Tartışma:Radyonik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Radyestezi sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Tıp (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Yazıda bahsedilen "özel kalibe edilmiş cihazlar",nelerdir,hangi adresten temin edilebilir, öğrenmek isterim.Ben elli yıldır arıyorum. Bulamadım...

Tıpta da,bu konuda alet kulanılmyor.Sadece operatörün şuuraltına verdiği emirlerin,pandülü hareket ettirmesi ile neticeye ulaşılmak, isteniyor...Buna da, her ülkenin yasaları izin vermemektedir..

İsabet oranı, kahve falı kadardır...Kahve falını nasıl çok iyi okuyabilenler varsa, radyestezi ile de isabetli kararlar alanlar vardır..Yani bu bir ilim değildir, belki bir bilgi,bir sanat olabilir..Çünkü, doğuştan herkezde,az veya çok, bulunduğu idia edilen bu konudaki yeteneğin, uzun çalşmalarla kuvvetlendirilip açığa çıkarılmasıyla, insan ,ancak radyestezist olabilir...

Bütün, yeteneğe bağlı gizli ilimlerde olduğu gibi,bunun da uygulayıcıları arsında,şaşırtıcı derecede isabtli sonuçlara ulaşlanlar olduğu gibi ,pek çok şarlatan da vardır..



Bu konunun bilimle falan alakasi yok. Bence uzman birine falan gerek yoktur, bilim referanslarini itiraz olmazsa kaldiracagim.


Radyestezi gerçek bir bilimdir. Bu konunun üzerinde çalışılarak geliştirilmesi ve tam kullanılabilir hale getirilmesi dünya insanı için bir kurtuluş olacaktır.

Zira sağlık sorunlarının gerçek nedenleri olan insan vücudundaki enerji bozulmalarının nerelerde ve hangi koşullarda gerçekleştiği, radyestezi bilimi sayesinde tam bir isabetle tespit edilebilecektir.

Böylece hastalıklardan ve tedavilerden söz etmek tarihe karışabilecektir. Bu durum tıp ve farmakoloji bilimlerinin gerçekliğini sonlandıracağından bu alanda gerçek ciddi çalışmalar henüz yapılamamaktadır.

Bu gerçek bilimin önümüzdeki yüzyılda yaşamımızda kullanılması kaçınılmazdır.



-- Radyestezi parapsikolojinin bir dalıdır. Mistizim ile ne alakası var? --88.246.35.72 18:48, 1 Ocak 2009 (UTC) --

Radyestezi bir bilim midir?[kaynağı değiştir]

Bilim ölçümlere ve deneylere dayanır. Gerçeklik deterministik olarak ispat edilir. Radyestezi'de her uygulamacının kendi ölçüm faktörleri vardır.

Bilimsel değerlendirmelerde; eşdeğer ortamlarda yapılan deneyler her zaman aynı sonuncu verir. Radyestezi'de deney sonuçları uygulamacıya bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Bu nedenlerden dolayı klasik anlamda radyesteziye bir bilimdir denilemez. Ancak radyestezi öğrenilen, uygulama yapılan ve sonuç çıkarılan, sonuçları kendi içinde tutarlı bir uygulamadır. Bu nedenle de bir bilim değildir denilemez.

Konu hakkında uzman aranıyorsa, ben uzmanım diyebilirim.

radyestezi ,de bilinmeyenler[kaynağı değiştir]

arkadaşlar radyestezi yönteminde iki arkadaş alümüyon çubuklar kullanıyoruz kahve falı gibi kişiye göre tahminler farklı olabilir ama bu değişikliklerin sebebin ,den haberiniz olmadığınızı düşünüyorum eğer kullandığımız yöntemde yanlışları tesbit ettikten sonra doğruyu bulmaya çalışırız .fizikte her şey bilinmiyorki bilinmediği içinde radyestezi bizim ülkemizde dikkata alınmıyor.radyesteziyi ben parapisikolaji,ile alakası olmadığını yaptığımız çalışmalarla farkına vardık.çubuklar vücut enerjisiyle çalıştığı için enerjimizin ritmini bozacak alkol,uyuşturucu maddeler,kafeyinli içecekler,ilaçlar,kolalı içecek,yanmış yemeklik yağlar,alınmaması gerekiyor alkol alındığında deneyin birde alkol,den bir hafta sonra kullanırsanız farkı görürsünüz yanlışları değişik araçlarla aparatlarla düzelme noktasına getirdiğinizde her şeyi daha iyi alarsınız.