Dosya:Sts-34-patch.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.676 × 2.954 piksel, dosya boyutu: 9,52 MB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama

STS-34 Mission Insignia

Description: The triangular shape of the STS-34 crew patch represents forward motion and the entering into new frontiers of science, engineering and technology. The Galileo spacecraft overlaying the orbiter symbolizes the joining together of both manned and unmanned space programs in order to maximize the capabilities of each. The crewmembers, who designed the patch, use a sunrise stretching across Earth's horizon to depict expansion of our knowledge of the solar system and other worlds, leading to a better understanding of our own planet. In the distance, Jupiter, a unique world with many unknowns, awaits the arrival of Galileo to help unlock its secrets. Meanwhile, the Space Shuttle remains in Earth- orbit, continuing to explore the near-Earth environment.
Tarih
Kaynak

NASA

Yazar NASA
Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.


Bu görüntü veya video ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Marshall Space Flight Centertarafından Fotoğraf ID: MSFC-8908678 ile kataloğa alınmıştır.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Diğer diller:

Lisanslama

Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

STS-34 İngilizce

24 Temmuz 1989

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.15, 10 Ekim 201416.15, 10 Ekim 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.676 × 2.954 (9,52 MB)Ras67high resolution
18.33, 17 Mart 200718.33, 17 Mart 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli841 × 900 (813 KB)Fritzbox{{convertToSVG|Logo}} == Summary == STS-34 Patch Category:Logos of STS missions == Licensing == {{PD-USGov-NASA}}

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri