Dosya:The Shuttle Enterprise - GPN-2000-001363.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.976 × 2.232 piksel, dosya boyutu: 5,46 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
Afrikaans: Een van NASA se ruimtependeltuie is ter ere van die fiksionele Star Trek-ruimtetuig "Enterprise" genoem. Star Trek-akteurs het saam met Gene Roddenberry 'n plegtigheid bygewoon toe die pendeltuig in 1976 buite die vervaardigingsaanleg in Palmdale, Kalifornië aan die publiek bekendgestel is.
English: The Shuttle Enterprise rolls out of the Palmdale manufacturing facilities with Star Trek television cast members. From left to right they are: Dr. James C. Fletcher (NASA Administrator), DeForest Kelley (Dr. "Bones" McCoy), George Takei (Mr. Sulu), James Doohan (Chief Engineer Montgomery "Scotty" Scott), Nichelle Nichols (Lt. Uhura), Leonard Nimoy (the indefatigable Mr. Spock), Gene Roddenberry (The Great Bird of the Galaxy), Democratic Congressman Don Fuqua, and Walter Koenig (Ensign Pavel Chekov).
Deutsch: Das NASA-Shuttle Enterprise vor der Werksanlage in Palmdale mit der Star-Trek-Besetzung. Von links nach rechts: Dr. James C. Fletcher (damaliger Leiter der NASA), DeForest Kelley (Dr. „Pille“ McCoy), George Takei (Mr. Sulu), James Doohan (Chefingenieur „Scotty“ Scott), Nichelle Nichols (Lt. Uhura), Leonard Nimoy (Mr. Spock), Gene Roddenberry (der Erfinder von Star Trek), Kongressabgeordneter Don Fuqua und Walter Koenig (Fähnrich Pavel Chekov).
Español: El transbordador espacial Enterprise fue presentado en la planta industrial de Palmdale, con los protagonistas de la serie de television Star Trek. De izquierda a derecha: Dr. James C. Fletcher (Director de la NASA), DeForest Kelley (Dr. "Bones" McCoy), George Takei (Mr. Sulu), James Doohan (Ingeniero en jefe Montgomery "Scotty" Scott), Nichelle Nichols (Lt. Uhura), Leonard Nimoy (Mr. Spock), Gene Roddenberry (el creador de la serie), el congresista demócrata Don Fuqua, y Walter Koenig (Alférez Pavel Chekov).
Tarih Taken on 17 Eylül 1976
Kaynak
Yazar NASA
Diğer sürümler

Featured görsel

Wikimedia CommonsVikipedi

Bu resim, Wikimedia Commons (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Lisanslama

Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:
Bu görüntü veya video ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Johnson Space Centertarafından Fotoğraf ID: GPN-2000-001363 AND Alternatif ID: S91-27436 ile kataloğa alınmıştır.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Diğer diller:

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
The Shuttle Enterprise rolls out of the Palmdale manufacturing facilities with Star Trek television cast members in attendance.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

17 Eylül 1976

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel21.54, 7 Eylül 201621.54, 7 Eylül 2016 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.976 × 2.232 (5,46 MB)David Levylossless crop
16.21, 9 Nisan 201216.21, 9 Nisan 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.000 × 2.239 (4,92 MB)Sir Jamescropped.
04.54, 9 Nisan 200904.54, 9 Nisan 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.000 × 2.610 (6,62 MB)BotMultichillT{{Information |Description={{en|1=The Shuttle Enterprise rolls out of the Palmdale manufacturing facilities with Star Trek television cast members. From left to right they are: Dr. James D. Fletcher, NASA Administrator, DeForest Kelley (Dr. "Bones" McCoy)

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.