Dosya:Usplash Theme Debian Swirl.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.024 × 768 piksel, dosya boyutu: 27 KB, MIME tipi: image/png))


Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Özet

Açıklama
English: Screenshot of Usplash theme Debian Swirl
Español: Toma de pantalla del tema de Usplash Debian Swirl
Tarih am
Kaynak http://www.debianart.org/cchost/?ccm=/media/files/neomantic/422
Yazar neomantic
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
GPL

Lisanslama

Screenshot

GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

Swirl

English: This logo consists of a red swirl, which is under a MIT (Expat) license, and a stylized word “debian”, which is apparently not copyrightable. The combination is not released by Debian under a free license.

The logo without “Debian” is released under the following common free software license:

Expat Lisansı altında, bazen MIT Lisansı olarak da bilinir:

Telif hakkı © 1999 Software in the Public Interest

Bu yazılımın ve ilişkili belgelendirme dosyalarının ("Yazılım") bir kopyasını alan herhangi bir kişiye, kullanma, kopyalama, değiştirme, birleştirme hakları da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir sınırlama olmaksızın, Yazılım ile ilgili olarak erişim izni verilir. Yazılımın kopyalarını yayınlamak, lisanslamak ve/veya satmak ve Yazılımın sağlandığı kişilere aşağıdaki koşullara tabi olarak izin vermek için:

Yukarıdaki telif hakkı bildirimi ve bu izin bildirimi, Yazılımın tüm kopyalarına veya önemli bölümlerine dahil edilecektir.

Yazılım, satılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal etmeme dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, açık veya zımni hiçbir garanti olmaksızın "olduğu gibi" sağlanır. Hiçbir durumda yazarlar veya telif hakkı sahipleri, Yazılım, sözleşme veya haksız fiilden doğan veya Yazılım ile ilgili olarak veya Yazılımın kullanımından veya bunlarla ilgili diğer anlaşmalardan kaynaklanan herhangi bir talep, hasar veya diğer yükümlülüklerden sorumlu tutulamaz.


Text

Public domain
Bu logo resmi yalnızca basit geometrik şekillerden veya metinden oluşur. Telif hakkı koruması için gerekli olan özgünlük eşiğini karşılamıyor ve bu nedenle kamu malıdır. Telif hakkı kısıtlamaları içermemesine rağmen, bu görüntü yine de diğer kısıtlamalara tabi olabilir. Daha fazla bilgi için WP:PD § Fonts and typefaces veya Template talk:PD-textlogo sayfalarına bakın.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

19 Mayıs 2008

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel17.17, 11 Mayıs 201017.17, 11 Mayıs 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.024 × 768 (27 KB)Amitie 10g{{Information |Description={{en|1=Screenshot of Usplash theme Debian Swirl}} {{es|1=Toma de pantalla del tema de Usplash Debian Swirl}} |Source=http://www.debianart.org/cchost/?ccm=/media/files/neomantic/422 |Author=neomantic |Date=May 19, 2008 07:26 am |

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: