Lydia Rodarte Quayle

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Lydia Rodarte-Quayle sayfasından yönlendirildi)

Lydia Rodarte-Quayle, Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinde Laura Fraser tarafından canlandırılan kurgusal karakter.

Lydia Rodarte-Quayle, Madrigal Electromotive GmbH'de işletme yöneticisi ve lojistik başkanıdır ve şirketin Houston, Teksas'taki ofisinde çalışmaktadır. Gus'ın Uyuşturucu İmparatorluğu'nun çöküşünden önce gizlice Gustavo Fring'e metilamin sağladı ve daha sonra Walt'un Uyuşturucu İmparatorluğu ile ittifak kurdu. Aynı zamanda bekar bir annedir ve Kiira Rodarte-Quayle adında küçük bir kızını büyütür.

Erken Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Lydia, Houston, Teksas'taki ofisinde faaliyet gösteren Alman imalat ve nakliye şirketi Madrigal Electromotive GmbH'nin uzun süredir çalışanıdır. Sonunda Lojistik Müdürü pozisyonuna terfi etti ve "İş Dünyasında Üstün Liderlik" ödülüne layık görülen Platin Ödül'e layık görüldü. Bir zamanlar evliydi ya da bir ilişkisi vardı ve sonunda Kiira adında bir kızı oldu. Ancak görünen o ki Lydia'nın partneri veya kocası ikisini de terk ederek Lydia'yı kızını tek başına büyütmeye bıraktı.

Bir noktada Gustavo Fring ve Peter Schuler'in gizli meth operasyonuna ortak oldu, Gus'a dağıtım ağında yardımcı oldu ve genişleyen imparatorluğuna yardımcı olmak için gerekli kimyasalları, ekipmanı ve kaynakları temin etmesine yardımcı oldu.