geri alındı
21. satır: 21. satır:
}}
}}


"'''Solo'''" (bütün büyük harflerle stilize edilmiştir) Güney Koreli şarkıcı, rapçi ve [[Blackpink]] üyesi [[Jennie Kim|Jennie'nin]] 12 Kasım 2018'de [[YG Entertainment|YG]] ve [[Interscope Records|Interscope]] aracılığıyla yayınladığı ilk solo single'ıdır. Şarkı [[Teddy Park]] tarafından yazıldı.
"'''Solo'''" (bütün büyük harflerle stilize edilmiştir) Güney Koreli rapçi, şarkıcı ve [[Blackpink]] üyesi [[Jennie Kim|Jennie'nin]] 12 Kasım 2018'de [[YG Entertainment|YG]] ve [[Interscope Records|Interscope]] aracılığıyla yayınladığı ilk solo single'ıdır. Şarkı [[Teddy Park]] tarafından yazıldı.


Şarkının müzik videosu Han Samin tarafından yönetildi ve single'ın yayınlandığı gün Blackpink'in [[YouTube]] kanalına yüklendi. Video [[Birleşik Krallık]]'ta çekildi ve 600 milyondan fazla izlendi.
Şarkının müzik videosu Han Samin tarafından yönetildi ve single'ın yayınlandığı gün Blackpink'in [[YouTube]] kanalına yüklendi. Video [[Birleşik Krallık]]'ta çekildi ve 600 milyondan fazla izlendi.

Sayfanın 21.51, 24 Temmuz 2021 tarihindeki hâli

"Solo"
Jennie Single
Kaydedilme2018
Tarz
Süre2:49
Şirket
YazarTeddy Park
Yapımcı
  • Teddy Park
  • 24

"Solo" (bütün büyük harflerle stilize edilmiştir) Güney Koreli rapçi, şarkıcı ve Blackpink üyesi Jennie'nin 12 Kasım 2018'de YG ve Interscope aracılığıyla yayınladığı ilk solo single'ıdır. Şarkı Teddy Park tarafından yazıldı.

Şarkının müzik videosu Han Samin tarafından yönetildi ve single'ın yayınlandığı gün Blackpink'in YouTube kanalına yüklendi. Video Birleşik Krallık'ta çekildi ve 600 milyondan fazla izlendi.

Şarkı, Gaon Digital Chart'ta bir numaraya kadar yükseldi. Ayrıca, uluslararası başarı elde ederek Billboard'un Dünya Dijital Şarkıları listesinde yer aldı. "Solo" Kanada, Japonya, Malezya, Yeni Zelanda, İskoçya, Singapur ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere birçok ülkenin listelerine girdi. Şarkı, Kore Müzik İçerik Derneği (KMCA) tarafından iki kez platin sertifika aldı.