Çin Kahvesi (film)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Çin Kahvesi
Chinese Coffee
Film afişi
YönetmenAl Pacino
YapımcıJames Bulleit
Anne D'Amato
Michael Hadge
Larry Meistrich
John Mollura
Robert Salerno
Hikâye (eser)Ira Lewis
OyuncularAl Pacino
Jerry Orbach
Susan Floyd
Ellen McElduff
MüzikElmer Bernstein
Görüntü yönetmeniFrank Prinzi
KurguMichael Berenbaum
Pasquale Buba
Noah Herzog
DağıtıcıChal Productions
CinsiSinema filmi
RenkRenkli
Yapım yılı2000
Süre99 dakika
Dilİngilizce

Çin Kahvesi özgün adıyla Chinese Coffee (2000) Al Pacino ve Jerry Orbach'ın oynadığı, bağımsız bir film haline gelen ve Tribeca Film Festivali kapsamında New York'ta yayımlanan Ira Lewis tarafından yazılan bir film. Pacino yönetti ve açık törende film Robert De Niro tarafından tanıtıldı.

İki ana karakter arasında bire-bir konuşma hariç neredeyse sadece bu dostluk, sevgi, kaybı ve günlük yaşamının mizahını anlatıyor. Bir Aktör Vizyonu: bu stopaj yılı sonrasında, Pacino bu filmi Pacino adlı box set film kutusunun bir parçası olarak Haziran 19, 2007 tarihinde yayınlanmasına izin verdi.

Elmer Bernstein yerine işe önce Howard Shore'un alınacağı bildirildi aslında, ama filmin müziklerini Bernstein besteledi.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Harry Levine (Pacino) mücadeleci bir yazardır ve yaşamını bir kapıcı olarak sürdürmektedir -kovulana kadar. Kitaplarını zar zor yazmaktadır. Para için umutsuz olan Harry, eski bir arkadaşının ona olan borcunu almak için Jake Manheim (Orbach)'ın yanına gider. Jake bir sanat fotoğrafçısıdır. Jake, parasının olmadığını söyler ve daha sonra, ikili kendi sanatları, geçmişteki ve şimdiki aşkları ve hayatlarının yönleri hakkında bir gece konuşması yapar. Oyun ve film Greenwich Village'de 1982 yılında oynanır.

Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]