Makale: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
SaidKocdemir (mesaj | katkılar)
Makale anlam ve konusu itibariyle günümüzde daha çok web sayfalarının içeriği olarak göze çarpmaktadır. Klasik kompozisyon tarzı makale anlayışı değerini kaybetmiştir. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak içeriği değiştirme gereği duydum.
SaidKocdemir (mesaj | katkılar)
article daveloping for todays needs
1. satır: 1. satır:
'''Makale''', herhangi bir konuda, açıklayıcı olarak yazılan serbest yazılara denir. [[Website]]lerinde içerik olarak yada genellikle [[Gazete]] ve [[dergi]] ile yayımlanır. Makalele konusu için herhangi bir sınırlama yoktur. Makalelerde ister bilimsel ister şahsi fikirleri ve tecrübelerden yararlanılabilinir. Makale yazmak işi günümüzde web sayfalarına içerik sağlamak amacıyla bir meslek haline gelmiştir. Klasik makale anlayışı ise çağımızda sadece gazete köşelerine münhasır kalmıştır.
'''Makale''', herhangi bir konuda, açıklayıcı olarak yazılan özgün yazılara denir. [[Website|Websiteleri]] için içerik olarak ya da genellikle [[Gazete|gazeteler]] ve [[dergi|dergiler]] ile yayımlanır. Makalele konusu için herhangi bir sınırlama yoktur. Makale yazılırken ister bilimsel ister şahsi fikirleri ve tecrübelerden yararlanılabilinir. Makale yazmak işi günümüzde web sayfalarına içerik sağlamak amacıyla bir meslek haline gelmiştir. Klasik makale anlayışı ise çağımızda sadece gazete köşelerine münhasır kalmıştır. Makale artık günümüzde [[SEO]] tekniğiyle daha güçlü bir şekilde geniş kitlelere ulaşma aracıdır.
Makele alım ve satımında örneğin [http://www.iyimakale.com/panel/anasayfa İYİMAKALE] gibi web sayfaları hizmet vermektedir.
Makale alım ve satımında örneğin [http://www.iyimakale.com/panel/anasayfa İYİMAKALE] gibi web sayfaları hizmet vermektedir.

Sayfanın 20.17, 3 Ocak 2017 tarihindeki hâli

Makale, herhangi bir konuda, açıklayıcı olarak yazılan özgün yazılara denir. Websiteleri için içerik olarak ya da genellikle gazeteler ve dergiler ile yayımlanır. Makalele konusu için herhangi bir sınırlama yoktur. Makale yazılırken ister bilimsel ister şahsi fikirleri ve tecrübelerden yararlanılabilinir. Makale yazmak işi günümüzde web sayfalarına içerik sağlamak amacıyla bir meslek haline gelmiştir. Klasik makale anlayışı ise çağımızda sadece gazete köşelerine münhasır kalmıştır. Makale artık günümüzde SEO tekniğiyle daha güçlü bir şekilde geniş kitlelere ulaşma aracıdır.

Makale alım ve satımında örneğin İYİMAKALE gibi web sayfaları hizmet vermektedir.