İçeriğe atla

Dosya:CRS-8 (26239020092).jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.000 × 2.000 piksel, dosya boyutu: 777 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
বাংলা: অফ আই স্টিল লাভ ইউ কোর্সের স্বায়ত্তশাসিত স্পেসপোর্ট ড্রোন শিপে (এএসডিএস) একটি ফ্যালকন ৯ ফুল থ্রাস্ট রকেটের প্রথম পর্যায় দাড়িয়ে আছে। স্পেসএক্স সিআরএস-৮ পুনরায় অভিযান আইএসএস-এ চালু করার পরে লঞ্চ প্যাডে সাফল্যের সাথে অবতরণ করে। স্পেসএক্সের মতে, ছবিটি নাসার অনুসরণকারী বিমান থেকে তোলা হয়।
English: First stage of a Falcon 9 Full Thrust rocket on the autonomous spaceport drone ship (ASDS) Of Course I Still Love You. The stage landed successfully after launching the SpaceX CRS-8 resupply mission to the ISS. According to SpaceX, the photograph was taken from a NASA chase plane.
Suomi: Falcon 9 Full Thrust -raketin ensimmäinen vaihe laskeutuneena ASDS-lautalle Of Course I Still Love You. Rakettivaihe laskeutui onnistuneesti laukaistuaan SpaceX CRS-8 -rahtilennon kansainväliselle avaruusasemalle.
Français : Premier étage d'une fusée Falcon 9 Full Thrust sur la barge de récupération autonome nommée "Of Course I Still Love You". L'étage a réussi à atterrir après le lancement de la mission de réapprovisionnement SpaceX CRS-8 vers l'ISS. Selon SpaceX, la photo a été prise depuis un avion suiveur de la NASA.
Deutsch: Erste Stufe einer Falcon-9-Full-Thrust-Rakete auf dem Autonomen Weltraumbahnhof-Drohnenschiff (ASDS) Of Course I Still Love You. Die Stufe landete erfolgreich nach dem Start der Versorgungsmission SpaceX CRS-8 zur Internationalen Raumstation (ISS). Nach Angaben von SpaceX wurde das Bild von einem NASA-Begleitflugzeug aus aufgenommen.
हिन्दी: ऑटोनॉमस स्पेसपोर्ट ड्रोन शिप (एएसडीएस) ऑफ कोर्स आई स्टिल लव यू पर फाल्कन 9 फुल थ्रस्ट रॉकेट का पहला चरण। आईएसएस के लिए स्पेसएक्स सीआरएस-8 पुन: आपूर्ति मिशन को लॉन्च करने के बाद मंच सफलतापूर्वक उतरा। स्पेसएक्स के मुताबिक, यह तस्वीर नासा के चेज प्लेन से ली गई है।
Polski: Pierwszy stopień rakiety Falcon 9 Full Thrust na pokładzie automatycznej barki-lądowiska (ang. autonomous spaceport drone ship) o nazwie Of Course I Still Love You. Stopień wylądował pomyślnie po wyniesieniu na orbitę statku Dragon w ramach misji SpaceX CRS-8, której celem było dostarczenie zaopatrzenia na Międzynarodową Stację Kosmiczną. Jak podaje SpaceX, zdjęcie zostało wykonane z samolotu obserwacyjnego należącego do NASA.
Tarih
Kaynak CRS-8
Yazar SpaceX Photos

Değerlendirme

Featured görsel

Wikimedia CommonsVikipedi

Bu resim, Wikimedia Commons (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Farsça Vikipedi'de (نگاره‌های برگزیده) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Lisanslama

Creative Commons CC-Zero Bu dosya Creative Commons Evrensel Kamu Malı İthafı altındadır.
Bu çalışmayı oluşturan kişi bu senet ile eser hakkında tüm dünya çapında telif hakkı yasaları kapsamında, yasalar tarafından izin verilen ölçülerde ve diğer benzer tüm haklarından feragat etmiş ve kamu malı olarak nitelendirmiştir. Siz bu çalışmayı ve eseri hiç bir izin almadan ticari amaçlar da dahil olmak üzere kopyalayabilir, değiştirebilir ve serbestçe dağıtabilirsiniz.

VRT Wikimedia

Bu eser özgürdür ve herhangi bir amaç için herkes tarafından kullanılabilir. Eğer bu içeriği kullanmak isterseniz, bu sayfada görülen lisans şartlarını takip ederek kullandığınız sürece izin istemenize gerek yoktur.

Wikimedia telif hakkı sahibinin bu sayfada belirtilen şartlar altında yayınlanmasını onayladığını teyit eden bir e-posta aldı. Bu yazışmalar bir VRTS üyesi tarafından gözden geçirilerek izin arşivinde saklanmaktadır. Yazışma güvenilir gönüllülerce kullanılabilir bilet #2015032410033985.

Arşivlenen yazışmalar hakkında sorularınız varsa, lütfen VRT haber panosunu kullanarak bildiriniz. Bilet bağlantısı: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2015032410033985
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

This image was originally posted to Flickr by Official SpaceX Photos at https://flickr.com/photos/130608600@N05/26239020092. It was reviewed on 9 Nisan 2016 by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-zero.

9 Nisan 2016

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

9 Nisan 2016

image/jpeg

8f278d9d1b520c997411deecd67ee455f6522743

795.301 Bayt

2.000 piksel

3.000 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.32, 9 Nisan 201619.32, 9 Nisan 2016 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.000 × 2.000 (777 KB)AppableTransferred from Flickr via Flickr2Commons

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri