Dosya:Wikipedia on Mobile screenshot 2019.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.080 × 1.618 piksel, dosya boyutu: 381 KB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
English: Chrome for Android on mobile view showing the main page of mobile Wikipedia.
Tarih
Kaynak Self-taken; derivative work
Yazar Wikimedia Foundation, Mozilla Foundation, and contributors.
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)

Bu ekran görüntüsü, yazılımın telif hakkına uygun bölümlerini veya görsellerini telif hakkıyla korunan içermez, veya yazar bunu bir özgür lisansı (bu bildirimin altında belirtilmelidir) kapsamında yayımlamıştır ve bu nedenle ekran görüntüleri, Wikimedia Commons lisanslama kurallarına uymaktadır. Özel lisansına göre özgürce kullanabilirsiniz. Özgür yazılım lisansı:

The contents of this file are subject to the Mozilla Public License Version 2 (the "License"); you may not use this file except in compliance with the License. You may obtain a copy of the License at:

https://www.mozilla.org/en-US/MPL/2.0/

Software distributed under the License is distributed on an "AS IS" basis, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, either express or implied. See the License for the specific language governing rights and limitations under the License.

Not: ekran görüntüsü, programın parçası olmayan bir metin veya grafik gibi program kodunun doğrudan sonucu olmayan herhangi bir çalışmayı gösteriyorsa, bu iş için lisansı ayrı olarak belirtilmelidir.


Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
Bu dosya Wikimedia Vakıf tarafından veya projeler tarafından kullanılan resmî logolardan veya tasarımlardan biridir (veya içerir). Wikimedia logolarının ve ticari markalarının kullanımı tabidir. Wikimedia ticari marka politikası ve görsel kimlik kuralları ve izin gerektirebilir.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın. 

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
Chrome for Android on mobile view showing the Main Page of Mobile Wikipedia.

3 Ağustos 2019

image/png

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel02.18, 3 Ağustos 201902.18, 3 Ağustos 2019 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.080 × 1.618 (381 KB)NixinovaLog out and crop notification bar.
09.58, 12 Mayıs 201909.58, 12 Mayıs 2019 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.080 × 1.757 (323 KB)VulcanSphere{{Information |Description= {{en|1=Firefox 67 for Android on Tablet mode showing Wikipedia Mobile}} |Source=Self-taken; derivative work |Date= 2019-05-12 |Author={{w|Mozilla Foundation}} and contributors '''Screenshot:''' Vulphere |Permission={{free screenshot|license={{MPL2}}}} {{Wikimedia trademark}} |other_versions= }} Category:Mozilla Firefox Category:Screenshots taken by Vulphere

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: