Tartışma:Kekkei genkai

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Anime ve manga (Başlangıç-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Anime ve manga maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Anime ve manga kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Akatsuki Lideri[kaynağı değiştir]

Akatsuki Lideri Pein değilmiydi. --Fatal1ty ReTurNs 13:47, 3 Şubat 2009 (UTC)

Rin'negan Hakkında[kaynağı değiştir]

Makalede Rin'nega'nın bir özelliğinin de istenilen jutsunun yapılabilmesi olduğu yazılmış. Manga içinde bu sadece, Jiraiya Altı Yolun Bilgesi hakkında bilgi verirken rivayet edilen bir durum. Yani mangada bireber kanıtlanmış bir durum yok. Zaten Pain hakkında daha pek çok şey açıklığa kavuşmuş değil. Bu tür kesin ifadelerden kaçınalım. Mangada birebir kanıtlanmadığı sürece, anlatıldığı gibi aktaralım.

Bir de Rin'negan makalesini düzenleyen arkadaş, sharingan vs. kullanırken harcanan % çakra miktarlarını aldığı yerin adresini verirse çok makbule geçer. İncelemek istiyorum. Guyver mesaj 11:21, 16 Ağustos 2010 (UTC)


Rinneganla ilgili tüm yazıyı silin lütfen. Bu mangayı ve animeyi defalarca bitirdim. Böyle saçma sapan bir yüzdeli çakra miktarı ve benzeri saçmalıklar hiç bir yerde yok. Eğer düzgün bir şekilde yazılmayıp böyle saçmalanıcaksa hiç olmasın bu yazı daha iyi.

Güç (çakra) kullanımını rinnegan'a özellikle eklemiş değilim. buradaki amacım aslında anime ve manga'yı takip edenler jutsu ve çakra kullanımı arasındaki bağı az çok kavrabiliyor fakat takip etmeyenler için kafalarında soru işareti bırakmak istemedim. Bunda başarılı oldugumu söyleyemem fakat düzeltilene kadar maddenin bu şekli ile kalması taraftarıyım. Kekkei genkai başlığına dönersek Naruto'nun Sempou:Rasenshuriken ve Fuuton:Rasenshuriken kekkei genkai özelliği taşıyan bir jutsu olduğunu söylemek mümkün. Bununla birlikte Fuuton:Rasenshuriken'i ancak 2 kez Sempou:Rasenshuriken'i 4 kez kullanabildiğini de belirtmek isterim. Buradanda içinde bulunduğu modda iken jutsuların yüzdelik dilimde ne kadar çakra harcadğını söyleyebiliyoruz.