Tartışma:Fenerbahçe (tekerlekli sandalye basketbol takımı)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:İstanbul Engelli Yıldızlar SK sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Spor (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Spor maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Spor kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Basketbol (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Basketbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Basketbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İstanbul Engelli Yıldızlar SK Hakkında[kaynağı değiştir]

Bu konuda fikrinizi almak istiyorum. Bildiğiniz üzere Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 2021'de Fenerbahçe Spor Kulübü'ne katılmıştır. Daha öncesinde de 2019-2021 arasında 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar adıyla mücadele eden takımın Fenerbahçe Spor Kulübüyle resmî olmasa da manevi bir bağlantısı var, ancak 2019 yılından önce Fenerbahçe ile ne resmî ne de mânen bir bağlantısı bulunmamakta. Dolayısıyla 2019 öncesinin bilgilerinin farklı bir sayfada bulunması gerektiğini düşünmekteyim. Gamer481 (mesaj) 13.50, 12 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]