Tartışma:İstanbul Ermeni Patrikhanesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Türkiye Ermenileri Patrikliği sayfasından yönlendirildi)
Son yorum: 5.229.38.253 tarafından 1 yıl önce Tarihce başlığına
Vikiproje Hristiyanlık (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ermenistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ermenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ermenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu bölümün birinci paragrafı komik ötesi. Bir bilen kaynaklarla düzgün bir tarihçe yazacaksa ne ala, aksi takdirde bu "masalımsı" paragrafı silelim, okuyanları kendimize güldürmeyelim. --E4024 (mesaj) 13:55, 30 Kasım 2016 (UTC)

Tarihce[kaynağı değiştir]

tarihce kisminda dogru duzgun kaynak belirtilmemis ve vikipediye uygun uslupla yazilmamis. okumak bile utanc vericiydi bilen duzgun kaynaklari olan biri varsa duzeltir umarim 5.229.38.253 09.45, 12 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla