Dosya:Muhabere, Elektronik ve Bilgi Sistemleri Okulu ve Eğitim Merkezi logosu.png

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Muhabere,_Elektronik_ve_Bilgi_Sistemleri_Okulu_ve_Eğitim_Merkezi_logosu.png((319 × 315 piksel, dosya boyutu: 175 KB, MIME tipi: image/png))

Bilgi ve gerekçe[değiştir | kaynağı değiştir]

Medya verileri ve adil kullanım gerekçesi
Tanım Muhabere, Elektronik ve Bilgi Sistemleri Okulu ve Eğitim Merkezi logosu
Yazar veya
telif hakkı sahibi
KKK
Kaynak (VP:AKKriter#4) https://www.facebook.com/muhabere.okulu/photos/a.159076540861902/159077300861826/
Kullanıldığı madde (VP:AKKriter#7) MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi
Maddedeki kullanım amacı (VP:AKKriter#8) söz konusu eser, makaleye görsel kimliğiyle birinci derece aracı olarak hizmet edecektir.
Özgür medya ile
değiştirilebilirliği
(VP:AKKriter#1)
Bir logo görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
En az kullanım (VP:AKKriter#3) Logonun tamamı kullanılmıştır, çünkü: bu logo tasarımı bir kurumun veya ürünün simgesidir ve o kurum veya ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Ticari imkanlara
saygı durumu
(VP:AKKriter#2)
Bu logo görüntüsünün ilgili maddedeki kullanımı Vikipedi Adil Kullanım Gerekçelendirme Yönergesine uygun olarak yapılmıştır ve yukarıda belirtildiği gibi, adil kullanım şartlarına uyduğu düşünülmektedir.
Adil kullanımMEBS Okulu ve Eğitim Merkezi adlı madde bağlamında telif hakkıyla korunan materyalin adil kullanımı//tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Muhabere,_Elektronik_ve_Bilgi_Sistemleri_Okulu_ve_E%C4%9Fitim_Merkezi_logosu.png

Lisans durumu[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.58, 3 Ekim 202114.58, 3 Ekim 2021 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli319 × 315 (175 KB)Henrymorgan92 (mesaj | katkılar)Bu adil kullanım logosu Dosya Yükleme Sihirbazı ile yüklenmiştir

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: