Tartışma:Hacer-ü'l Esved

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Hacerü'l-esved sayfasından yönlendirildi)
Son yorum: Zehra Özdin tarafından 7 ay önce KIBLE başlığına
Vikiproje İslam (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Suudi Arabistan (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Suudi Arabistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Suudi Arabistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hadisin tamamini neden yazmiyorsunus hz ali ra faydasi oldugunuda söylüyor

kaynaklariniza iyi bakin

Bu taşın Hinduizme kadar uzandığı eklenebilir.88.231.51.52 21:29, 8 Eylül 2011 (UTC)

Hacer-ül Esved[kaynağı değiştir]

Daha önce hizmetli Kullanıcı:Kibele ile aynı konuda kısa bir yazışmamız oldu. Hacer el-Esved maddesinde yer alan bir görsel ısrarla çıkartılıyor. Çıkartılan [bu] görselin bir değişik versiyonu (peygamberin yüzünün gösterilmediği) daha var Commons'ta (Gerekiyorsa o kullanılsın, ama). Anlaşılan bu görsel ciddi rahatsızlık yaratıyor ki sıklıkla maddeden siliniyor. Bilmediğim için eski arkadaşlarıma soruyorum. Sansür, oto-sansür, dini, mezhepsel vs hassasiyetin ölçüsü nedir? Okuyup öğreneceğim mehaz var mı bu ansiklopedide?Bu imzasız yazı Potkal (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

peygamber efendimiz resmedilemez.[kaynağı değiştir]

Peygamber efendimiz resmedilmiştir. Lütfen kaldırın bu fotoyu Tferit 63. (mesaj) 17:36, 24 Eylül 2015 (UTC)

KIBLE[kaynağı değiştir]

Kibele nedir? diye başlık atıp Hacerul Esved'i tanımlamanızdaki maksat nedir? Bizim kıblemiz Kâbenin tamamıdır, sadece Hacerul Esved taşı değildir, burada maksadı asan bir tanımlama görüyorum. Zehra Özdin (mesaj) 08.30, 22 Eylül 2023 (UTC)Yanıtla