İçeriğe atla

Dosya:Partagás Culebras edit.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((5.853 × 3.836 piksel, dosya boyutu: 5,04 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
English: Cuban cigars by the name of Partagás Culebras. Dimensions of one cigar are 5 3/4" x 39" (146 x 15.48 mm). These cigars are presented in a wooden box, including a paper and a piece of Sandalwood. The cigars are twisted and fixed by two red ribbons and the cigar band resulting in a unique form.
Deutsch: Kubanische Zigarren Partagás Culebras. Die Maße einer Zigarre betragen 146 x 15.48 mm. Die Zigarren werden in einer kleinen Holzkiste mit einem Schutzpapier und Sandelholz verkauft. Die einzigeartige Form verdanken diese Zigarren dem Verpflechten, dass durch zwei rote Bänder, sowie die Bauchbinde fixiert wird.
Tarih Kasım 0011
Kaynak Christoph Braun own creation
Yazar Christoph Braun


Bu rötuşlanmış bir resim olup, resmin özgün hâli üzerinde oynama yapılarak elde edilmiştir. Yapılan değişiklikler: edited using Adobe Photoshop CS5 and its RAW converter. lightning adjusted, levels adjusted, overall sharpness increased, colour balancing, CA removed, black background added using a mask. Resimdeki düzenlemeler Christoph Braun tarafından yapılmıştır.


Camera Model Canon EOS 5D Mark II
Mode Aperture priority (A, Av)
Shutter speed 13
Aperture f/10
Film speed (ISO) 100
Lens EF 16-35mm f/2.8L II USM
Focal length 35mm

Lisanslama

Trademarked Bu çalışma, bazı yargı bölgelerinde tescilli marka olarak korunabilen materyalleri içerir. Kullanmak istiyorsanız, bunu yapmak için yasal hakka sahip olduğunuzdan ve herhangi bir ticari marka hakkını ihlal etmediğinizden emin olmalısınız. Genel sorumluluk reddimize bakın.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Creative Commons CC-Zero Bu dosya Creative Commons Evrensel Kamu Malı İthafı altındadır.
Bu çalışmayı oluşturan kişi bu senet ile eser hakkında tüm dünya çapında telif hakkı yasaları kapsamında, yasalar tarafından izin verilen ölçülerde ve diğer benzer tüm haklarından feragat etmiş ve kamu malı olarak nitelendirmiştir. Siz bu çalışmayı ve eseri hiç bir izin almadan ticari amaçlar da dahil olmak üzere kopyalayabilir, değiştirebilir ve serbestçe dağıtabilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel09.44, 12 Kasım 201009.44, 12 Kasım 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli5.853 × 3.836 (5,04 MB)Christoph Braun== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{en|Cuban cigars by the name of Partagás Culebras. Dimensions of one cigar are 5 3/4" x 39" (146 x 15.48 mm). These cigars are presented in a wooden box, including a paper and a piece of

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri