Tartışma:İstanbul Ermeni Patrikhanesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Türkiye Ermenileri Patrikliği sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Hristiyanlık (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ermenistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ermenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ermenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu bölümün birinci paragrafı komik ötesi. Bir bilen kaynaklarla düzgün bir tarihçe yazacaksa ne ala, aksi takdirde bu "masalımsı" paragrafı silelim, okuyanları kendimize güldürmeyelim. --E4024 (mesaj) 13:55, 30 Kasım 2016 (UTC)

tarihce kisminda dogru duzgun kaynak belirtilmemis ve vikipediye uygun uslupla yazilmamis. okumak bile utanc vericiydi bilen duzgun kaynaklari olan biri varsa duzeltir umarim 5.229.38.253 09.45, 12 Aralık 2022 (UTC)[yanıtla]