Kullanıcı:Dubistjack/Populous: The Beginning (1)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Dubistjack/Populous: The Beginning




Populous: The Beginning, Kalabalık Nüfuslu: Başlangıç, bir strateji ve Tanrı bakışı video oyunudur. Bullfrog Productions tarafından yapılan Populous video oyunu serisinin 1998'de çıkan üçüncü oyunudur. Oyunun PC sürümü 30 Kasım 1998'de piyasaya çıkarken PlayStation sürümü daha sonra yapıldı ve 2 Nisan 1999'da piyasaya çıktı.

Serinin önceki oyunlarının aksine, düşmanlarına karşı doğrudan kendi kavminin yöneten ve sadık takipçilerini etkileyen oyuncuya bir tanrı rolü veren The Beginning, radikal bir ayrılışa gitti ve oyuncuyu bir şaman olarak oynattı. Savaşın yirmi beş görevi boyunca, bir güneş sisteminin bir tarafından diğer tarafına, bizzat tanrılığa erişen şamanın nihai hedefiyle düşman kabilelere hükmeden ve yeni büyü kaynakları yükleyen oyuncu kavmini yönetir.

Oyun[değiştir | kaynağı değiştir]

Kalabalık: Başlangıçta yerlere oyuncu kontrolü bir şaman ve kabile olan onu takip ediyor. Aksine önceki oyun serisi, Başlangıç sağlar oyuncuya doğrudan kontrol eylem takipçileri tarafından sipariş onlar için yapılar inşa veya saldırı düşman.[1] kampanya, oyuncu mücadele karşı Dakini (kırmızı), Chumara (sarı) ve Matak (yeşil) kabileleri hakimiyeti üzerinde güneş sistemi. Düşman kabileler de var şamanlar, ve daha sonra düzeyde tüm yaşayan aynı dünya. Süre hedefi hemen hemen her zaman ortadan kaldırmak için tüm üyelerinin diğer kabileler, orada genellikle belirli bir yolu bu olabilir elde etti. Bazen oyuncu gerekir sihirli büyü kazandıkları ibadet özel anıt gibi taş kafalar ya da "Tonoz Bilgisi";[2] diğer durumlarda, oyuncunun ihtiyaçlarına korkutur düşmanları ile sayımız fazla. Oyun herhangi bir resmi kaynak yönetimi; yeni birimler oluşturulmuş otomatik olarak ev ve eğitim yeni asker masrafları dışında hiçbir şey mana. Sadece ahşap ağaçları oluşturmak için gerekli yeni yapılar.[3]

Başvurular[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "PC Review: Populous: the Beginning". Computer and Video Games. September 13, 2001. January 5, 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: January 5, 2011. 
  2. ^ Bullfrog Studios, (Ed.) (November 30, 1998). Populous: The Beginning Instruction Manual. Electronic Arts. s. 3. 
  3. ^ Bullfrog Studios, (Ed.) (November 30, 1998). Populous: The Beginning Instruction Manual. Electronic Arts. s. 4. 

[[Kategori:1998 video oyunları]] [[Kategori:Electronic Arts oyunları]] [[Kategori:Tanrı oyunları]] [[Kategori:PlayStation oyunları]] [[Kategori:PlayStation Network oyunları]] [[Kategori:Gerçek zamanlı strateji oyunları]] [[Kategori:Birleşik Krallık'ta geliştirilen video oyunları]] [[Kategori:Genişleme paketine sahip video oyunları]] [[Kategori:Windows oyunları]]