Tartışma:Beyaz kaplan: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Toktamış (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Toktamış (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
*Türkçede hayvanlar için "'''siyah'''","'''beyaz'''" değil,"'''ak'''" ve "'''kara'''" kullanılır. "'''kara kedi'''", "'''kara koyun'''","'''ak koyun'''", "'''kara karga'''", "'''kara keçi'''","'''ak balık'''" gibi... Başlığın "'''Ak kaplan'''" olması gerekir. zaten geçmişte de böyle kullanılmıştır ki pek çok "'''Akkaplan'''" soyadı vardır Türkiye'de
*Türkçede hayvanlar için "'''siyah'''","'''beyaz'''" değil,"'''ak'''" ve "'''kara'''" kullanılır. "'''kara kedi'''", "'''kara koyun'''","'''ak koyun'''", "'''kara karga'''", "'''kara keçi'''","'''ak balık'''" gibi... Başlığın "'''Ak kaplan'''" olması gerekir. zaten geçmişte de böyle kullanılmıştır ki pek çok "'''Akkaplan'''" soyadı vardır Türkiye'de [[Kullanıcı:Toktamış|Toktamış]] ([[Kullanıcı mesaj:Toktamış|mesaj]]) 16:35, 16 Ocak 2013 (UTC)

Sayfanın 16.35, 16 Ocak 2013 tarihindeki hâli

  • Türkçede hayvanlar için "siyah","beyaz" değil,"ak" ve "kara" kullanılır. "kara kedi", "kara koyun","ak koyun", "kara karga", "kara keçi","ak balık" gibi... Başlığın "Ak kaplan" olması gerekir. zaten geçmişte de böyle kullanılmıştır ki pek çok "Akkaplan" soyadı vardır Türkiye'de Toktamış (mesaj) 16:35, 16 Ocak 2013 (UTC)